Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Iholla

Kukaan katsonut kyseistä ohjelmaa subilla? Itse positiivisesti yllättynyt. Tulee vähän huonoon aikaan telkkarista mutta netti pelastaa, as always :)

22.3.2012
mato11
mato11

muutaman pätkän ole katsonut.

en sanoisi olevani koukussa, kun en sen takia jaksa telkkarin eteen raahautua eikänimetkään oo mieleen jääny. mutta jotain mielenkiintosta siinä silti pitää olla, kun sen telkkarista tullessa jo valmiiksi istuessani sohvalla en vaihakkaan kanavaa:D

22.3.2012
Blanco
Blanco

Miekii luin ton MeNaisten jutun ja sitte näin ne Korkojen kerassa, mut joteki en vaan usko siihen mieheen. :D Vaikuttaa ehkä omat kokemukset niin paljo etten voi luottaa mieheen joka käyttäytyy noin. Se on helppo pinnistää ittensä hyväntuuliseks yhen haastattelun ajaks... Toivon toki et olen vääräs ja he on oikeest onnellisia, mut niin paljo olen ite sitä kokenu kui ulkopuolisille näytetää miten ONNELLLISIA me ollaan, mut mikää ei koskaan ole miehellä kotona hyvä. Aina on stressiä ja hommaa.

22.3.2012
Sralla
Sralla

Pakko kommentoida tuohonReino juttuun ku itsekki sitä päivittelin ni olikohan uudessa menaisissavaimiä se lehti mahto olla, ni juttua tuosta parista ja se Reino itse sanos siinä että nyt ku katsoo sitä ohjelmaa, ni tajuaa miten kauhee on ollu. Et silleen virkistävä kokemus nähdä itsensä tavallaan ulkopuolisen silmin. Ja olihan niillä kait ollut monta murhetta samaan aikaan, et nekin osaltaan vaikuttis. Mitenkään silti puolustelematta mutta miettikääs miten moni nainen on just tuollainen hormoonihuuruissaan ja sit kuitataan sillä et on oikeus olla ku on raskaana eikä voi itselleen mitään.. ihan yhtä inhottavalta se siltimiehestä tuntuu semmoista kuunnella, samatenku nyt tuntuu ilkeeltä kuunnella miehen puhuvan vaimolleen noin.

22.3.2012
Mummy83
Mummy83

Joo, itsekin koukuttunut marian perhe-elämän takia sarjaan ja se lienee tekijöillä ollut tarkoituskin että alusta saadaan mahdollisimman mielenkiintoinen, siksi heitä näytetty paljon. Tosin muutkin vaikuttavat ihan mielenkiintoisilta. Perheen äidin elämä "eristyksissä" tuntuu tällä hetkellä tutulta kun on itsekin kotona lapsen kanssa ja toisaalta sinkku naisten elämää on hauska seurata, löytyykö se elämänkumppani. Virkistävällä tavalla tehty sarja.

22.3.2012
mato11
mato11

Joo se Reino on kyllä ihan kauhean töykeä! Tuumasinki eilen miehelleni että saa se Reino puolet suomen naisten vihat niskoilleen ku on tommonen omalle vaimolleen. Mutta mielenkiintosta seurattavaa tuo ohjelma vaikkain alussa tuntui vähän tylsältä :)

22.3.2012
Kallikali
Kallikali

Niijuu, ja Reino oli mun lapsuuden ihastus. :D Nyt on ihan kauhee olo et noin hirveekö se onki. :D

22.3.2012
Sralla
Sralla

Mie oon ihan koukus mut joudun joka jaksos itkee. Niin aitoa ja niin samoja kokemuksia. Sit iskee kauhee ahistus aina ku Marian osuus... Kamala et sitä on itekki voinu joskus elää tollasen ukon kanssa jolla oli aina herne perseessä, ja ite ku koittaa olla positiivinen ja innostua, ni toinen vaan lyttää. Mut sitte taas kyllä sieltä tarttuu ne positiiviset tunteetki. :) Aivan mainio formaatti. :)

22.3.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...