Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Päiväkahvilörppää..

Jokos mammoilla kahvimukit kourassa?   Täällä on saatu siivousurakka loppuu.. syyään kinkkua ja juodaan kahvetta. isäntä tän päivän saikulla, kohta katotaan joku kiva lehva :)

22.3.2012
Felize
Felize

päivää.. 

just sain tossa nuo ukon sukat valmiiks.. ei ihan ens jouluun saakka menny mut parit viikot kuiteski.. otin jo kerän valmiiks, alotan pojan kummille yksiä sukkia.. sit mulla on mustaa ja valkosta nalle-lankaa, aattelin kokeilla niitä tennarisukkia mut jotenki tuntus et koko pohja pitäs olla valkonen eikä vaan kantalappu ja kärkikavennus? onko joku niitä tehny.. mulla ei oo ees mitään muistikuvaa järkevästä langan vaihdosta XD mulla on myös yks kerä kirkkaan pinkkiä nalle-lankaa.. mihinkähän sen sais käytettyä.. tein sillä kuvion yhteen pipoon ni melkein täys kerä on vielä jäljellä.. 

ruoka on mahd. helppoa tänään.. ranuja ja lihapullia ja kebakkoja.. ihan uupumus olo.. mulla taitaa olla melkonen lukko tuolla jossakin selässä, kaks päivää on nyt pistelly nimettömiä ja pikkurillejä eikä meinaa jaksaa kannatella päätä tai kohottaa hartioita.. onneks huomenna pääsee taas hierojalle mut sit onki taas kaks päivää ku jyrän alle jääny :/ minen korjaannu kyllä koskaan se nyt on tosi asia mutta oishan tuo mukavampi ku jaksas ees kahvikupin nostaa suulle saakka :O

22.3.2012
ninnup
ninnup

Tää päivä on menny ihan ketuiksi. Mut onneksi pääsee reilun tunnin päästä tanssitunnille ni jospa kaikki ketutukset vaan katois. Toivossa on hyvä elää jne. Just paikkasin tanssipöksyistä ahterin. Mie en tajuu miten melko uusista pöksyistä voi löytyi iso kasa pienen pieniä reikiä. ja just takapuolen kohalta.

22.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Heips..mie en oo yehny tänään mitään..en siis yhtään mitään :D. Tai no katottiin pojan kanssa alfreddii ja ollaan möllötetty mut ei muuta..oon koko päivän ollu yöppärissä :D. mies kun tulee niin sit voin mennä koiran kanssa pihalle ja jatkan öhmöttämistä..kauheen saamaton ja vetämätön olo ollu tänään.

22.3.2012
jeini
jeini

Ei oo kaffetta ei, mut mul on pää iha sekasin. :D Tuo teki ennätykset! Nukku vähä reilu2,5h päikkyi! Siis se ei oo ikinä ikinä nukkunu niin kauaa! :D No miekii sitte vaan kuorsasin siihen asti ku seki heräs. :) Ja ei meinaa saada itteesä takas tähän maailmaa.

Sain mie sentäs ennen lounasta raivattua parvekkeen, ja pestyä sen systeemit, ja siirrettyä kirppari kamat muuttoa ajatellen järkevämpii systeemeihi ku ikea kassit. :D Sit käytiin kaupassa ja ulkoilemassa. Siinäpä ne tän päivän urotyöt. :)

22.3.2012
Sralla
Sralla

jos oottais vielä hetken et mies pääsis samoille kahveille, ajattelin tehä pannarin kans kohta :D

koirille pitäs laittaa perunoita kiehumaan kun ei niillä raukoillakaan oo mitään syömistä.

saa nähän mennäänkö muskariin tänään, kyllä varmaan. on ees jotain kivaa tälle viikolle.

22.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...