Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

huomenta!

mitäs mammojen aamuun..

20.3.2012
ninnup
ninnup

huomenta, siivoillessa menny tämä aamu, innostuin ruokasoodalla jynssäämään keittiön kaakeleiden saumat ja pöydät sekä kahvinkeittimen :D kyllä loistaa nyt :D

sain eilen sen uuden puhelimen jee :D iltapäivällä täytyy ratioo vähän testata kun mennää ulos rattailee. pitää käydä ostaa se piuha että saa koneelta siirrettyä musiikkia siihen.

20.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Huomenia!

 

Täällä herätty 7 aikaa, tosin melko koiranunta oli 6 eteenpäin.. Oksutautikin alkaa helpottaa (kopkop koputtaa puuta). Jos sitä uskaltas käydä pikku kävelylenkillä kuhan päikkärit nukuttu, eilen tuli kerran nuuhkastua raitista ilmaa oven raosta :D

20.3.2012
Felize
Felize

Huomenta. Kahvimukosen kanssa tässä, kaurapuuro porpattaa kattilassa, vauva nukkuu, ukko män ulos, systeri tulee kylään.. Ja vaakakin näytti pienempää painoa! Ei hassumpaa..

Vauva meni illalla nukkumaan klo 20, heräs klo 04 syömään. Sit nukku vielä muutaman tunnin ja ukko nous sen kanssa ylös. Jo kolmantena aamuna peräkkäin hällä oli löysät kakkendaalit vaipas, oli yökkäri sotkeutunu. Ja tätä ei siis ole kuin nää 3 kertaa tapahtunu tämän reilun 3 kk:n aikana. Oisko syynä isompaan vaihdettu vaippakoko (vaihdon, ku kakkonen hiersi taipeita) ettei pidä, vaik ylemmäs selässä tuleeki vai Gefilustipoista Multitabsin D-tippoihin siirtyminen.. Kipee ei kuitenkaa näytä olevan.

20.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

Huomenta! :)

Mie taisin nukahtaa illal ihan nopsaa ja nukkuakki yön, en ainaka muista et ois mitää ihmeit ollu... Poikaki löyty vierestä aamulla, et ilmeisesti on siihen siirtyny ihan itsenäisesti. Tänää mennää kyllä pihalle ku on niin kivast lunta tuolla taas ni on pojal jotaa tekemistäki, ku palloja pyöritellään. :) Ja oli eilen niin ylivilli jo et tänää sen on pakko päästä vaik ei mun oloni vielä sallisikaan.

20.3.2012
Sralla
Sralla

päivää mammat! outo valoilmiö taivaalla..ihunaa!!!

 

mein nukku pikkuset pitkästä aikaa kerrossängyssään, ja 4v halus ylös ja 6v ales..samapa tuo,kun nukkuivat niin kovin hyvin!! oli outoa saada nukkua isikarhun kainalossa ilman väliin tunkijoita ja viereen pakkaajia :D jospa ne nyt saatais nukumaan jatkossakin siinä, olis omaan huoneeseen siirtyminen helpompaa kun on valmiiksi tuttu sänky :) pyykkäystä (ylläri) ja poikein tavaroiden järkkäilyä uusien huoneidensa hyllyihin.. pitäs mennä matto ostoksille poikien kanssa, jos vkl pakkais ikeaan :DDD ja samalla vois vihdoin tarttua mukaan se kunnollinen teräspaistokasari ilman mitän typeriä ja ruoanlaiton pilaavia pinnotteita.

20.3.2012
satumamma
satumamma

Huomenta ja hyvää kevätpäiväntasausta! :D Niin on mukavaa ku kesä sieltä lähestyy :)))))

Mie vahingossa lintsaan aamulla... X) Hitto ku pittää käyvä kahen ryhmän tunnilla ja huomasin vasta äsken että miulla ois ollu kouluu 8-9. Nooh... :D Yritän käyttää aikani jotenkii hyödyksi tässä sillä välin, jos ees pikkasen tekis tehtäviä :)

Mie oon jättäny sokerirasitukset väliin, hirveestä painostuksesta huolimatta. Mie en vaan voi mennä sinne tökitäväks... Ja eihän ne pakollisia ole, ei mikään muukaan noista. Ainoo vaan että jos et niitä alkuneuvoloita käy niin et saa äitiysavustusta jne :)

20.3.2012
riu
riu

huomenta! tänään on taas kerhopäivä. sinne pitäisi raahautuman. yksi kaveri sano käyväsä mutta veikkaan että ei käy kun ei oo soitellu sen koommin. esikoisella on taas se aamu... tiiättehän työ. en syö, en pue jne.... pikkuinen pälättää taas omiaan :D ei muuta :) pitänee katsoa mitä tässä kerkee tehdä :) varmaan saan pipottimen valmiiksi ja pääsen  tekemään hienoja tyttö lapasia ja pipoja 3 :D ihan intopinkeenä :))))) kerrankin saa tehdä tytölle :D

20.3.2012
imppuliina
imppuliina

Huomenta

Meillä yksi lapsi sairastaa korvia..viikko sitten loppui kuuri,mutta taas oli kumpikin korva kipeä..oli jo vuoden tauko tulehdusten välillä ja taas ne alkoi=(

Tänään jos sais edes vähän hyllyjä kokoon,ja yksi kaappi haettava tänään vielä varastosta.

Mies lähtee pikkusten kanssa hakemaan sitä kaappia niin sillä välin ajattelin lenkkeillä isompien kanssa kirpparille.Teini jo yx päivä kysyi milloin ehtisin sen seuraksi kirpparikierokselle=)

Kiva että äiti vielä kelpaa johonkin seuraksi=)

Kun kerholainen lähtee,otan niiiiiiin päikkärit..monta aamua herätty 6aikaan ja äiti kaipais vähän enenmän unta.

Nyt hörpin kahvin ja sitten ruvetaan tuon kohta 5-vuotiaan kanssa istuttamaan yrttejä ruukkuihin..jospa ne kasvais ja onnistuisi..olisi niin kiva laittaa ruokaan tuoreita yrttejä=)

20.3.2012
huiskutin
huiskutin

Jees kiitos löyty :DD

20.3.2012
Sarppu
Sarppu

kommentoin siihen nimittäin tässä aamulla ni saattaa olla ihan jo etusivulla vielä

20.3.2012
ninnup
ninnup

joko tosta odotusryhmät -alasvetovalikosta 2012-10 tai saattas olla etusivulla tai 2. sivulla semmonen lokamammat ohoi tms. wanhakurppa alottajana.. sinne vaan sarppu ;)

20.3.2012
ninnup
ninnup

Mamma oon vasta virallisesti lokakuussa, Kertokaa nyt joku mistä mä sen lokakuu odottajien foorumin löydän kun oon joka paikasta ettinyt mut ei ole näkyny :( ?

20.3.2012
Sarppu
Sarppu

jonna, ei mullakaan ollut kunnes kolmannen kohdalla napsahti :/ mut toivottavasti sulla ei siis nyt mitään ois.

20.3.2012
Boco
Boco

Huh HUh...pitäsköhän tuo huoli koittaa unohtaa tältä päivältä, mitenhän se onnistuu?? ittellä taitaa olla mahatauti :( voi olla että jos lähden tuonne tk:hon istuskelemaan niin vessan edestä paikka katseltava, sen verran on arvaamaton suoli nyt :o mut tosin, aika vaikeeta se on tuon junnun kanssa...

20.3.2012
Boco
Boco

hyi sokerirasitus yök! 

mä en viime kerralla suostunu menee siihen.. siis kunnallisella puolella ku teettäävät sen ihan vaan teettämisen ilosta ilman että ois merkkejä että siihen ois ees tarvetta.. yksityisellä puolella sano et ei tässä oo hätiä ku ei paino nouse (ei juuri noussu koko aikana) eikä pissassa oo mitään jms. ni ei oo syytä pakottaa.. joka kerralla ultrattiin ja lapsikin oli ihan normaalimitoissa. mä en pysty ees olemaan niin kauan syömättä ni sanoinki että jos nyt näyttää siltä et pitää tehdä ni se täytyy valitettavasti tehdä vuodeosastolla ja meitsi nukuttaa yöks.. hirviää kidutusta. ja lääkäri käski syödä enempi ku ei paino nouse :O

kerran on mulle tehty nuorempana ku oli ihmeellisiä oireita ja vikaa ei löytyny mistään ni kävin sen ja en mene jos ei oo pakko, arvot oli loistavat joten turhaan kävin senki tuskan läpi. siihen aikaan vielä söin ja join kaikkee sokerista ja söin enempi roskaa yms.
en ees oksentamatta pysty juomaan sitä litkua ja hoitaja rohkasevasti v-mäiseen sävyyn tokas vieressä että oksenna vaan, siinähän juot sitten lisää sitä, ikäänku jotenki helpottas yöh! aamusin saa mitään lähellekään niin makeeta alas.. hyhhyh!

no se siitä.. tsemppiä kokeeseen.. kylmät väreet menee itellä sun puolesta :D

20.3.2012
ninnup
ninnup

Huomentaa :). Heräsin miljoona ziljoona kertaa viime yönä..poitsu kitisee niitä hampaitaan. Tänään ois 6kk neuvola :).

Katotaan mitä muuta sitä tänään..varmaan lenkittää koiraa sen neukku reissun jälkeen ja jos kävelis tosta koira puiston kautta niin pääsis hurtta taas purkaa patoutumia :). Parin päivän välein pitää laskee se irti jonnekkin juoksemaan tai siitä tulee täällä sisällä semmonen adhddvd :).

Ninnup sai kerrankin ne kahvinsa..jee :D

Boco vois nyt sieltä sitten kiinni saada ihmisen niin ei tarvii ihmetellä ja loppuis huoli :)

ps. Miepä sain eilen köyhiä ritareita :D

20.3.2012
jeini
jeini

ja koko libero hiljeni XD

20.3.2012
ninnup
ninnup

nealla on ollu hyvä aamu kyllä, jei! 

äsken kävin hakemassa toisen kuppini ja pienen miehen pupatusta kuulu makkarista.. en menny kattomaan XD on isännän hommia ku mä juon nyt kahvia :D

ihmeen virkkuolo :D johtuneeko siitä että saan kerranki juoda tän 2 kuppia omassa rauhassa ku yleensä isäntä tuo pojan tähän ni hyvä jos kerkes sen ekan juoda

20.3.2012
ninnup
ninnup

hahahaha! ei jesta! soita huomenna uudestaan jos vielä huolettaa.. :D

20.3.2012
ninnup
ninnup

huomenta :)

ollaanko me aina ninnupin kans ekat täällä, jotenkin sellainen tunne ;)

me herättiin jo klo 5, siis tuon nuorimmaisen käskystä...nooh se meni jo takas nukkuun, mut muut on hereillä :o toinen niin räkänen ja onneton. nukkunu päiväl melko paljon niin kai se ottaa sit yöstä. jospa alkais pikkuhiljaa paranemaan niin pääsis normaali rytmiin. tänään ohjelmassa, soittoa työterveyteen, eilen soitin ja jätin soittopyynnön koska sillä mun asioita hoitavalla virkailijalla oli asiakas, no ei kuulunu soittoa ja jos toi soittopyyntö ois menny edes tän korviin asti niin ois varmana soittanu ku tietää et mun asia on kiireellinen...eli vastaanotossa ei oo nyt oikein tajuttu tilannetta. aioin soittaa heti 8 ja kysyy että vieläkö se asiakas hällä on ;) kiva ku ois eilisestä päivästä pitäny saada saikkulappu niin en tiiä miten se näin jälkikäteen sit onnistuu :/

niin ja sit pitäis juosta tk:ssa kans vaihteeksi, ton juniorin kakkajupakan takia. tyhmiä ne on sielläkin. sanotaan että soita huomenna uudelleen jos vielä huolestuttaa...ihan ku se huoli johonkin katoais yön aikana :o

20.3.2012
Boco
Boco

mä juon aamukahviani tässä.. heräsin 6 kellon kanssa josko vaikka hyvällä tuurilla kerkeisin juoda ne maagiset 2 kuppia rauhassa.. 

poika lirutti yöllä megapissan vaipasta läpi.. muumivaippa vielä.. oivoi, eikö nekään enää kestä.. yleensä alottaa huutamaan mut nyt nukku vaan rauhassa ja ite siirsin pojua vähän keskemmälle ku kävi olo ahtaaks ni huomasin.. makkarissa oli onneks yks libero ni heitin vaan yöhousut pois ja vaihdoin vaipan ja heitin rievun siihen pojan alle ja siirsin vähän keskemmälle ni jatko uniaan tyytyväisenä, sen enempää en ruennu keskellä yötä riehumaan.. mein täytyy kyllä kohta ostaa uus sänky :/ runkopatjat nyt on jees vielä mutta joustinpatja pitää ostaa joka tapauksessa ja nyt myös uus petari.. 

ihan jonku verran on tullu yöllä tuota lunta.. varmaan nilkkoihin saakka tuolla :O

20.3.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...