Tuttipullosta eroon

Meidän poika on jo 1v 2kk ja tuttipullossa vielä kovasti kiinni. Meillä on tupperwaaran nokkis josta suostuu vettä ottaa muttei maitoa..myös mam taikamuki löytyy, siitä ei osaa juoda olleskaa.. saa tosissaa imeä itekkin jos meinaa vestipan sieltä saaha.. tavallisesta lasista juo välillä piimää ja vettä, muutamia hörppyjä.   Oisko jotain tosi hyvää nokkista olemassa vielä? pitäskö vaan ruveta hiljalleen vähentää pullon käyttöä esim. alkuun jättäis päiväpullon pois.. tällä hetkellä n. 4-5krt ottaa pullosta maitoa..

23.3.2012
Felize
Felize

Mulla on sellanen periaate että kyllä lapsi oppii jos on pakko... Eli tuttipullot pois vaan ja sitten nokkista/mukia pöytään... jokunen aika siihen voi tietysti mennä mutta kyllä jano asiansa ajaa... ja älkää nyt mua minään kiusaajana pitäkö=) toivottavasti ymmärrätte mitä ajan takaa. Saahan lapsi siis nestettä ruosta ja voipi olla niinki että lapsi alkaa syödä enemmän ku ei enää tuudittaudu siihen että pian saan tuttipullollisen maitoa. Ja siis lapsethan on hirrrveen nopeita oppimaan.

Jos siis oikein kärjistetään niin enhän minäkään lätäköstä vettä opettelisi juomaan jos on kuppi tarjolla...mutta kyllä se vesi varmasti lätäköstä maistuisi jos ei muutakaan olisi=)))

Nimimerkillä äiti jonka oli vaikeaa jättää tutti pois lapseltaan...

23.3.2012
myrmeli
myrmeli

Meillä siirryttiin heti kun alko kiinteitä syömään pöydässä niin tavalliseen mukiin ja sit jossain vaiheessa oli hetken käytössä nokkamuki mut sit kun se alko vaan lenteleen pöydältä lattialle niin otettiin nokkikset pois käytöstä ja nyt juo tavallisesta mukista (1v7kk) ja edelleen tuttipullosta ennen päikkäriä ja yöunia ja en oo ees harkinnu että jättäisin näitä pois, maitomäärää tosin ollaan vähennetty hieman. Että siis ikinä meillä ei oo saanu ruokapöydässä tuttipulloa, tosin ei oo sitä ikinä ees kaivannukaan siihen.

23.3.2012
Lintu4
Lintu4

jos ei nokkis kelpaa niin miksi et opeta juomaan suoraan lasista? meillä juo itse lasista ja on tehny niin 1v4kk asti. pullo heitettiin pois 1v iässä.-

23.3.2012
imppuliina
imppuliina

Senkö takia nuk:in nokkikset oli -50% lähikaupassa?? ostin nyt sellaisen jossa on silikoninen nokkaosa, alkuun nyt vaan sitä pyöritteli käsissää.. katotaa innostuuko siitä olleskaa..

23.3.2012
Felize
Felize

meillä kans tuo nuk on käytössä ja otettiin se käyttöön tuttipullon ohelle kun vauva oli 6kk että oppi sit juomaan maitonsa millasesta kapistuksesta hyvänsä. niin ei ole riippuvainen tuttipullosta, tosin vieläkin saa tuttipullosta silloin kun nokkikset on pesussa. ja ikää 1v 7kk :) pitäs kyllä aina jaksaa pestä nokkis jos kaikki on likaisena. :)

23.3.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...