Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Jokos sitä päivälörppää?

Meillä kohta vauvalla ruoka-aika. Just mikro kilahti sen merkiksi että olisi ainakin jonkinasteisesti lämmintä evästä tarjolla. Arska paistaa helottaa täydeltä terältä ja kymmenen astetta lämmintä. Voe tätä eloa. Vauva vetäs unia mukavasti kolmatta tuntia ja mie väsäsin esikolle kuminauhan yhteen lätsään, että pysyy päässä. Ne on noita kovamuovisia leikkikypäriä mutta ko nerokkaasti tekevät niistä niin valtavia että tippuu meikäläisenki päästä. Nyt sit pysyy päässä ko hirttää kumpparilla kii :D Mitäpä muitten mammojen päivärientoja?

21.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Päivää! :)

Mie oon kans ennemmin päiväkodin kannattaja. Syitä on miljoona. :D

Myö käytii pojan kans mummilas ja siellä oli myös muita sukulaisia. Sit pikkuveli soitti et voiks tulla kohta käymää tyttöystävänsä kans. Mie hikihatus kannoin pojan kotii ku se ois halunnu jokasen nökäreen tutkia matkalla, et varmast ehitää ennen niitä. No ehittii ennemmin joo. Ehin itseasias imuroida, tiskata, ja möllötellä oottelemas pojan kans vartti, ennenkö se ne sit oikeesti tuli. :D POika oli niin väsy ku ne lähti, et oli pakko antaa sen hetki nukkua. Saa nähä kui tulee iltauni ku noin myöhää nukku päikyt.

21.3.2012
Sralla
Sralla

voi helevata mikä päivä.. luulin, että tauti jo ohi, mut näyttää jatkuvan. kaiken lisäks poika oli päättänyt että pakastin sulatetaan, sinne meni mansikat, lakat, mustikat.. joulukinkku sulanu sopivasti että sen laitan uuniin.. voi että.. onneks pääsee kohta kaverin kanssa vesijumppaa :)

21.3.2012
Felize
Felize

Heii, aivan ihana ilma. Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja on lämmin :). Käytiin tossa lenkillä ja koirapuistossa. Sillä lenkistä saadulla energialla pyyhin pölyt, raahasin tavarat omalle paikalleen,tiskasin jaja.. sit vielä pitäis imuroida, mut pikku mies alko tokille päikkäreille niin ei pysty eli lepotauko :D.

Illemmalla tulee miehen serkku kylään ja mie liukenen siitä sitten vähän myöhemmin lenkille kaverin kanssa :). Kyl tää ilma vaikuttaa kovasti mielialaan..kun oon näin aktiiviseks heitäytyny..varsinkin ton siivouksen osalta je lenkkeily maistuu taas mukavalle :)

21.3.2012
jeini
jeini

On tuo meidän vesseli melkoinen menijä. Ihan jatkuvasti viipottaa pepullaan johonki suuntaan. Mulla on jo esikon huoneen ovi kiinni ku ei jatkuvasti jaksa vahdata ettei mee niihin pikkuruisiin leluihin. Ei uskalla pian vessassakaan käydä ku tuo on jo niin ehtiväinen. Useinhan mie otan tuon viereen istuu potalle ku itelle tulee hätä mut satunnaisesti pikapisun takia ei viiti tuon vaatteita purkaa.

Kohta olis välipala-aika ja sen jälkeen täytyyki ruveta lähtee noutaa esikko kotiin. Harmistus, että tuon vauvan päikkyaika on kahdesta neljään ja esikko pitää hakea kolmelta. Aika ärsyttävää ku yhtä pitää sit väsyneenä retuuttaa. Pari kertaa tuo onki nukkunu päikyt puolesta päivästä eteenpäin. Saisi melkein siirtyäkin yksiin päikkyihin.

Pikku velmustelija tuli taas roikkuu pöydänkulmasta :D Joku aika sitten meni ja jätti sormensa vetolaatikon väliin. Kauankohan menee ennen ku oppii ettei sormia kannata jättää väliin.

21.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

se olis nyt lähtö 4 veen kasvunrepun täyttöön.  muksaa päivää kaikille!!

21.3.2012
satumamma
satumamma

yrittihän tuo poika herätä tunnin perästä.. vartin houkuttelun perästä rupes vielä unille mut heräs jälleen ku nousin lähteäkseni, saa nähdä, en nää tästä uni paikalle että nukkuuko kuitenki vai kipottaako kohta tähän keittiöön.. 

ei tullu kuvat postissa ei, saisivat huomenna tulla

21.3.2012
ninnup
ninnup

Mä käyn täällä aika harvoin siis koko liberossa lukemassa. Mitähän sitä kertoisi omasta päivästä. Mun tyttö lapsen sain hetki sitten vaunuun nukkumaan päiväunet pihalla. Lapsi ei suostu juuri muualla nukkuakaan kuin ulkona päiväunet. Täällä on noin 2,5 astetta lämmintä pihalla aurinkoa ei näy, mutta pouta on onneks. Vietän omaa laatu aikaa pari tuntia, kun lapsi nukkuu ja mies on töissä =) HAUSKAA PÄIVÄÄ KAIKILLE LIBEROLAISILLE!

21.3.2012
tähtisilmät
tähtisilmät
15-month-old baby

täällä aika vaihteleva keli, välillä paistaa aurinko ja välillä ei. J75 minkä ikänen sun poika on? meillä oottais tuolla muovailu vahat mut en taida vielä viittiä antaa niitä tytölle kun se laittaa suuhunsa vielä kyniäkin.

juu vois olla kahvin paikka. kauhee kun rupes palelemaan kun hiki kuivui, ei viitti mennä suihkuun kun esikko herää kuitenkin unilta. ja sen aikana ei voi mennä kun se saa kauheen raivarin kun ei pääse mukaan. siitä on nykyään tullu ihan hullu, isikin jos otaa vaikka paidan pois niin hän luulee et  mennään pesulle ja rupee kiskomaan vaatteita myös pois. ja jos isi menee töiden jälkeen suihkuun niin taas kauhee raivari kun ei pääse mukaan :D

21.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

noniin... ah, kahvia ♥ oli kyllä jo aika.. saahan nähdä monelta tuo oma herää, eilen ei nukkunu ku tunteroisen.. tänään sais nukkua hivenen pidemmät unet ni menis ilta mukavammin.. meinaskohan kertaheitolla jättää päiväunet yhteen tuntiin.. ennen nukku 4h yhteensä 3. erässä, sitten jätti yhet illasta pois ja nukku n. 3 tuntia 2 erässä ja nyt sit yhdet tunnin tirsat :O

naapuri toi postin tohon penkille.. jotenki ei tuo nippu kyllä näyttäny siltä että siinä ois valokuvia ollu :/ 

sää on tosi hieno, aurinko paistaa ihan täydeltä terältä, ei juuri tuule ja lämmön puolella.

21.3.2012
ninnup
ninnup

Suti..mullakin voi tulla äkkilähtö töihin milloin tahansa ja minä taas haluisin päiväkotiin..ja olenkin syksylle hakenut pojat varulta hoitoon=)Eli ei se päiväkoti ole välttis huonoin vaihtoehto..

21.3.2012
huiskutin
huiskutin

jo! pojat sain just nukkumaan.. käyn kahvit hakee ja liityn lörppäseurueeseen hetken kuluttua :D

21.3.2012
ninnup
ninnup

terassilla odottaa iltapäivällä koulusta palaavia teinejä iso kasa luistinkasseja,monokasseja, pakattuja paksuja talvikamppeita varastoon vietäväksi. tein itelleni pitkästä aikaa tonnikalasalaattia lounaaksi,nams.ihanaa kun ei tarvi tehdä mitään "vahvempaa" kun on lapsivapaata tonne 14.30 asti :)

21.3.2012
satumamma
satumamma
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...