Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

miten/milloin oppivat kävelemään rattaiden vieressä?

tuo meidän esikko 1v7kk on kova kävelemään ja hän on ihan arvaamaton että kävelee millon minnekin, oon ajatellu hankkia hälle valjaat että vois mennä ihan pitempiäkin matkoja sillein että hän kävelee. mutta jos hän oppiskin kävelemään sillein että pitää rattaista kiinni? minkä ikäset tän jalon taidon yleensä oppii? ja voi luottaa että pysyvät sitten siinä?

19.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Noi turvareput on aika sulosia :) Yhen tuommosen näin tuossa joku päivä. Hetken kesti ennen ku tajusin et se lapsi oli isin hallussa hihnan päässä.

Meillä tuo esikko opetettiin ihan tavallisiin valjaisiin vuosikkaana ja pian se oli aina vaatimassa valjaita päälleen ku ulos lähdettiin. Oli honannu et hänen ei tarvii pitää äitiä tai ketään muutakaan kädestä kiinni ja saa kulkea vapaammin ku laitetaan valjaat päälle.

19.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Meil on nyt vasta oppinu et jos juoksee auton alle niin tulee iiiisooo pipi, mut silti tohottaa välillä ihan törkeesti. Eli vielä on semmonen samantapnen koulutus menossa ku koiraa opetetaa kävelemää omistajan vieressä. :D Ikää nyt 2,5v. Jaksais kyllä kävellä pitkiä matkoja, mut turvallisuussyistä on pulkas/rattais aika usein.

19.3.2012
Sralla
Sralla

http://www.raskauskeiju.fi/index.php?tr=29&ala=68&tuote=450

tollasta mietin, vois varmaan suostua pitämäänkin.

19.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Me ei saatu esikkoa kulkemaan rattaiden vierellä ollenkaan. Nyt se kulkee ja pitää rattaista kiinni, tosin myös roikkuu niissä ja sehän onki sit helppoa kuljettaa rattaita ku yksi roikkuu niissä. Olen siis tuota liki 6vuotiasta irti kärryistä ku ärsyttää ihan simona ku kärryt menee minne sattuu.

Meillä opeteltiin itse kävelemistä valjaitten kanssa ja oli helppoa menoa. Välillä mietin sitä fleksiäki XD tai muuten vaan vähän pidempää hihnaa.

19.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

fleksi XD joo, ehkä ihan hyvä että oppii kuria ja pysyy siinä rattaiden vieressä :D

19.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...