Iltojen iltaa mammat, se on perjantai!

Mitä kuuluu? Viikonlopun suunnitelmia? Meille kuuluu Mäkkiläskiä. Oli hyvää, nams. Nyt vielä jälkkäriksi naapurin äiteen tekemää key lime pieta! Omn. 8) Sit vois ihan vaan käpertyä ton ukkokullan kainaloon ja liimaantua siihen kiinni koko vlopuksi kun ukko lähtee Turkuun asti koko ens viikoksi. :( Ääh, taas alkaa tää meidän etäsuhdearki. :/ Onneks tähän on jo tottunu niin ei tuu järkytyksenä. :D Meillä ei siis mitään suunnitelmia vlopuksi, tai sen verta et mennään faarilaan, jopa parin km päähän. :b

23.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Yritin tässä taas pitkästä aikaa selailla kuulumisia mutta taitaa olla mahatautia mulla :(

Iltahommat hoidin vaikka tuntui että oksennan milloin hyvänsä, ja heti kun sain nappulat maate poltti jo takapäätä ja juoksen tässä pöntöllä.

Täällä oli lapsilla ollu oksutautia viikonloppuna mut mä tulin vasta työreissusta. Kuinka kauan ne pöpöt elää kämpässä vielä viimeisen oksennuksen jälkeen? Luulin että säästyisin...

Hyvää yötä, toivon että huomenna olen jo kunnossa.

23.3.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

No kyl tääl vielä vähän luntaki on, mu ei pulkkamäkeen tmv asiaa enää oo ;) ja tiet on sulat et tosiaan voi tytön kans siirtyy fillaroimaan :)

23.3.2012
Mummy83
Mummy83

Iltaa

Meillä naperot punkassa. Pienempi huutelee et tulkaa mun kaveriksi mutta ei mennä vaikka pahaa tekee ku toinen niin surkusena yrittää. Saapi vaan juosta sit jatkuvasti.

Kun ei kerran töllöstäkään mitään tule ni vois kai sitä lähteä vaikka hiuksia pesemään. Kauhee hiki on päällä, täällä on jotenki taas niin tuskasen kuumaa. Läppäriki käy ihan kuumana. Polttelee melkein sormia ko kirjainnäppäimetki ihan kuumat.

Eli täällä taitaa mennä kone kiinni ennen ko kärähtää.

Huomenna mennään heti aamupäivästä mun porukoille, on siitä hetki taas ku siellä on tullu viimeksi käytyä. Vaikka matkaa olekaan ku nelisenkymmentä kilsaa. Esikko on ihan intopiukeena ku pääsee mamman ja papan luokse :)

23.3.2012
misukka
misukka

Iltaa. Mä kattelen voice of finlandia ja kohta tyttö nukkumaan. Sit ku vof loppuu ni vaahtokylpyyn.. oon kevätsiivonnu kolme päivää ja huominen ja sunnuntai täytyy vielä jatkaa. Fillariki meni huoltoo, ni maanantaista lähtien voi fillaroida töihin.

Nii ja narsissitkukkiipartsilla et se olis muuten niinku kevätfiilis, ikkunat kaipais vielä pesua mut en mä tarkee vielä pestä niitä.

23.3.2012
Mummy83
Mummy83

me vetästiin kans äsken ruuaksi grillin hampparit, nam ja yök!!! ei sitä vaan ikään pysty syömään niin paljon, että täyteen tulis, sillä se alkaa jo ennemmin tökkiä :p

nyt justiin mies meni "nukuttaan" muksuja, mä syöpöttelen makian nälkään pätkis-paloja :D kovin läheisiin tunnelmiin ei oo miehen kans aikoihin tässä olkkarin puolella päästy, ku meil on iso remppa menos ja oon sohvan myyny :D ..joten siis erillisillä nojatuoleilla istuksitaan :p ..sängyssä vasta pääsee vähän lähemmäs toista ;)

voice of finlandia pitää täs surffailles katella.. tuleekohan mitää hyvää leffaa tänään??

Huomenna tarttis kyllä päästä hyvis ajoin ylös, että sais hakia tapetit kotio, jesjesjes!!! :) ..ei taas enään muistakkaa et mimmoset tuli tilattua :DD

23.3.2012
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...