Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Painon nousu.. voihan ahdistus sentään :/

Onko muilla mammoilla paino noussu mitenkä nopeasti raskausaikana?? mulla on nyt viikkoja 29+1. Painoo on nyt tullut 11,5 kiloa :( tuntuu että vaikka en söis edes mitään niin silti vaan lihon ihan hallitsemattomasti ja se masentaa minuu kovasti. Ensimmäisen lapsen aikaan painoin 77kg kun menin sitä synnyttämään.. nyt kyllä lähestyy uhkaavasti tuo sama kilomäärä ja näin aikasin jo. pelkään sitä että painan 80kg kun tätä pääsen synnyttämään ja se on ihan LIIKAA!! nyt siis painoo on jo 75,5 tullut ja lähtöpaino oli 64kg. ja pituutta kun ei ole kun vaivaset 162cm niin tuo kilomäärä on mulle aivan liikaa kun niitä on hirveen vaikea saada pois,ainakin mulla lähtee hirveen hitaasti vaikka miten kuntoilis ja söis oikein..

22.3.2012
piia88
piia88

niin tiedän kyllä että ei pitäis stressata painosta nyt mutta vaikka miten yrittää olla ahdistumatta niin väkisin tulee pahamieli kun peiliin katsoo:/ minua kun on aikasemmin kiusattu painon takia ja sukulaiset sun muut on huomautellu aika ajoin siitä sillon kun en raskaana ollut niin on hirvee kriisi taas päällä kun ei haluais olla lihava.. eikait se auta kun yrittää synnytyksen jälkeen kovasti vaan treenata ja kattoo tarkkaan mitä syö niin jos sais edes vähän pois.

22.3.2012
piia88
piia88

mulla nyt viikot 30+1, painoa on tullu varmaan joku 8kg, mutta sitä kerkee vielä tulemaan :D

kahessa aiemmassa raskaudessa on kiloja tullut ihan kiitettävä määrä, ekassa 17kg ja tokassa 14kg.. melko hyvin ne on kumminki tippunu :)

ei kannata mitää ressiä ottaa, se kilomäärä tulee mikä tulee, ja toisille tulee enemmän kuin toisille, söi tai liikkui miten tahansa!

naatitaan vaan tästä raskausajasta ;)

22.3.2012
surkelo
surkelo

sama täällä.. siis kun ei  ruokaa ees saa kun satunnaisesti ales, herkuteltuakaan ei tule suuremmin, kun ei vaan mikään maistu,vieläkään.. pahaa oloo pukkaa edelleen 26+6 tänään..ja paino noussu iha itekseen repa 10kg, just eksällä tipti repa 10kg,niin ne on tulleet takasin :( eikä auta kun supparit estää lenkkeilyn..

22.3.2012
satumamma
satumamma

joo-o..tuttu juttu. alotus paino oli noin 60kg. Raskauden loppuu kohti vaan kiihty painon nousu..kävin lenkillä joka päivä ja katoin mitä söin ja viikolla 16 asti ei mennu ees muut kun hedelmät ja vihannekset(kaikki raikkaat) ja nekin oksentelin pois..ja silti painoa tuli koko ajan lisää ja lisää..jossain vaiheessa painon nousu pysähty ja oli pari viikkoa samoissa noin 72kg, sitten yht äkkiä paino nousi parissa päivässä 5kg ja sit se taas alko nousta tasasesti..ja synnytykseen mennessä oli tullu yhteensä yli 30kg lisää..että hehheh.. mies oli ihmeissään ja neuvolassa ne sit alko tutkii tarkemmin mut mitään selitystä ei keksitty painon syöksylle.. nythän näitä on tosi kiva sitten yrittää saada pois..12kg lähteny..20kg jäljellä..

22.3.2012
jeini
jeini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...