Painon nousu.. voihan ahdistus sentään :/

Onko muilla mammoilla paino noussu mitenkä nopeasti raskausaikana?? mulla on nyt viikkoja 29+1. Painoo on nyt tullut 11,5 kiloa :( tuntuu että vaikka en söis edes mitään niin silti vaan lihon ihan hallitsemattomasti ja se masentaa minuu kovasti. Ensimmäisen lapsen aikaan painoin 77kg kun menin sitä synnyttämään.. nyt kyllä lähestyy uhkaavasti tuo sama kilomäärä ja näin aikasin jo. pelkään sitä että painan 80kg kun tätä pääsen synnyttämään ja se on ihan LIIKAA!! nyt siis painoo on jo 75,5 tullut ja lähtöpaino oli 64kg. ja pituutta kun ei ole kun vaivaset 162cm niin tuo kilomäärä on mulle aivan liikaa kun niitä on hirveen vaikea saada pois,ainakin mulla lähtee hirveen hitaasti vaikka miten kuntoilis ja söis oikein..

22.3.2012
piia88
piia88

niin tiedän kyllä että ei pitäis stressata painosta nyt mutta vaikka miten yrittää olla ahdistumatta niin väkisin tulee pahamieli kun peiliin katsoo:/ minua kun on aikasemmin kiusattu painon takia ja sukulaiset sun muut on huomautellu aika ajoin siitä sillon kun en raskaana ollut niin on hirvee kriisi taas päällä kun ei haluais olla lihava.. eikait se auta kun yrittää synnytyksen jälkeen kovasti vaan treenata ja kattoo tarkkaan mitä syö niin jos sais edes vähän pois.

22.3.2012
piia88
piia88

mulla nyt viikot 30+1, painoa on tullu varmaan joku 8kg, mutta sitä kerkee vielä tulemaan :D

kahessa aiemmassa raskaudessa on kiloja tullut ihan kiitettävä määrä, ekassa 17kg ja tokassa 14kg.. melko hyvin ne on kumminki tippunu :)

ei kannata mitää ressiä ottaa, se kilomäärä tulee mikä tulee, ja toisille tulee enemmän kuin toisille, söi tai liikkui miten tahansa!

naatitaan vaan tästä raskausajasta ;)

22.3.2012
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...