Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

aamuplöröä

että saapi silmät auki. Tänään on pikusten päiväkotipäivä, ja mun pitäs yrittää saaha kotona jotain aikaiseksi..katsotaan miten masukki antaa. Mitäs muitten aamuun?

21.3.2012
satumamma
satumamma

Taivaltaja: juuri niin!! miksi nainen olis huonompi kuin mies? Nimim kasasin YKSIN ton neidin sängyn,jossa ulosvedettävä pöytä.laatikot ja kaapit alla :)

21.3.2012
satumamma
satumamma

mä otan kyllä heti valjaat käyttöön kun käyn porukoilla ja otan sieltä ne isoveljeni ja enoni vanhat 50-luvulta peräisin olevat nahkaset valjaat :D voi niistä kiskoa sitten ettei tarvii kädestä raahata, tuntuu niin pahalle kiskoa toista kädestä jos se vaikka venähtää tai jotain.

21.3.2012
mustikka88
mustikka88

kummasti sitä oppii monen pienen kanssa pärjäämään yksinään kun on pakko :) nyt olis jälkiruoan aika,lounaaksi söin tonnikalasalaattia,namis

21.3.2012
satumamma
satumamma

Hih, miekää en voi Mustikka muuta ku ihailla äitejä ketkä joutuu aina käymää 3 muksun kans neuvolassa. :D Koitin kesällä kerran niin et oli kaks 2-vuotiasta ja yks 1v, ni ei se menny ihan niin yksinkertasesti. :D Pienin osas kyllä kiivetä pöydälle mut ei ollu mitää itsesuojeluvaistoo joten ois kontannu sieltä vaan pääeeltä alas. Isoin kolus ja yritti hajottaa kaiken mitä käsii sai sillä välin ku koitettii mun pojalle tehä mittauksia ym. Sit kun paikattiin isoimman päätä, ni mun poikani juoksi kahesta ovesta pihalle saakka sukkasillaa, josta onneks yks täti sen palautti. Ei mul käyny mielessäkää et se osaa molemmat ovet avata..

Huh, lounas masussa, nyt mummilan pihaa kattoo puusouvia. :) Siivous siirty huomiseen. :D

21.3.2012
Sralla
Sralla

Mulla on huono aamu..kuopus on flunssanen ja heräs yöllä koko ajan..ja yritin sohvan nurkassa torkkua niin nyt niskoihin sattuu niin että itku tulee=(

Käytiin kuitenkin pyörälenkillä ja hain postista kun voitin kuopukselle kasan lastenruokia eli jotain hyvää siis=)Ja annoin poikien purkaa energiaa kaupan leikipaikassa ja ite koomasin siinä vieressä kahvin kera.

Nyt jos sais kuopuksen unille niin oan lääkkeen ja menen hetkeksi petin pohjalle=/

Keittelin mustikkakiisselin välipalaksi niin sitä vaan poskee unien jälkeen ja kohti muskaria=)

21.3.2012
huiskutin
huiskutin

pääsisköhän kohta päiväkahville.. pojat hillunu nyt 2h et jos ne kohta ois sen verran väsyneitä jotta sais tirsoille

21.3.2012
ninnup
ninnup

huomenta päivää, me käytiin 4,5kk tytön neuvolassa. voi että sitä ihminen on poikki. käytiin kaupassakin, ja kylältä meillepäin on semmonen vaatimaton 1km pitkä loiva ylämäki ja ei vaan ihan pikkasen tullu hiki kun puskin menemään tuplarattaita mitkä painaa yli 2/3 omasta painostani. nyt kuivattelen hikeä tässä.

vauveli painoi huimat 8330g ja pituutta 64,5cm. vois pullukalla tasaantua jo tuo painon nousu kun en jaksa nostaa sitä kohta enää ilmaan :D haukkari kasvaa. keksin myös että taaperoiden ulkohaalareissa pitäis olla selässä kahva mistä sen saa nostettua pystyy tai tiukoissa paikoissa kantaa. oli nimittäin pikkaasen vaikeeta taas pitää vauvaa toisessa kainalossa ja taaperoa toisessa ja saada ovia auki neuvolassa. huh huijaa jos noita ois 3 ja kukaan ei usko puhetta niin miten ne saa jonnekin neuvolaan yhtäaikaa itestään, onnee vaan teille jotka joudutte niin tekemään :D

21.3.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenta. :)

Johan täs tarttis laittaa ruoka tulille. Sitte on siivouspäivä tänään.

Tiiätteks... Me ollaan JUMIS meiän kylällä. Mulla ei oo käteistä rahaa, täällä ei oo automaattia, ja bussiin ei käy visa electron. Ja auto on siel länsi suomes. Voi kilin vittu. Aikasemmin oon vastaavis tilanteis lainata siskon bussikorttia, mut nyt siitäki on aika loppu, ja vast perjantaina menee lataa... Isomummo tykkää taas meist NIIN paljo ku piti täl viikol mennä käymää. No joko se ottaa meiät ens viikol tai ei ollenka.

21.3.2012
Sralla
Sralla

kyl mä täällä käyn lukemassa ja tonne nollakakkoseen kirjottelemassa. mutta vissiin liberokin tahtoo rajottaa mun käymisiä kun ei anna aina kirjautua sisään.

Onhan tässä ollu haipakkaa, mutta uskallanko lipsauttaa että uskon että on enemmän aikaa, omaa aikaa, kun herra iputin menee töihin. Kröh, mä oon noussut kuudelta pojan kans ja isäntä just äsken könys ylös... et meillä on isä levänny tosi hyvin kaks viikkosen isyysloman pätkänsä :D No, tollahan on kuus viikkoa töitä ja sit jää kuudeksi viikoksi kesälomalle.

Lumihangessa on tehny mieli istua. Vielä ei uskalla kokeilla... vaikka mieli kyllä tekis.

Riulle kans kopsuttelut takasin!

Mut nyt mä lähden siivoomaan, tulee kiire ennenku se neukkutäti tulee. Tosin se ilmotti ajaksi klo 11-13, niin katotaan vaan niin mun tuurilla se pykältää paikalle viittävaille yks ja mä oon täällä jo ihan hiilenä pari tuntia odotellu :D Pitäs lähtee neiti viemään mummon luokse kun koulusta pääsee. Mummo aiko viettää tytön kans laatuaikaa, menevät uimaan, siitä ulos syömään ja vähän shoppaileen kevätvaatetta neidille. Kuulemma illalla palauttelevat sitten kun ehtii :D

Mut katohan vaan... juttua riittäis vaikka kuinka mutta pakko hyökätä siivoamaan...

Tsau!!

21.3.2012
iputin
iputin

pienet prinsessat on päiväkodissa, kuopuskin jäi mielellään kun äiti vei :) pitäs jaksaa siivoskella.. ja toivoo ettei pahasti ala suppailemaan.

 

voi taivaltajan aamua..

21.3.2012
satumamma
satumamma

Huomenta :)

Aurinko paistaa ja tännää on kevätmarkkinat, jee! :) Aamutkii o jo niin valosia että kyllä se kevä sieltä hiipi :)

Miun pitäs mennä kampaamaan naama ja ruveta lähtemään kouluun, plääh. Mukavaa päivää kaikille ja ipulle kops :)

21.3.2012
riu
riu

siivoiluja kaikilla tiedossa.. tylsää puuhaa :)

voih ipu,on ollukki kamala ikävä kun et oo (ymmärrettävästi :D ) ehtiny poikkeileen..

 

ai niin.. taitaa olla sukupuoli selvillä.. tai ainakin sillai 90% varmuudella ;)

 

meille tulee ***** :DDD

ninnup: toi kuulostais jo tasa-arvoisemmalta, on aika epätasa-arvoista ollutkin kotihoidontuki vs työttömyyspvraha...

21.3.2012
satumamma
satumamma

huomenta.. 

kahvia juon.. oottelen josko penska herää kohta ku sillä on joku kumma tapa herätä 7 sillon ku mä herään puol 7 ja jos herään 7 ni se herää vähän yli ettei varmaan kerkee juoda kahvia.. eilen heräsin 6 ni muksu heräs vasta lähempänä 8.30.

eilen katselin huvikseni tv:stä eduskunnan välikysymystä kotihoidontuen lyhentämisestä.. siellä oli vaikka minkälaisia ehdotuksia.. hyvältä kuulosti kyllä se nosto työttömän perusturvan tasolle ja 18kk vanhempainvapaa :D saahan nähdä kuin siinä käy.. joku oli siellä jo että ei kaikki jaksa olla 3 vuotta kotona.. joo no ei varmaan jaksa mutta sen pitäs olla vaihtoehtona niille jotka jaksaa ja pystyy.. (hän itse oli ollu 2 lapsen kanssa 3 vuoteen kotona ja viimesen kanssa ei sitten jaksanu ja pystyny enää olee tai niin käsitin) eihän ne kaikki nykypäivänäkään ole sinne asti kotona mutta onhan se vaihtoehto niille jotka pystyy.. 

tänään vois tulla ne valokuvat ni vois rueta rakentelee tota albumia ♥

21.3.2012
ninnup
ninnup

moroo!!!

yhden käden kirjottelua, äitin poika viihtyy taas sylissä. tunteroinen sitten noustu ylös. neiti iputtimen kellokin kuulosti alkavan hirnumaan just et kai se ylös nousee.

tänään tulis terkkari kotikäynnille joten varmaan pitäis pikasiivous tehdä. nyyh, herra iputin menee huomenna töihin :(

21.3.2012
iputin
iputin

Huuuomenta :). Joo-o pitäis tänään siivoilla kun illalla tulee vieraita..:). Eiköhän siinä saa tän päivän kulumaan kunhan on heräilly. Se on hyvä tuon poitsun kanssa siivota kun jos sillä tulee joku asia niin tää äiti sit sitä auttelee ja unohtaa mitä oli tekemässä ja alottaa sit taas alusta :D.

Eilen oli 6kk neukku ja pituutta oli 71,5cm ja paino 8460g :).

21.3.2012
jeini
jeini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...