Iholla

Kukaan katsonut kyseistä ohjelmaa subilla? Itse positiivisesti yllättynyt. Tulee vähän huonoon aikaan telkkarista mutta netti pelastaa, as always :)

22.3.2012
mato11
mato11

muutaman pätkän ole katsonut.

en sanoisi olevani koukussa, kun en sen takia jaksa telkkarin eteen raahautua eikänimetkään oo mieleen jääny. mutta jotain mielenkiintosta siinä silti pitää olla, kun sen telkkarista tullessa jo valmiiksi istuessani sohvalla en vaihakkaan kanavaa:D

22.3.2012
Blanco
Blanco

Pakko kommentoida tuohonReino juttuun ku itsekki sitä päivittelin ni olikohan uudessa menaisissavaimiä se lehti mahto olla, ni juttua tuosta parista ja se Reino itse sanos siinä että nyt ku katsoo sitä ohjelmaa, ni tajuaa miten kauhee on ollu. Et silleen virkistävä kokemus nähdä itsensä tavallaan ulkopuolisen silmin. Ja olihan niillä kait ollut monta murhetta samaan aikaan, et nekin osaltaan vaikuttis. Mitenkään silti puolustelematta mutta miettikääs miten moni nainen on just tuollainen hormoonihuuruissaan ja sit kuitataan sillä et on oikeus olla ku on raskaana eikä voi itselleen mitään.. ihan yhtä inhottavalta se siltimiehestä tuntuu semmoista kuunnella, samatenku nyt tuntuu ilkeeltä kuunnella miehen puhuvan vaimolleen noin.

22.3.2012
Mummy83
Mummy83

Joo, itsekin koukuttunut marian perhe-elämän takia sarjaan ja se lienee tekijöillä ollut tarkoituskin että alusta saadaan mahdollisimman mielenkiintoinen, siksi heitä näytetty paljon. Tosin muutkin vaikuttavat ihan mielenkiintoisilta. Perheen äidin elämä "eristyksissä" tuntuu tällä hetkellä tutulta kun on itsekin kotona lapsen kanssa ja toisaalta sinkku naisten elämää on hauska seurata, löytyykö se elämänkumppani. Virkistävällä tavalla tehty sarja.

22.3.2012
mato11
mato11
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...