Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Apuja kuinka saada unirytmi pitenemään?? :)

Vauva on nyt juuri 2kk ikäinen ja nukkuu edelleen n. 3 tunnin unia tai 2h, sitten herää syömään jopa öisin..

20.3.2012
sofia88
sofia88

kiitoksia vastauksista ja tässä ajassa pikku neiti on ehtinyt jo nostaa uniaan melkein 4 tuntiin :)

26.3.2012
sofia88
sofia88

meidän pikku poika nukkui jo synnärillä 7h unet joka jätettiin kyllä viimiseksi kerraksi ku liian pieni olla niin kauan syömättä.... mutta heti ku synnäriltä tultiin kotiin niin ehkä pariviikkoa söi yöllä ja kyllä muutenkin 5h välein ja siitä etiäppäin 10-12h jo ei pidemmätkin yöunet :D aivan mahtavaa :D kyllä jaksaa päivällä touhuta,paitsi että poika nukkuu päivätkin :D aluksi huoli iski että nukkuuko liikaa ku syönnit ei ole kauheen tiheässä mutta tosi nopiaa ja paljon on paino noussut :)) en malta odottaa ku vauva tuosta kasuaa ja alkaa olla päivät hereillä :))

20.3.2012
TiiaM1
TiiaM1
2 years, 7-month-old toddler

no tuohan nyt riippuu vauvasta... :) Onko se selkee nälkä, vai voisko se olla imemisen tarvetta tms?

20.3.2012
riu
riu

Mä oon tehny melko pitkään tuon 3kk:n kans näin; iltapesut joka toinen ilta ammeessa ja joka toinen normipyllypesu tossa klo 19 maissa, yökkärit ylle ja iltamaito summuun. Siitä sänkyyn, tutti suuhun ja itkuhälystä tuutulaulut soimaan, jätän itekseen nukahtamaan (onki ihan sipissa jo maitoa juodessa). Huone jo hämäränä sinne mennessä, meillä on lattiatasossa pistorasiassa yövalo ja sit itkyhälystä myös yövalo ja näissä näkee myös syöttöhommat hoitaa. Yöllä en ruukaa yleensä puhella mitää, vaan kun alkaa ähinää kuulumaan, käyn syöttämässä, sit takas nukkuun. Aamulla vasta, kun aion itsekin nousta vauvan kanssa ylös, puhun hänelle (ja voi sitä riemun määrää, ku se tajuaa että nyt on aamu xD ). Ja vaippaa en oo tainnu yöllä vaihtaa ku pari kertaa sillon joskus ihan alussa, kun oli pissasta märkänä yökkäri, aamuyöllä sit kakkavaippaa joskus pitäny käydä vaihtaan..

20.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

Niin, eikö nämä oo niin yksilöllisiä nämäki unihommat.

20.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

normaalilta ajalta meidänki rytmin mukaan kuulostas.. meillä nukuttiin 3,5kk ekan kerran 6,5h unet ja sit joku repa 4kk sit jo 8,5h, sillon jäi yötissit ja syönnit ylipäänsä vasta poikkeen.. samalla sit päiväunet lyheni ja väheni ku yöunet piteni.. kyllä se rytmi rupee lähempänä puolta vuotta löytymään.. 

2kk iässä meillä nukuttiin paremmin päivällä ku yöllä :D

20.3.2012
ninnup
ninnup

Se on vauva jolla on yöllä nälkä tai läheisyyden puute. Todella hyvin nukkuu öisin teidän pieni ja syö meidän perheen mittakaavassa melko harvakseen, noin pieneksi :D Ihan normaalia on, antaa pienen syödä vain.

20.3.2012
tyttö
tyttö

Tuo on ihan normaali rytmi tuon ikäiselle. Kyllä se vauva pikkuhiljaa alkaa luomaan omaa rytmiään.

Yön ja päivän eroa voit luoda lapselle sillä, että päivällä leikitään ja on elämän ääntä ja kirkasta. Yöllä palvelut minimiin ja vaipan vaihtokin hämärässä.

20.3.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...