Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

kaikki mitä teen on väärin

oon tänne ennemminki tilanteestani kirjootelu..mitä viimeksi oon kirjootellu on parantunu viime kerrasta...nyt on uusi juttu...muutettiin hiljan uuteen kotiin..siitä lähtien kaikki mitä teen tai en tee on väärin. tavaroita laitan vääriin paikkoihin miehen mielestä...en siivoo jälkiäni tarpeeksi nopeesti..joka perkeleen päivä kuuluu nämä sanat...miksi tämä on täs..miksei se oo tuola..mitä tämä tekee täälä..miksei voi heti laittaa oikeille pakoille..vittu miten likaasta täälä on..oon niin kyllästyny ku tuota tavaraa on noin paljon. joka päivä on mulle henkisesti aika raskas..en tajua miksei mies ymmärrä et molemmilla on eri näkemys et mis se oikee paikka on sille tavaralle..ja meillä on yleis siisteys hyvä..ja yks mukula löytyy..pyykkiä pestään joka päivä..pyykkivuori ei kasva isooksi..moskaa ei oo lattialla...keittiö suhkot siisti..astioista voi vähä olla tiskialtaas..ku ei oo konesta joka pesee..en jaksaasi joka päivä kuunnella tuota samaa..ja oon yrittäny siitä sanoa..välillä tuntuu ku oon muksun kans kahen kotona et me pärjättäis kahestaa niin hyvin..ei oo kukaa valittamas mistää..en tierä ymmärsittekö mitä tarkootin tuolla kirjootuksella..mut sainpahan purettua täälä.-ku suurinpaan osaan kavereista ei voi kertoa ku ne menee sitte eteenpäin ne keskustelut..on aika rankkaa ku ei voi kavereihin luottaa...

22.3.2012
äippä2010
äippä2010
3 years, 3-month-old toddler

Todella tärkeää ainakin että puhut asiasta jollekin ettet pidä tunteita vain sisällä, muuten räjähdät kaiken pitelyn jälkeen siitä se olo pahenee.. (kokemusta on) Täältä jos jostain saa hyviä neuvoja ja tukea eriasioihin. Harmi kun ystävä tilanne on tuollainen.. sellaiset ihmiset on kaikista ihanimpia omasta mielestäni, jotka eivät heti vedä johtopäätöksiä ja tuomitse vaan osaavat kuunnella ja helpottaa oloa kun vain osaavat kuunnella. :) toivottavasti tilanne on jo parempi, jaksamisia!

18.4.2012
sofia88
sofia88

Voi kun mulla tuli surullinen olo kun pitkäst aikaa luen sun kuulumisia, ja edelleenki elät noin ahistavaa elämää. Mie voin nyt tehä lupauksen, se mies ei muutu. Sulla on kaks vaihtoehtoo, elää sen kanssa tai ilman. Tsempit!

22.3.2012
Sralla
Sralla

Onko teidän mahdollista hankkia tiskikonetta?

22.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...