Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

G:Inhotuksia?

Tuli tossa mieleen, mun mies mua vaahtomuovin kanssa jahtas, että onko muilla vastaavia inhotuksia? En siis voi sietää vaahtomuovia, missään muodossa, ikinä. Se on jotain niin kamalaa, et hampait vihloo jo ajatuskin. :D Styrox ei oo ongelma, mut toi vaahtomuovi, hrrrrrrrrrrr...

19.3.2012
Sam81
Sam81

ILMAPALLOT! en halua että ne koskee mua ja mitä enemmän niillä leikitään sen enempi minä panikoidun :O pelkään sitä pamausta..

22.3.2012
ninnup
ninnup

rätti mikä on jätetty veteen killumaan.. tai säilytetään tossa kahden altaan välisessä kohdassa et se on koko ajan litimärkä ku hanasta valutetaan vettä.. käyn aina nostamassa sen pois.. samoin tiskiharja jos lilluu siellä altaassa ni nostan kuivamaan.. 

noi on kans nuo lasittamattomat lautaset, hyi! ja kaikki muuki samantyylinen kirskuva asia. tekstiilit hampaiden välissä.. siis ku jotku laittaa esim lapasen suuhun siks aikaa et ettii avaimet taskusta tai laittaa takin kiinni tms.. hyihyihyi! 

pilaantuneisiin asioihin mä kerkesin jo töissä tottua, samoin pahviin :D mein pojalla on pumpuli.. eilen löysi pumpulipussin ni kylmiä väreitä meni ainaku kosketteli ja hoitopoika meni ihan paniikkiin ku se pumpuli ei irronnu sen kädestä :D

21.3.2012
ninnup
ninnup

mä en kans voi sietää noit rättejä mitkä haisee! ja sit en voi sietää sitä ääntä ku joku narskuttaa hampaita, tai hengittää raskaasti tai muuten vaan oudosti, enkä myöskää tykkää yhtään syömisen äänistä!

20.3.2012
tuvitus
tuvitus

Täällä on muuten myös semmonen inhotus kuin että kun biojäte-pussi repeää pohjasta niiin se mikä sieltä valuu niin on jotakin ihan kammottavaa ja se haju kans..seki pussi pitäs olla joka päivä vaihtamassa ettei ehtia alkaa haisee..

20.3.2012
Kallikali
Kallikali

kaikki nauraa mut oon aina inhonnu märkää rättiä. hyi varsinkin jos niitä ei oo kuivattu kunnolla ja ne haisee. sen takia oon tosi laiska pyyhkimään pölyjäkin.

joo kaikki muiden kun oman perheen eritteet hyi! ja kissan hiekkalaatikko.

20.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Juurikin nuo lautaset ja liitutaulut, yöks.. ja napa!! mua niin ällöttää navan kaivelu....

20.3.2012
Felize
Felize

No just noi kirskuvat korvia viiltävät ja hampaita vihlovat äänet. Ja sit just toi räkä..tai lähinnä se kun kamalan moni ihminen kaivaa nenäänsä ja syö sitä ihan huomaamattaan hyiiiii..nyt meinaa jo laatta lentää pelkästä ajatuksesta..joskus pienempänä oksensin kaverin päälle kun se kaivo nenäänsä ja söi sen rään.. niin ja räkään liittyen se että jotkut miehet varsinkin "niistää" niin että sulkee sieraimen ja töräyttää ne räät pitkin katua yök..just kaupan edessä eilen tota todistin ja aloin kakomaan sen miehen edessä kun pokkana kaupan eteen pärskäytti.se oli aika nolona :D

20.3.2012
jeini
jeini

Pahvi! Hyi kamala, pelkkä pahviin koskemisen ajattelu on jo kamalaa, saatika sit kun kuvittelee leikkaavansa esim. pizzalaatikkoa veitsellä osiksi. Iyh, inhotti ihan kirjottaminenkin kun se mielikuva tuli niin vahvasti.

Ja sit tietty styroksi, vaahtomuovi, pakkaslumi. Kerran jouduin lyhentää vaahtomuovipatjaa ja kun sitä leikkaa, niin sekin on aivan kamalaa!! Ja kun ostettiin ikeasta lastenhuoneeseen uusia kalusteita, niin niissähän tulee kiitettävästi styroksia mukana. No meidän 1,5v likkahan ihastu siihen ja narskutteli sitä pieniks paloiks just siinä mun vieressä! Oli pakko heittää se huoneesta pihalle. Ja toi pakkaslumi, en mitenkää päin pysty kävelee pakkaslumella kärsimättä siitä äänestä!

20.3.2012
zili
zili

Pilaantuneet jutut. Esim. jos käsi osuu mätään hedelmään niin kyökkärefleksi on välitön. Tai ihan vaan jos nään pilaantunutta maitoa tms.

19.3.2012
fiona82
fiona82

Kaikki RJ():n mainitsemat äänet ja pahin kaikista on se hammaslääkärin pora, tai laite tai mikä onkaan, mistä lähtee semmonen ihan hirvee ääni! :S Koiraa, kun käytettiin rokotettavana, niin viereisessä huoneessa poistettiin hammaskiveä joltain toiselta koiralta ja meinasin oksettaa, kun se inkuna/narskuna/raapina kantautui sieltä korviin. Brrrrr! :/

19.3.2012
Monster
Monster

Liitutaulut. Lasien krapaaminen, siis lähinnä se ääni. Ja monet muut narskuvat, nirskuvat, yms. muita kamalia ääniä pitävät asiat. Ei mun tartte edes kuulla sitä ääntä kun jo on kananlihalla. :E

19.3.2012
RJ89
RJ89
2 years, 4-month-old toddler

Mullekin noi lautaset! Kun muutin ekaan omaan kämppään, sain serkulta semmosia lasittamattomia lautasia, söin niistä pari viikkoo ja marssin samoin tein kirpparille ostaan kunnollisia! ;D Ja nykyään noi serkulta saadut toimii lähinnä tarjoiluastioina esim piiraalle tms, niin ei tartte vinguttaa mitään niitä vasten ;)

19.3.2012
Monster
Monster

räkä.  mulla on räkäfobia. oman nenän niistäminen vielä menee,  mutta muutoin rään  kuuleminen, näkeminen tai sen ajattelu lyö oksennusrefleksit heti.

muutaman kerran tyttö aivastanut metrisen jojon. toinen teineistä sai hoitaa pyyhkimisen ja siivoomisen kun tää mamma juoksi vessanpönttöä tuijottaa..  sinä aamuna myöhästyttiin töistä kun olotilasta toipumiseen meni tovi x)

19.3.2012
Blanco
Blanco

se kun puhutaan että kuinka haava on tullut ja millainen se oli ja kun verta tulee :/ hyi yöks!!

19.3.2012
Boco
Boco

Mullakin tuo lasittamattomat lautaset. Ostin erehdyksessä kerran muutaman ja yhdesti söin sellaisesta. Ukkeli syö niistä ja mulla inhottaa oikein kuulla sitä ääntä. Toivottavasti ne hajoaa nopeasti!

19.3.2012
Kallikali
Kallikali

Ja toinen on lasittamattomat lautaset, siis ne jotka kirskahtaa vaikka haarukkaa ja veistä vasta näyttäis. :D

19.3.2012
Sam81
Sam81
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...