Ylähammasasiaa

Onkos ollut havaittavissa sellasta jotta ylähampaiden teko kestäis kauemmin ja tois mukanaan monen monta inhottavaa asiaa? Meillä siis tuli kaks alaetuhammasta yhtäaikaa parissa päivässä ihan pienen nuhan kanssa. Nyt on ihan samalla lailla ollu ikenet paisunu jo viikon, kaikkia pitää järsiä aivan tolkuttomasti, kitisee ja vikisee ja voi tota kuolan määrää. Lisäks puski jonku lenssun tossa viime viikon lopulla päälle, toki onneks enää vaan vuotaa nenä. Mutta että onko noi ylähampaat jotenkin vaikeempia tehdä, vai onko tää nyt jotain ihan muuta ku hampaita?

21.3.2012
RJ89
RJ89

Ihan normaalia et maito ei välttis maistu kun hampaita tekee ja kuulemma tuokin että korviaan hiplailee. Voihan se olla että kutinat tuntuu vähän siellä sun täällä. Ja eihän tämmöinen pikkuinen osaa oikein paikallistaa sitä jäytävää kutinaa.

Paha mennä tuohon sanomaan, että paljonko sieltä niitä hampaita pukkaa mutta tuskin sentään kulmahampaita myöten :) Meillä on nyt noi kakkoset kanssa hollilla, et valkonen kuultaa reilusti läpi ja kättä tunkee niin että näyttää kuin poskihampaita kutittaisi. Mutta ne pitäisi tulla vasta liki vuoden päästä.

21.3.2012
misukka
misukka

Ah okei. Eli pysyn edelleen siinä uskossa että on hampaita eikä mitään muuta. Vielä "oireisiin" lisätäkseni että maitoa menee huomattavasti vähemmän ku normaalisti ja hipsuttelee varsinkin vasenta korvaa tosi paljon. Just ollaan oltu lääkärillä visiitillä ja korvat on terveet, eli ei oo mitään tulehdus tms. juttua sielä. Nii ja vielä että siis meillä on juurikin "koko" helahoito ihan paisuksissa, ei siis vaan kahden hampaan kohdalta. Ihan kulmureita myöten. :o Tekeekö se ne kaikki kerralla sitte!? :D

Josko ne sieltä joskus tulee. ;b

21.3.2012
RJ89
RJ89

Tutulta kuulostaa. Meillä kaikkia hampaita tehdään kauan ja kovalla kivulla. Mutta ehdottomasti alahampaat ovat tulleet vähällä vaivalla.

21.3.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 9-month-old toddler

Kyllä noi ylähampaat on hankalammat tulemaan. Meillä ekaa ylähammasta tehtiin 3kk, ihan oikeasti ja kuudensilla kiukuilla (= pari yötä panadolia nassuun ku niin kipee) se sitten lopulta karkauspäivänä tuli läpi. Nyt odotellaan sitä toista etuhampia läpi, jo toista viikkoa sekin näyttänyt siltä ett ihan just tulee. Kuolaa on järjettömästi ja kiukuttelu sen mukaista.

Flunssistahan sanotaan että hampaat ei lenssua aiheuta, että se on vaan huono säkä ku samaan aikaan osuu.

21.3.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...