Uneton pikkumies:)

Meidän poika 5kk nukkuu yöllä tosi huonosti vaikka on tietyt päivä/iltarutiinit ollu jo pitkään käytössä. Illalla nukahtaa ihan ok omaan sänkyyn, mutta n. tunnin päästä herää ensimmäisen kerran. Yleensä riittää että laittaa tutin suuhun ja taputtelee vähän pyllylle, mutta tätä joutuukin tekemään monta kertaa yössä yleensä 1-2h välein ja n.2krt yössä pitää antaa sitten maitoa. Onko jollain samanlaista probleemaa ja onko vinkkejä miten saatais noita öitä vähän rauhoitettua? :)

21.3.2012
minttu911
minttu911

Viime yö olikin meillä ns. parempi yö eli herätyksiä tuli vaan 2-3h välein ja aamupuuhille herättiin 06.00:) Uskon ja olen positiivinen että kyllä meillä vielä joskus nukutaan koko yö ja jos hyvä tuuri käy niin nukutaankin aamulla vähän pidempään. Poika on meidän ensimmäinen niin on vielä hieman hakusessa että mikä on "normaalia" heräilyä, mikä taas ei ja teenkö itse jotain väärin kun lapsi nukkuu huonosti. Ihanaa että jaksatte kannustaa ja en ole yksin tämän asian kanssa:)

RJ89, kävin lukasemassa kirjotukset ja toivon että teillä alkaa menemään yöt paremmin:) voimia ja jaksamista sinnekin:)

22.3.2012
minttu911
minttu911

Meillä on. Tossa on mun alottama toinen ketju mihin meen nyt justiin laittamaan tämänpäiväsestä kun kävi unikouluttaja kylässä! Käväse lukemassa koko ketju, en jaksa tähän rustata. ;b

21.3.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...