Iltaalörppää jo :)

Niin että iltaa :D Käytiin markkinoilla perheen kaa, oli kivaa ja aurinko paisto. ostettiin perinteisten rinkelien ja lakujen lisäksi englantilaista toffeeta... Ihanan näköisiä olivat ainakii! British fudge ja englantilaiset myyjät, niin pakkohan se oli ostaa :D Kaikenkaikkiaan oikein kiva päivä, koulukaan ei rasittanut liikaa :D Mitäs mammoille kuuluu? :)

21.3.2012
riu
riu

iltoja.

Täällä on iltavingut menossa. Vuan onhan kellokii jo melkein kahdeksan. Esikko on peiton alla ja huutelee vauvalle et tuu tänne ja vauvaparka ei yhtään hoksi mistä ääni kuuluu ja tulee mun jalkoihini könyämään. :D ädölädöädölädö vaan kuuluu ku yks pulpattaa.

riulla onki ollu ihana päivä. Miekii tahtosin markkinoille. viime kerrasta onkii ihan hirveesti aikaa.

mulla on tuolla justpaistettuja kananuijia vartoomassa syöjiään. Piti iltaruuaksi laittaa mut en sit muistanu ajoissa uuniin laittaa ni saatiin iltapalaksi popsittavaa :) Herkkuwa!

21.3.2012
misukka
misukka

Kukkuu..Mä kaivan googlea ja youtubea josko mä jostain löytäsin yhe kipaleen..Ku häirittee suunnattomasti onko se sen esittämä kenen luulen vaiko ei..Ja oishan se kiva soittaa muillekki lapsille,ku esikoinen sen koulussa kuunnellu..

Juniorin just pistin unille..Hetken päästä meneekin isommat,aamulla jaksavat herätä.Esikoinen kouluun ja kakkonen kerhoon.

21.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Maistuiskos mammoille joulukinkku aamupalaksi? 8 kg ois tarjolla! Poika oli ilmeisesti eilen päättäny vetää töpselin irti pakkasesta..

vesijumppa piristi kummasta, sain hetken olla pois kotoo ja hölpötellä ystävän kanssa :) isäntä makaa 39 asteen kuumeessa eikä suostu ottaa buranaa.. kuume tappaa pöpöt, totta mutta mä alan jo hourimaan noissa lukemissa :D

21.3.2012
Felize
Felize

maarutsella, mie oon aina vähän kadehtinu niitä jotka on pienestä pitäen tienny mitä ne halluu tehä ja edenny sen mukaan. Mie ku en oikein tiiä vieläkään :D Toivotaan että pääsee kouluun heti ekalla :)

21.3.2012
riu
riu

jonna jos sie nyt lähet niin monelta oot perillä? :D Mie oon aina inhonnu siivoomista yli kaiken, se on vaan jotenkii niin TURHAA! Inhottava homma jota on vaan joskus ihan pakko tehä. Mahollisimman vähän kuitenkii :D

Ahaa, mrsmetalli on joutu herräämään jo ennen ylösnousua :D No ei ihmekkää jos väsyttää, sitä kun on niin omiin rytmeihinsä oppinu :)

Meillä kävi joku hoono soomi kauppaamassa ovikoristeita. Miun käy aina sääliks niitä, raukkaparat. Mutta silti en osta mittää ;)

21.3.2012
riu
riu

mrsmetalli, mites meni viime yö vauvan kaa? Ja eihän siihen väsymykseen oikein auta ku uni... :D

Jonna et viittis tulla meille siivoomaan? Mie oisin aika valmis jo maksamaankii jollekulle joka laittaa mökin kuntoon :D Miulla ei oikeesti taho aika riittää, miulle on täydellinen arvoitus miten muut tähän pystyy... :D

21.3.2012
riu
riu

kahos, vai on jo loppusota :) Joko se poika tietää mitä halluu tehä sitten isona?

Meillä mies meni miun siskon kaa kauppaan ja mie saan nauttia ihan yksin geeniperimäni seurasta. Nyt on lastenohjelmat menossa niin on ees hetken hiljasta :D

21.3.2012
riu
riu

no ainahan se markkinamakkara on parempaa ku kotimakkara :D No hyvä mmarutsella että on puhti taas tallella :) Miulle kelpais ees osa tuosta... Tai no vielähän miekii muualla jaksan mutta kun kottiin pääsee niin kunto loppuu :D

Mie laitan makaronit tulille, tänään on ruokana jämäkastiketta. Lapsille maistuu kaikki niin pitkään ku saa makaronia ja ketsuppia :D

21.3.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...