te jotka olette karppaamalla laihduttaneet
On vihdoin aika päästä lopuistakin raskauskiloista ja viikon verran jo karpattu. Tarkoitus on jatkaa ainakin kesään asti ja pidemmälle jos tarve vaatii :) oletteko pitäneet karkkipäiviä karpatessa? Kerran viikossa? Kahdessa viikossa? Kuukaudessa? Tällä viikolla on tehnyt tiukkaa olla ilman makeaa ja suklaapalan jo suuhuni laittoin :/ tuo kiinnostaa koska en halua kuitenkaan että ns. Karkkipäivä "pilaisi" laihdutustarkoitulsen. En kuitenkAn haluaisi liiankaan rajuksi vetää tätä vaan sallia joskus pienen herkuttelin.

Vastaa
Listaa uusin ensinPakko vielä lisätä samalla ku kaivelen pähkinöitä hampaiden väleistä että itellä pähkinät on toiminu hyvänä suklaan korvikkeena. Ainoa haittapuoli on se että näin kevät-kesä aikaan saan sivuoireita niistä ja suuta alkaa kihelmöidä. :D Mut ei se minnuu haittaa, sit ku alkaa toi hapensaanti vaikeutua niin voin harkita pähkinöiden poisjättämistä. ;b

Mä oon karpannu nyt joulukuun alusta asti ja mulla on todella tiukka linja makean kans koska se on mulle se suurin ongelma ja selvästi aivoissa se juttu, vähä niinku nikotiini oli aikoinaan, pakko saada keinolla millä hyvänsä. N. 3vk välein mulla on sellanen vuorokausi minkä aikana saan hyvällä omalla tunnolla syödä ja juoda ihan mitä haluan ja sillon tuleeki sit vedettyä napaan kaikki mahdollinen viinasta roskaruokaan ja pariin levyyn Sinistä. :D
Ite yritin joskus tota tummaa suklaata, mut se on jotenki Sinisen pettämistä ja vieläpä pahaa. :D En mä voinu sitä syödä, nousi karvat pystyyn aivan.
Nyt mulla jumitti tosi pahasti 6vk ja sinä aikan söin varmaan tukkulaatikollisen (tai kaks) suklaata ja nyt on taas hyvä jatkaa karpisti, viikko taas takana ja -2kg. 8) Ja sen 6vk aikana ei paino noussu eikä tippunu, mikä vaan ruokki mua syömään lisää suklaata, koska siitä ei ollu haittaa.. ;D

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

Minäkin suosittelen, että voi silloin tällöin syödä sitä tummaa suklaata ja tehdä niitä karppaajan jälkkäreitä, niin niillä pärjää vallan mainiosti. Itselläni ei koskaan mitään älytöntä himoa makeaan ole ollut, joten sen vähentäminen yleensä onnistuu helposti. Sokeri kun vähenee, niin vähenee se riippuvuuskin siihen. Suolaisen ja rasvaisen himo on yleensä se minun heikkous ollut.. Mutta niin, esim. karppaajan suklaamousse on vallan mainio jälkkäri, ja saa tunteen, ettei edes paljosta joudu luopumaan. Ja uusi stevia- makeutusaine on hyvä lisä leivontaan sokerin korvikkeeksi.

jos ihan karppaa niin makean himo häviää ja mitä sitä turhaan sitä roskaa syö jos mieli ei tee ;)
