Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

valikoiva vauva..

Olis sellainen pieni ongelma kun tuo vauva haluaisi syödä vain yhdestä rinnasta ja minä oon jo aika väsynyt tuohon touhuun.. :( tätä on jatkunut jo pidemmän aikaa ja koko ajan pahenee vaan. tänään ei ole kertaakaan syönyt toista rintaa tyhjäksi, pari kertaa naukkaillut vaan ja heti huutoa päälle että tahtoo toisesta rinnasta. En tahtois imetystä lopettaa mutta tää on vaan aika raskasta...vauva kun syö usein ja tuntuu et nyt on toinen rinta jo tyhjä kun yhdestä vaan syöpi...maitoa kyllä tulis hyvin muttei kelpaa..olen kokeillut rintakumiakin laittaa muttei sekään auta..painoa kuitenkin tullu ihan hyvin, 3kk neuvolassa 5,2 kg ja pituus 60,2 cm.

19.3.2012
mössykäs
mössykäs

Meillä esikko söi vain oikeasta rinnasta. Hiukka eripari rinnat oli sen seurauksena kunnes lopetti omineen 7,5kk iässä. Sen jälkeen tasoittui kokoero. Mutta ei tuo koskaan mikään ongelma ollut. Maitoa tuli toisesta rinnasta ihan riittävästi. turha tuossa on korviketta antaa jos maito riittää yhdestäkin rinnasta. Ja voithan pumppailla sitä hylkyrintaa jotta saat pakkaseen talteen ja pullolla syötettyä silloin tällöin.

19.3.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Korviketta oon kokeillu kolme kertaa tuttipullosta antaa, mutta kahdella kerralla oksensi pois ja yhdellä kerralla ei halunnu tuttipullosta syödä..

19.3.2012
mössykäs
mössykäs
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...