G:koiran omistajille

käsi sydämelle, keräätkö kakkakikkareet AINA? ;) mä en. meidän seurahurtta paskoo tuohon omalle pihalle aina aamuisin kun on aamukusetus siinä. lenkkeilyä ei juurikaan harrasteta mut jos puistossa käydään niin silloin toki. mä tos laskin että jos meidän koira paskoo sen kerran päiväs (joskus kaksikin) niin tuol mein takapihal odottaa lumien sulettua keräämistään noin 100-150 koiranpaskaa.. :o se on tää talvi...kun ei ehdi aina ennen lumia niitä keräämään ;)

19.3.2012
Boco
Boco

kerään juu jos ihan tienlaitaan/tielle tekee tarpeet, mut jos tekee ojan puolelle nii en kyl lähe sieltä noukkimaan. Ja useemminki koirat tekee  vaan omalle alueelle kakat ettei niin tarkasti tarttee niitä keräillä. :)

20.3.2012
tiipero89
tiipero89

en. kun ollaan asuttu aina sen verran syrjässä. mutta kerään jos vahingossa koira tekee asuinalueelle. onneks tuo uros ainakin paskoo aina sellaseen hunttaan ettei ihmiset siellä liiku. toi narttu puolestaa tekee ihan mihin sattuu jos vapaana juoksee.

20.3.2012
mustikka88
mustikka88

En kerää kun ei tarvitse! Koira on opetettu tekemään tarpeensa ojien pohjille niin kauas tiestä kun remmi antaa myöten. Ei todellakaan tee omalle pihalle, eikä keskelle kävelytietä! Kun me koira on otettu, me myös käytetään se lenkillä, että pääsee tarpeilleen metsään 2-3 krt päivässä. Ai että ottaa muuten aivoon ihmiset, jotka paskattaa rakkinsa keskelle tietä ja jättää sen siihen lasten kenkiin tallottavaksi...Koirat on kuitenkin sen verran fiksuja elukoita, että jos ne vaan opettaa tekemään tarpeensa sopivaan paikkaan, ne kyllä tekee sitten sinne:)

20.3.2012
Jentsu
Jentsu

Boco, meillä on kans tuola odottamas muhinut miinakenttä. :D Mut onneks ei oo kovin iso takapiha, ehkä 10 neliötä. :D

Eli en kerää, oikeestaan koskaan. Ennen vaunuja (ja sitä vauvaa) keräsin, mut nyt se on jotenkin vaikeeta rämpiä sinne kinokseen monen metrin päähän kakkakikkareen peräs. :o Käydään kerran päiväs pitkä lenkki, ja sen lisäks rakki käy tosiaan tossa takapihalla miinottamas muutaman kerran päiväs.

Ja vielä, meillä ei oo mitään pikkupipanoita kun rakkikin on tollanen ketterä 25kg sylikoira.. :D

+ En anna hundin tehdä mitään tarpeitaan tohon meidän etupihalle, tai yleiselle pihalle/muiden pihoille. Oppi aika nopeesti pidättämään sinne kadulle asti. :)

19.3.2012
RJ89
RJ89

en. meillä koirat paskoo pihan täyteen ja niitä kerätään sitten lumien sulettua:D onneksi ne pipanat on sellaisia pikkusormen kokosia niin eitarvi lumilapiolla kerätä x)

19.3.2012
Blanco
Blanco

alussa yritin mutta ihan oikeasti meinasin oksentaa kun keräsin joten alkoi olla jo noloa lenkittää koiraa .. :D ja kaupungissa asutaan.. en kyllä anna koiran kakkia puistoihin/omakotitalon pihoihin jne.

19.3.2012
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...