Raskaana kuntoilu

Kuinka moni on kuntoillut raskaana ollessaan ettei tulisi mitään liika kiloja? Mikä liikunta olisi hyvä tapa välttää nämä niin sanotut liika kilot ? :)

20.3.2012
Sarppu
Sarppu

Ääk poistin vahingossa tuon kommentin... voi perkule. Laitoin vaan että ei ole viimesen vuoden aikana mitenkään kummemmin liikuttua että kotona jumpannu ja ulkoillu paljon, vaikka onki mulla ollu tapana syödä mitä sattuu viimesen parinvuoden ajana niin oon aika siinä samoissa lukemissa 55kg pysyny. Tavoitteena vaan olisi ettei tulisi mitään ylimääräsiä ''rasvakiloja'' koska en oo mitään laihduttaja tyyppiä koskaan ollut joten en varmaan hirveesti jaksaisi huhkiakkaan :D Jotkut on sanonut ja oon lukenut että imettäminen on auttanu laihduttamisessa tai polttanut rasvaa?

20.3.2012
Sarppu
Sarppu

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

20.3.2012
Sarppu
Sarppu

no jos ennen raskautta ei oo kuntoillu niin ei saa raskaana alottaa mitään kovin raskasta, mutta jos on kuntoillu ennen raskauttakin niin saa jatkaa niin pitkään kun itestä hyvältä tuntuu.

jos ei oo kuntoillu ennen raskautta paljoa mitään niin perinteistä kävelyä, uinti on ihan paras, pyöräily ehdottomasti, ite innostuin pyöräilemään.

mutta ehkä eniten kannattaa kattoo mitä suuhunsa laittaa. eihän ihminen liho jos syö oikein ja oikeita määriä. ja toi painon nousu on niin yksilöllistä, joillekin sitä ei tule vaikka kuinka herkuttelee raskaana ollessaan ja jotkut paisuu heti suunnilleen sen verran mitä on syöny ylimäärästä. ja säännölliset ruokailuajat auttaa, vähän ruokaa mutta useammin. ja paljon vettä.

20.3.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...