Jokos sitä päivälörppää?

Meillä kohta vauvalla ruoka-aika. Just mikro kilahti sen merkiksi että olisi ainakin jonkinasteisesti lämmintä evästä tarjolla. Arska paistaa helottaa täydeltä terältä ja kymmenen astetta lämmintä. Voe tätä eloa. Vauva vetäs unia mukavasti kolmatta tuntia ja mie väsäsin esikolle kuminauhan yhteen lätsään, että pysyy päässä. Ne on noita kovamuovisia leikkikypäriä mutta ko nerokkaasti tekevät niistä niin valtavia että tippuu meikäläisenki päästä. Nyt sit pysyy päässä ko hirttää kumpparilla kii :D Mitäpä muitten mammojen päivärientoja?

21.3.2012
misukka
misukka

voi helevata mikä päivä.. luulin, että tauti jo ohi, mut näyttää jatkuvan. kaiken lisäks poika oli päättänyt että pakastin sulatetaan, sinne meni mansikat, lakat, mustikat.. joulukinkku sulanu sopivasti että sen laitan uuniin.. voi että.. onneks pääsee kohta kaverin kanssa vesijumppaa :)

21.3.2012
Felize
Felize

On tuo meidän vesseli melkoinen menijä. Ihan jatkuvasti viipottaa pepullaan johonki suuntaan. Mulla on jo esikon huoneen ovi kiinni ku ei jatkuvasti jaksa vahdata ettei mee niihin pikkuruisiin leluihin. Ei uskalla pian vessassakaan käydä ku tuo on jo niin ehtiväinen. Useinhan mie otan tuon viereen istuu potalle ku itelle tulee hätä mut satunnaisesti pikapisun takia ei viiti tuon vaatteita purkaa.

Kohta olis välipala-aika ja sen jälkeen täytyyki ruveta lähtee noutaa esikko kotiin. Harmistus, että tuon vauvan päikkyaika on kahdesta neljään ja esikko pitää hakea kolmelta. Aika ärsyttävää ku yhtä pitää sit väsyneenä retuuttaa. Pari kertaa tuo onki nukkunu päikyt puolesta päivästä eteenpäin. Saisi melkein siirtyäkin yksiin päikkyihin.

Pikku velmustelija tuli taas roikkuu pöydänkulmasta :D Joku aika sitten meni ja jätti sormensa vetolaatikon väliin. Kauankohan menee ennen ku oppii ettei sormia kannata jättää väliin.

21.3.2012
misukka
misukka

Mä käyn täällä aika harvoin siis koko liberossa lukemassa. Mitähän sitä kertoisi omasta päivästä. Mun tyttö lapsen sain hetki sitten vaunuun nukkumaan päiväunet pihalla. Lapsi ei suostu juuri muualla nukkuakaan kuin ulkona päiväunet. Täällä on noin 2,5 astetta lämmintä pihalla aurinkoa ei näy, mutta pouta on onneks. Vietän omaa laatu aikaa pari tuntia, kun lapsi nukkuu ja mies on töissä =) HAUSKAA PÄIVÄÄ KAIKILLE LIBEROLAISILLE!

21.3.2012
tähtisilmät
tähtisilmät

täällä aika vaihteleva keli, välillä paistaa aurinko ja välillä ei. J75 minkä ikänen sun poika on? meillä oottais tuolla muovailu vahat mut en taida vielä viittiä antaa niitä tytölle kun se laittaa suuhunsa vielä kyniäkin.

juu vois olla kahvin paikka. kauhee kun rupes palelemaan kun hiki kuivui, ei viitti mennä suihkuun kun esikko herää kuitenkin unilta. ja sen aikana ei voi mennä kun se saa kauheen raivarin kun ei pääse mukaan. siitä on nykyään tullu ihan hullu, isikin jos otaa vaikka paidan pois niin hän luulee et  mennään pesulle ja rupee kiskomaan vaatteita myös pois. ja jos isi menee töiden jälkeen suihkuun niin taas kauhee raivari kun ei pääse mukaan :D

21.3.2012
mustikka88
mustikka88

Suti..mullakin voi tulla äkkilähtö töihin milloin tahansa ja minä taas haluisin päiväkotiin..ja olenkin syksylle hakenut pojat varulta hoitoon=)Eli ei se päiväkoti ole välttis huonoin vaihtoehto..

21.3.2012
huiskutin
huiskutin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...