taas mahakipee ja yms....

siis aattelin tulla kysyy teiltä mammat.. et mikäköhän mua vaivaa vai onko ihan normaalia.. siis viimeks ku oli tälläset oireet nii ajattelin jo et oon paksuna :D  pakko tulla purkaa ku mietityttää niin eikä tähän hätään mitään lääkäriä viitti tilata :D  Siis mulla taas on koko maha kipee.. siis välilä kourasee näin .. ja välillä kourasee niin et kyyryyn pitää heittäytyy.. no sit ku meen selälleen ja painelen mahaa nii sattuu ja särkee .. alkaa vähän navan yläpuolelta ja tulee ihan niinku alamahaan asti sit niinku keskeltä.. silleen ku painaa mahan sivuilta nii niihin ei satu.  sit on sellasta paineentunnetta . sit jos vähänkään pinnistää nii tuntuu het ku olis ponnistamassa jotain ulos sieltä .. sit selkäsärky ja muut perusvaivat tietenkin..  mulla ei oo toi maha koko ajan kipee.. tulee aina silloin tällöin.. viimeks just ajattelin et nyt oon paksuna .. testit näytti neg.. ja sit jonkin ajan päästä alkaa menkat.. mietin et voisko tää olla menkkojen alkamis juttuja.. mut kivut ei oo kummiskaan menkkakipuja. ainii ja sit se et ku heiluttelemme mieheni kanssa peittoa ;) nii se sattuu jos menee syvälle..  varmaan osuu kodunkaulaan. se ainakin just siinä tiellä vähän niinku ku on aikamas iso nykyisin .. olis kiva jos joku osais kertoo mulle ees jotain.. pian mietin päänipuhki ja maalaan piruja seinille..enkä saa unta ensyönä.. tai siis kohtahan sitä pitäis varmaan mennä nukkuukkin...

20.3.2012
nasu0810
nasu0810

Kiitos kaikille vastanneille. ovis silleen en usko et on ku menkat ollu jo kauan pois.. eli siis kohta puolin tässä pitäis ruveta alkamaan.  täytyy seurailla tässä.. et jos kohta menkat alkaa ja kivut loppuu et onko sit jotain menkkojen entely oireita. mut toisen lapsen neuvola ensviikolla et voin sinnekkin sit vähän puhua ja kysellä..

22.3.2012
nasu0810
nasu0810

mulla oli keskiraskaudessa jonkusortin tulehdus alapäässä.. navasta alaspäin tuntu semmonen hentonen kipu ja paine muuten mut yhtään, liikettä ni voimistu, ihan pieniki liike ja etukenossa piti kävelläkin, tuntu niin inhalle se.. painelusta en tiiä mitä ois sanonu värkki ku oli se mollukka tossa edessä.. sain siihen puikkokuurin gyneltä ja se sillä hävis se kipu.. 

onko sun eritteet muuttunu mikskään? lisiny valkkari esim.. sekinhän vois puhua puolestaan jos nyt sen kivun myötä ois myös enempi valkkaria.. tuo kipu ja oireko häviää kuitenki jossain vaiheessa ja tulee taas takas? ettei oo sentäs jatkuvaa.. tulehdus ei varmaan ainakaan helpottas hoitamattomana, tai mistä minä tietäsin.. hyvähän se ois lääkärissä käydä.

ja mä kärsin ovisten aikaan tosta samaisesta perspaineesta ku boco.. et jos tarkkailet kiertoo ja tuo on n. 2 viikkoo ennen menkkoja tuommonen ni voip olla ovisjuttuja

21.3.2012
ninnup
ninnup

siis onko nuo vaivat keskellä kiertoa vai kierron loppupuolella? mulla tuli tuosta paineen tunteesta mieleen että itsellä ainakin ovulaatio saa aikaan paineen tunteen tuolla suolessa ja istuminen käy kipeää ym tärähtely ja se kipu säteilee navasta alaspäin sekä selkä että mahan puolelle.

21.3.2012
Boco
Boco

eikö kukaan haluu vastata.? et  onko normaalii vai johtuuko ehkä tulevista menkoista. en muista yhtään et millon pitäis alkaa.

21.3.2012
nasu0810
nasu0810
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...