G:koiran omistajille

käsi sydämelle, keräätkö kakkakikkareet AINA? ;) mä en. meidän seurahurtta paskoo tuohon omalle pihalle aina aamuisin kun on aamukusetus siinä. lenkkeilyä ei juurikaan harrasteta mut jos puistossa käydään niin silloin toki. mä tos laskin että jos meidän koira paskoo sen kerran päiväs (joskus kaksikin) niin tuol mein takapihal odottaa lumien sulettua keräämistään noin 100-150 koiranpaskaa.. :o se on tää talvi...kun ei ehdi aina ennen lumia niitä keräämään ;)

19.3.2012
Boco
Boco

no en todella keräile. täällä jumalan selän takana olla niin sivistyneitä että niitä pitäs keräillä.. miehän lannotan kukka ja raparperi penkkinikin koiran paskalla kyllästetyllä mullalla :DD

siis tarhasta kerätyt heitetään sellaseen jumalattomaan multakasaan ja toiselta puolelta kasaa saa sit jos valmiiks maatunutta ja ravinteikasta "shittumultaa" XDD

2.4.2012
camotar
camotar

Riippuu

 

Meillä on kaks koiraa, jos paskovat sauntoalueella, kerään AINA pois, en voi sietää laiskoja ihmisiä jotka ei siivoa lemmikkiensä jätöksiä. Koiratarha siivotaan joka päivä, eikä odoteta lumien sulamista :) Jos paskovat mettässä tai pellolle tai sitä ataa, en varmasti kerää jos eivät keskelle polkua pasko :D Ja me asutaan maalla :D

2.4.2012
susumama
susumama

lisään vielä että asumme keskellä liki ei mitään-ei taajamaassa. kylillä jos käydään niin tietenkin siivotaan pois..

30.3.2012
satumamma
satumamma

ei pahemmin tarvi. lenkillä koiramme tekee kakkahätänsä pusikkoon,ojan toiselle reunalle,ei tien puolelle.

kootna tietty sit siivoamista piisaa senkin edestä.. tosin koiran kakkat joita tossa kerättiin pihalta (ketjunsa päässä kun on,ei suostu tarhaan)mitä ehti sataneen lumen alle jäämään oli iaka pientä siihen verrattuna mitä hepan tarhasta löytyy lumien sulettua:) niitä kun ei kaikkia millään ehdi lumisateen alta ja keskeltä pois siivoamaan.. mut siksipä keväisin tehdäänkin super siivous :)

30.3.2012
satumamma
satumamma

kerään juu jos ihan tienlaitaan/tielle tekee tarpeet, mut jos tekee ojan puolelle nii en kyl lähe sieltä noukkimaan. Ja useemminki koirat tekee  vaan omalle alueelle kakat ettei niin tarkasti tarttee niitä keräillä. :)

20.3.2012
tiipero89
tiipero89

en. kun ollaan asuttu aina sen verran syrjässä. mutta kerään jos vahingossa koira tekee asuinalueelle. onneks tuo uros ainakin paskoo aina sellaseen hunttaan ettei ihmiset siellä liiku. toi narttu puolestaa tekee ihan mihin sattuu jos vapaana juoksee.

20.3.2012
mustikka88
mustikka88

En kerää kun ei tarvitse! Koira on opetettu tekemään tarpeensa ojien pohjille niin kauas tiestä kun remmi antaa myöten. Ei todellakaan tee omalle pihalle, eikä keskelle kävelytietä! Kun me koira on otettu, me myös käytetään se lenkillä, että pääsee tarpeilleen metsään 2-3 krt päivässä. Ai että ottaa muuten aivoon ihmiset, jotka paskattaa rakkinsa keskelle tietä ja jättää sen siihen lasten kenkiin tallottavaksi...Koirat on kuitenkin sen verran fiksuja elukoita, että jos ne vaan opettaa tekemään tarpeensa sopivaan paikkaan, ne kyllä tekee sitten sinne:)

20.3.2012
Jentsu
Jentsu

Boco, meillä on kans tuola odottamas muhinut miinakenttä. :D Mut onneks ei oo kovin iso takapiha, ehkä 10 neliötä. :D

Eli en kerää, oikeestaan koskaan. Ennen vaunuja (ja sitä vauvaa) keräsin, mut nyt se on jotenkin vaikeeta rämpiä sinne kinokseen monen metrin päähän kakkakikkareen peräs. :o Käydään kerran päiväs pitkä lenkki, ja sen lisäks rakki käy tosiaan tossa takapihalla miinottamas muutaman kerran päiväs.

Ja vielä, meillä ei oo mitään pikkupipanoita kun rakkikin on tollanen ketterä 25kg sylikoira.. :D

+ En anna hundin tehdä mitään tarpeitaan tohon meidän etupihalle, tai yleiselle pihalle/muiden pihoille. Oppi aika nopeesti pidättämään sinne kadulle asti. :)

19.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

Kerään. Asutaan omakotitaloalueella ja lenkkeillään 2-3 x pv ha kerään kikkareet aina mukaani. Meidän koira on vielä sen sortin hurtta että vetää liinat kiinni  ja paskoo tielle samoin tein hädän yllättäessä.

Metsässä lenkkeillessä jätän kikkareet maatumaan, kunhan ei ole yleisillä kinttupoluilla. Siellähän ne pupunpanat yms on.

 

19.3.2012
fiona82
fiona82

en. meillä koirat paskoo pihan täyteen ja niitä kerätään sitten lumien sulettua:D onneksi ne pipanat on sellaisia pikkusormen kokosia niin eitarvi lumilapiolla kerätä x)

19.3.2012
Blanco
Blanco

No meidän pentu ei oo sisäsiisti, eli kaikki paskat tulee vielä sisälle! Murrrr! :D

Mutta, kunhan tässä siisteyskasvatus menee kaaliin, niin en aio siivota. Jos nyt kävis, että ihan vallan tielle paskois, niin ehkä jollain kepillä heittäisin ojaan sen, mutta en rupee mukaani poimimaan varsinkin, kun on tuo kaksvee matkija mukana, niin oppii pian keräileen kaikki sonnat mukaansa. ;P JOS teiden varsilla ois parinkytä metrin välein rosiksia JA niissä ois semmosia "hauskoja" kakkapusseja käytettävissä, niin voisin siivota, mutta niin kauan kun joutuisin itse ostamaan kakkapussit ja kuskaamaan ties miten pitkälle lähimmän roskiksen toivossa, niin en aio sitä tehdä. :D

Bocolle onnea 150 koiranpaskan kanssa, mahtaa tuoksu olla huumaava, kunhan kevät vallan tulee. :D

19.3.2012
Monster
Monster

alussa yritin mutta ihan oikeasti meinasin oksentaa kun keräsin joten alkoi olla jo noloa lenkittää koiraa .. :D ja kaupungissa asutaan.. en kyllä anna koiran kakkia puistoihin/omakotitalon pihoihin jne.

19.3.2012
AMP91
AMP91

En koskaan, asutaan maalla. :D

19.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

en. se on mun mielestä turhaa silloin kun koira paskoo ojiin (pohjille) tai mettään niin kuin meijän koirat tekee ei pasko tielle. kuka niissä ojissa kävelee tai pikkumetissä ne tuskin ketää häiritsee. ja mun mielestä jos jotai häiritsee niin keräkköön ite pois paskat sieltä ojista tai mettistä. luettelen koirat sudiks mitä jos joku susi tulee ja paskoo tielle kuka ne kerää sit pois?

19.3.2012
immortal
immortal
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...