Siirtyminen kiinteämpään ruokaan

Meilllä ei tyttö olisi millään suostunut syömään purkkiruokia, joissa "klimppejä" vaan sylki aina ne klimpit ulos. Aloimme antaa viinirypäleitä palasina, jotta tottuisi paloihin. Niihin tottuminen auttoi purkkiruokien kanssa niin, että nyt ei enää isommatkaan palat haittaa :)

19.3.2012
Nelperi
Nelperi
3 years, 11-month-old toddler

meillä menee sormiruoka ihan tosta vaan ei juuri väliä mitä antaa, 8kk soseet pehmeine klimppeineen mut 12kk soseet ei millään.. palat saman kokosia mut kovempia, kaivaa kököt pois.. huoh.. no jospa tästä kohta sais kokonaan siirtyä kotiruokaan

19.3.2012
ninnup
ninnup

Varmasti mikä hyvänsä sormiruoka auttaa tuohon klimppien sietoon. Esimerkiksi maissinaksut tai ruisleivän kannikat. Meillä on tehty vauvan ruuat suurimmaksi osaksi itse joten ruoka on ollut alusta asti hieman karkeampaa. Ei ole missään vaiheessa ollut ongelmia paloihin siirtymisessä.

Muistan esikon aikaan, ku hän oli purkkilapsi,  että piti vähän tasotella tietä niille klimpeille. Ihmettelin silloin ettei välimuotoja täysin sileän ja pikkurillinpään kokoisten palojen välillä ollut lainkaan.

19.3.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...