Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Vuotavat rinnat, apua yöllä!

Ajattelin jakaa tämän oman kikkani teille muille mammoille, joiden rinnat vuotavat maitoa eikä tavallinen liivinsuojus auta! Itsellä oli siis sellainen ikävä tilanne kun vauva yöllä saattoi pitää pidemmän tauon syömisestä mihin päivällä rinnat oli tottuneet, niin rinnat vuos niin että imetysliivit ja lakanat aina kastu. Keksin sitten laittaa liivien sisään pitkittäin vauvan fleeze kestovaipan imun! Nyt on saanu yöt nukkua heräämättä siihen et sänky on maidosta märkänä ja onpa mukava nukkua :D

23.3.2012
mössykäs
mössykäs

misukkaa peesaan :) meilläkii o flanellia alla ko vauvan suunpielistä valuu ja puklua tulee ja rinnat vuotaa xD niin meilläkii on peitto alla niin kuiva viilis koko yön xD

23.3.2012
imppuliina
imppuliina

Mulla oli flanellirätti allani. Se mukavasti imaisi kaikki valuneet maidot. Ku en halunnu missään rintsikoissa nukkua yötä ni tuo oli sit seuraavaksi paras ratkaisu. En hirveästi heräilly yöllä et olis märkää ollut vaika aamulla sen huomasi että oli rätti imaissut.

Mä tein itse omat kestoliivinsuojat. Niissä ku yleensä on vaan yksi kerros imua ni ne ei riittäny mihinkään. Oli pakko tehdä itse että sai tuplaimut liivinsuojaan. Ja just bambua et imi paljon.

23.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

ite käytin kans kestovaippojen lisäimuja ja ihan vauvan harsoja. vuotivat kans ku mitkäkin.

23.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

kestoliivinsuojat, joissa on pull pinnalla, bambua sisällä ja sisimpänä fleece ajaa kans saman asian, mutta toki tuo imukin on hyvä idea... ehkä hankala vaan imettäessä :)

 

voiisn kuvitella että nuo kertsipikkuhouusnsuojat on kylä varmasti pysyneet hyvin paikallaan mutta auts! miten kipiää tekee muutenkin aroille tissinpäille, sama kun kertakäyttöiset liivinsuojat!

23.3.2012
satumamma
satumamma
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...