Äiti sairastaa, selvitymiskeinoja nyt tarvittas

mitä mä oikeesti teen, mulla on kaikki voimat menny (hyvä jos jaksan tässä koneella MAATA), vauva on jo itse virkumpi ja ei enää nuku niin runsaasti että vois äippä levähtää. puoli tuntia kerrallaan on torkkunu tänään, ja sen ajan tein isommille ruoan ja toisen puolentunnin puhuin puhelimessa sairaanhoitajan kanssa...eli piipussa ollaan. mikään ei pysy sisällä joten aiva kutvelo olo alkaa olla. onneksi ei kuitenkaan oksu lennä, koska poikeuksetta silloin joudun aina tippaan. ja ei oo illaksikaan tulossa helpotusta, mähän oon arkipäiväleski :(

20.3.2012
Boco
Boco

juuh, nyt opetat isommille vastuuta ku äiti on poissa pelistä. Kyllähän noin isojen pittää jo vähän äitiä autella. Ilman suurempia lahjomisiakin.

Mut kiva tietty jos saatte nyt kimpassa herkutella pitsalla :)

20.3.2012
misukka
misukka

käskytin isäni kaupoille ja toi meille iltapalaksi metripizzaa :) no mies ois ollu kyl tulossa kotiin mut sitten sen urakat ois pissiny ja ois joutunu viikonloputkin oleen pois..toivon mukaan tää menis pian ohi. ja kiitos burana, hiukka enempi nyt elävien kirjoissa. määpä taidan lahjoa noi isommat...ehkä ne tyhjentäs ton tiskarinkin ;D

20.3.2012
Boco
Boco

Tollasessa tilanteessa minä sanoisin lapsille että saatte kumpikin 2e kun vauvaa hetken viihdytätte=)Ja tilaisin pizzaa..muta kaikista rankinta on kyllä äitiydessä se kun ite sairastaa ja ei saa levätä..minun on ainakin pakko lähtee ulos vaikka ois kuume kun pojat hyppii muuten niin seinille=(Mies voi jäädä kotiin jos oon oikeesti niin kipeä etten pysty mihinkään..kerran oksensin koko ajan ja toisen kerran lähti käsi paikoiltaan niin mies onneksi pystyi jäämään kotiin..

Ei kannata vaatia itseltään liikoja..ja annan katsoa dvd:tä yms.ohjelmiakin paljon jos ite oon kipeä..se on poikkeustilanne kun äiti ei jaksa=)

20.3.2012
huiskutin
huiskutin

ihan suht omatoimisia nuo isommat on kohta 11v ja 7v.. mies tulee kotiin perjantaina. mä oon kauheen huono ottamaan kongreettista apua vastaan varsinkin jos olen tällaisessa taudissa joka todennäköisesti tarttuu. mut tuossa otin buranan niin hieman nuo säryt helpotti, voimaton olo kuitenkin. tuo vois olla aika pätevä tuo että meen tohon lattialle, viihtys paremmin kun tässä sohvalla kun makoilen niin kiukuttaa koko ajan. nythän tuo paineli takas nukkuun, pitää itsekkin hetkeksi ummistaa silmät.

20.3.2012
Boco
Boco

Mikäs se sun tilanteesi nyt on siellä? Minkä ikäsiä sun lapset olikaan ja milloin tulee mies kotiin? Ja saisitko ketään läheltä apuun itsellesi?

20.3.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...