Huament!

Aamupölöröt on tippasemassa, mite sitä aina herääkin automaatisesti "liian aikaisin"?  tuntia enne kukon laulua-ei kun kellon soittoa. No, melkein sama asia :) Jos tännää sais isikarhunkin taas kotio 3 Ollut taas töissään niin että ollaan nähty tiistai aamulla viimeksi :) Vkl menee taas keskenään lasten kanssa, isikarhu lähtee la aamulla aikaisin messukautta kokousreisulle ja kotiutuu jossain vaiheessa sunnuntai ehtoolla.   Mitäs muiden aamuun?

22.3.2012
satumamma
satumamma

huomenta päivää. hihii isimies oli äsken äänessä radio rockilla, oli toivonu biisiä :D 

hyvin maistui esikoiselle perunavoi mössö ja kanan palat, piti taas soveltaa vähän ruokaa kun jääkaapissa ei mitään ole ollut pariin päivää kun huomenna tulee vasta rahua. ja aamupuurokin meni puolukkahillon kera, ite en söis :) tein kyllä vispipuuroa tossa et voi sit illalla syödä jotain.

kauhee kun kädet tärisee, on vähän heikossa kunnossa kun ei oo koko viikolla syöny kunnolla :D no huomenna syödään sit senkin edestä :D

voi että pääsispä itekkin vielä jonnekin lomailemaan. vuokatissa olen kanssa käyny ja kävin laskemassa donitsilla sitä halfpipe hallikourua ja hiihtotunnelissa mentiin potkureilla kesällä. tosi hauskaa.

22.3.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenta! :)

Ompas piiiitkä ketju, sitä lukies oli paljo kommentoitavaa kaikille, mut olen nyt tyly enkä vastaa kelleen mitään ku ei kerran kaikille muista kumminka. :)

Meillä vaan yks ämäpäivä taas. Siis ei MITÄÄN tekemistä. No pihalle ny mennää ainaki. Ja hei mie pystyin hengittää aamulla!

22.3.2012
Sralla
Sralla

voi Jii, kuulostaa niin suloiselta!

 

huh, miten tuntuu että vaikka kui koittaa siivota ja järjestää,mikään ei riitä??

22.3.2012
satumamma
satumamma

JEEEEEE!!! IPUTIN!! jippii!! oikea arki siis alkaa ;)  aivan mahtavaa!!

22.3.2012
satumamma
satumamma

morgonit täältäkin.

se on sit arki nyt, junnun kans ollaan kaksin. Tosin lähdetään neiti iputtimen terkkarintarkastukseen ihan just nyt. Kirjottelen päivän aikana tonne nollakakkoseen junnun eiliset terkkarikuulumiset.

Satumamma, mulla vähän hymy pyllyssä... eilen sain vähän jotain sinnepäin ja tänään kuulemma varovasti jopa sitä itteensä :D elämä voittaa sittenkin XD

22.3.2012
iputin
iputin

jepulis.. koululaiset saatettu bussiin/kouluun, pesukone sammuu just,apk tyhjätty yms.. vielä pitäs jaksaa siivoskella vähän,ennekuin tuo masu ilmoittaa et nyt riittää!

22.3.2012
satumamma
satumamma

Huomenia

Jonnalle hauskaa reissua,mekin päästään kaksin Vuokattiin miehen kanssa pääsiäisenä=)

Eipä mitään ihmeitä tällekkään päivälle..kohta lähdetään käymään vähän ulkona ja kerholaisella kerhoa tänään.

Ilta menee lasten kanssa kun miehellä menoa koko päivä.

22.3.2012
huiskutin
huiskutin

jaksuja onnellinen, noi tollaset asiakkaat on sitten ihania "¤#¤%%&%#¤ tai kun karhuat maksua, aletaan väittämään  että asennettu tuote ei toimi. Ja hyvin tietää että takuu on, mutta siitä pitää ilmoittaa, ihan itse (näissä tapauksissa ei ole ollut oikeasti valittamista, vaan vaan "selitetty" maksamatta jättämistä tai näin ainakin ollaan tulkittu kun maksu on seuraavana päivänä näkynyt suoritettuna ihan ilman vlaituksia :P) ja takuuhan ei toimi ellei tuotetta maksa. :D

 

Taivaltajan vinkki ja teksti hyviä,käytä ihmeessä!

22.3.2012
satumamma
satumamma

heh..tostahan toi on hyvä kopsata, mut jos taivaltaja antaa kopsii niin jätä välistä pois tuo en tiiä mihin sitä käytetään :D. Ja miekin kävin lukemassa sieltä sen niin ihan asiallisesti olit jo vastannukki :)

22.3.2012
jeini
jeini

Taivaltaja..huoh.. voimaa jaksamiseen. Tuo kuulostaa erittäin pelotavalta.

22.3.2012
jeini
jeini

juu saa viikolla arki-iltoina kuskailla ihan riittävästi harrastuksiin lapsia, se riittää nyt vallan mainiosti.. eikä tuo autossa istuminenkaan ole kovin mukavaa kun aiheuttaa suppareita sekin,viitsi ehdoin tahdoin änkeä pitkille matkoille enää.

22.3.2012
satumamma
satumamma

no sanos muuta,huomenna alkaa rv 28 (27+0) eli jos seuraa sisaruksiaan kiireellä syntymään niin 10 viikkoa enää :O

 

kyllä tuntuu että se tunne tossa rv 6 kun ootti siihen varhaisultraan joka oli 8+5 että siihen on vielä ikuisuus ja "turvallisille" viikoilla vielä pidempi aika :D ja nyt vielä kun on kevät,alkaa kasvatukset yms kevät hommat niin aika menee varmaan turhankin nopsaan :D

22.3.2012
satumamma
satumamma

Ihanaa reissua Jonnalle.:)  Ihana ois joku hieronta..mie oon niin rikki..tai miun selkä on.

Ninnup on tosiaan ihme ajat soitella :D.

Satumamma se voi olla ihan mukava jäädäkkin kotiin vaikka matkaankin ois päässy, ite roikuin mukana pakolliset menot ja kissanristiäiset mut muuten ei ois saanu mukaan kyl ollenkaan..oi niitä oloja :D.

 

meil heräs poitsu tossa vähän yli kuus ja päätti ettei nukuta enää..nyt se istuu tossa lattialla ja möykkää..eli  huutaa eri volyymeilla,matalalta ja korkeelta sekä päristelee :D.

Tänään varmaan tiedossa vain lenkkeilyä ja koirapuistoa..eilen tuli siivottuu niin nyt sit ei tarttee mitään täällä hinkata :)

22.3.2012
jeini
jeini

oijoi joku jalkahoito kuulostais NIIN tervetulleelta :D

22.3.2012
satumamma
satumamma

juu pakkauksen sain öööö viimeviikolla? nyt on saikkua vielä 3.4 asti,4.4 alkais sitten kesäloma xDD pakko kai mennä ostamaan se aurinko tuoli tonne saunan terassille :P eka täysmittainen (liki,jää huhtikuun pari päivää pois) kesäloma :D ja 18.5 alkais sitten mamma"loma"..

 

entäs sinä?

22.3.2012
satumamma
satumamma

no joo, turha herätys vielä :D 

miehellä on ilmotus nettikirpillä ja mä oon vähän ihmetelly ku ihmiset on soitellu sille jopa klo 22, en tiiä onko se ajan sinne laittanu mutta eikai nyt kukaan semmonenkaan 6 soita :O en mä ainakaan kehtais ventovieraalle 6 aikaan soitella :D 

appiukko ois voinu olla mutta ku ei kuulunu auton ääni ulkoo ni en usko sitäkään.. yleensä on vasta lähempänä 7 ku soittaa jos soittaa ku säilyttää jotain tavaroitaan tuossa meidän tallissa ni sit jos ei löydäkään töihin lähtiessä jotain ni saattaa soittaa aamulla, sitäkään ei oo kyllä tapahtunu liki vuoteen enää ku kerran herätti ton mukulan ni ei uskalla soitella, yleensä takaa kuuluu myös meikäläisen noituminen XD

22.3.2012
ninnup
ninnup

mukavaa reisua jonnalle! :)

 

mein ja isäntä pyyti mua mukaansa vkl reisulle, mut ei hotsita viettää koko lauantai päivää jossain korjaamomessuilla, missä ei oo mulle mitään, ja en kyllä pystyiskään päivää viettämään siellä,ja ne "bileet" kestää 24 asti.. et menkööt ukkojen kanssa ja viettäkööt mukavemman pari päivaa ilman mun olovalituksia :D

22.3.2012
satumamma
satumamma

ihuna metallin pieni :)

toiv nippupin kuvat tulee tänään:) ja parhaassa tapauksessa se soitto oli väärään numeroon :)

22.3.2012
satumamma
satumamma

huomenta.. 

siis voi perhana ku joku soitti ukon puhelimeen 6.15! en tiiä kuka liekö tietää itekään ku länttäs äkkiä äänet pois, no poju heräs siihen ja mulla oli puol 7 herätys kello ni nousin jo ylös.. kai se mies sai pojan uudelleen nukkuu tonne ku ei älinää kuulu.. ompahan ajat soitella! 

voi minkä onnistumisen ilon sai poika ku eilen leikittiin rukkasella.. laitoin sen aina sille käteen ja se nyhtäs pois ja sit se ite laitto sen käteensä.. yleensä ku laittaa vaatteet silleen vaan silleen päälle.. sukkaki menee jalkaterän päälle, paita menee pään päälle jne. ni nyt hokas laittaa käden sinne rukkasen sisään.. eihän se tarpeeks syvälle menny et ois hyvin kestäny mut meni jo lähelle :D oli riemua XD

tulispa ne valokuvat tänään ni pääsis laittelee albumiin

22.3.2012
ninnup
ninnup

kotityöt ei lopu ikinä.. lista kasvaa nopeampaa kuin ehtii purkamaan :) mä aattelin pitkästä aikaa poiketa pikkulikkojen kanssa ystävän luokse kahveelle- siellä on tehty keittiöän remppaa,siis remontti kahville ;)

22.3.2012
satumamma
satumamma
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...