huomenet!

onko täällä muita hereillä?

19.3.2012
ninnup
ninnup

huomenta päivää. täällä sataa jättihiutaleita, kiva kun tiet aivan jäässä ja lumi päällä, on pikkasen liukas ja petollinen kävellä :D käytiin ulkoilemassa vähän, ja laitoin esikon unille mut ei se ainakaan vielä nuku. meiän neitillä ois keskiviikkona 4kk lääkäri neuvola (ikää silloin 4kk2vk) toivottavasti ei ihan loska keli ole kun joutuu tuplien kanssa kävelemään sinne. saa nähä miten tuo esikoinen taas kimpoilee paikasta paikkaan siellä.

kuumeisesti oottelen postia jos se puhelin ois tullu postiin...

pitäs varmaan vähän lämmittää itelle ruokaa, kurnii sen verran maha :)

19.3.2012
mustikka88
mustikka88

täällä savossa on ainaki kiva kuiva kevät pakkanen.. päivemmällä taitaa olla vähän kuraa, ajoväylät on kuivat ja sulat mut sellanen inha jää noissa pientareilla ja parkkipaikoilla yms. loistaa auringossa et on mahdollisimman hankalaa tuo autolla ajaminen :/ onneks ei tarvii ajaa ainakaan pitkää matkaa nyt..

hoitopoika aatteli et 40min unta riittää.. tää täti oli eri mieltä ja talutti pojan takas sänkyyn pitkälleen, pari silitystä ja sammu uudelleen.. sen että kerkesin kahvin keittää ku oman pojan sain nukkuu ni oli kyllä että ehei penska, takas petiin vaan :D sehän ois herättäny ton toisen sit samoin tein ja kohta ois ollu kaks kiukkusta vauvakaista täällä.. yleensä kuitenki nukkuu sen 1½-2h nää aamu-unet, mein poika 1-1½. 

jos hakis kohta sen sukan tuolta yöpöydältä ja kutos taas vähän etiäpäin.. eilen sain kantapään valmiiks, nyt pitäs vaan kiilakavennukset ja jalkaterä neuloo.. ostin muuten anttilan varastontyhjennyksiltä alesta raitalankaa ♥ tulee niin coooooolit sukat että jestas :D oisimpa vaan nopeempi neuloja ni sais nopeesti jalkaan ne

19.3.2012
ninnup
ninnup

Metalli, Joo toki ehtii. Vaan on nyt ainaki saanu vahvistusta, ettei omaan kamariin muutto ollu huono asia. :D

19.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

Huomenta. Ihan huippua, näyttää vauvalla paranevan vaan unet tuohon omaan huoneeseen muuton myötä - kolmas yö takana ja hän nukkui ekan unipätkän 9 tuntia putkeen. Että juu, ei valittamista. :D

19.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

Huomenta! :)

Ai että toi on Mursu rasittavaa! Mie en montaa asia heilas vielä vihaa mut toi on niin rasittavaa. Onks se nyt sit kovin reilua herättää mut 10 kertaa, ihan vaa siks ettei ite jaksa nousta ylös? :D Laittas sit vaik suosiol puol tuntii pidemmälle herätyksen... Mut se siitä valituksesta, nyt se on aivan ihana. Mun ei kuulema tartte edes bensoja maksaa, kun tulee mua ja muuttokuormaa noutaa. Helpottaa huuurjasti, ei meinaa ihan 100e riitä bensoihi.

Mie yöllä mietin et oisin tänää varannu lääkärii ajan... Mut sit en aamulla jaksanukkaa.... Siis se lääkäri reissu veis kyl totaalisesti voimat (bussipysäkille matkiksilla lummihanges, tunnin bussimatka, muutama tunti kirkolla johon kuuluis kilometrin kävely, ja sama toisee suuntaa) ni en sit jotenki jaksa ku pelkään et saatas pelkkä yskänlääkeresepti. Sellasta en ees ostais ku tiedän ettei toimi kumminka. Ni mietin et jos tarvii antibioottia, ku itel pääs yöllä itku ku kurkkuu sattu eikä saanu unta, pelkäsin et jos pojal on samanlain olo. Mut tuo vaikuttaaki jo paaaljon pirteemmältä, ja suostu syömääki ekaa kertaa melkeen viikkoon jotaan muutaku herkkua. :) Joten päätin että ei mennä. Ohan siinä seki ku niil on nii törkeet jonot ni ne itkettää suutuksissaan äitei ketkä kehtaa "turhista syistä" tuoda lapsia.

Möllöttelyä jatketaan siis tänäänki. Alkaa kohta loppuu tehtävätki... Kaapeissa vaan semmost tavaraa mitä tarttetaa vielä. No vaatteita mitä ei tartte voidaan mättää säkkeihi. :) Ja pari puhelua virastoihi...

19.3.2012
Sralla
Sralla

mäki harrastan tota torkuttamista, mut vaan kerran.. mukavemp nousta kun laittaa ajoissa kellon soimana ja saa rauhassa heräillä. tosin mun kännyn soittoon ei herää muut ku minä..

19.3.2012
satumamma
satumamma

Huomenta päivää! Rankka vkl takana, mut saatiin mamma ja isomamma saatettua kauniin muistotilausuuden kera tuonne ylös 3

Tännää olis ison neidin "teini"neuvola, kamalaa mihis se aika on hurahtanu :O

 

yks ipana taas melskaa mahassa ihan poikittain *AUTS!*

vois mennä nukkumaan mut ei auta, pakko koittaa saaha uusi viikko käyntiin.

Ihunaa metalli 3 oli varmasti islläkin kiva tulla kotiin kun sai tuollaisen vastaanoton..

voi Felizen pientä :/

19.3.2012
satumamma
satumamma

Hep.

Herätty ennen 6:tta=/Äiti ei jaksa...

Muttta ekan koneellisen pyykkiä vein jo kuivumaan ja lisää pesen,ainakin 5 konetta tälle päivälle +käsipyykkiä=)

Kuopuksen vien tänään valokuvaan ja itse käyn jumpalla iltasella.Myös pari hyllyä tulee tänään tytön huoneeseen,joten ne kootaan jos ehditään.

Kohta 5-vuotias on ihan nuhainen..liekkö allergiaa vai joku pöpö päällä=/

19.3.2012
huiskutin
huiskutin

Täällä on klo 6 ruvettu oksentamaan, poitsu siis.. Varmaan 2 koneellista pyykkiä jo kertynyt ja vasta 2h oltu hereillä. Nyt tais simahtaa unille, saa nähdä tuleeko antamat maidot kohta kiiren vilkaan ylös.. Mä juon aamukahvia ja syön makaroolilaatikkoa, piti tänään käydä kaupassa kun ei ole edes leipää :D Kiva viikonloppu oli tahkolla, mutta että tälläiset tuliaiset.. yöks!

19.3.2012
Felize
Felize

Huomenta.. taivaltaa tippuu jotain outoa valkoista ainetta..se siitä keväästä..:(. Poitsu heräs vinkumaan monta kertaa viime yönä..nukahti aina samantien mut miut kerkes joka kerta herättää. Oli näköjään toinen alahammas pukkassu tiensä läpi :). Roni on tänään 6kk :).

Eilen miehen kanssa siivottiin oikein urakalla ja nyt jo on mustia karva tuppoja siellä täällä..plääh..muutenkaan rakasta tota siivoomista niin tuntuu turhauttavalta kun ison homman tehny ja mitään virkaa silläkään puuhaamisella..

Jaa-a..jos sitä lisää kahvia ja kattellaan mitä sitä keksii :).

19.3.2012
jeini
jeini

jaha, mun pitää näköjään rueta heräämään klo 6 jos meinasin keretä omat aamutoimeni rauhassa suorittaa.. nää nous 7 eikä pikkujätkällä oo aikomustakaan vaipan vaihdolle tai vaatteen vaihdolle, huoh! ilman riittävää määrää aamukahvia ni ei kyllä meinaa pälli kestää.. nythän keksi hakata tv:n jalustaa puuleluilla.. onneks ei sentään näyttöö ku vaan jalustaa..

19.3.2012
ninnup
ninnup

Huomenta :)

Valtavasti unihiekkaa silmissä. *haukotus* Eiköhän tää tästä, kiskon nuo isommat sängystä ja potkin maailmalle, sitte pienimmän kaa uottelen että isimies herää että mie pääsen kouluun. Ei kyllä tännää taas yhtään huvittas... Onneks on kohta pääsiäinen ja pitkä viikonloppu :)

19.3.2012
riu
riu

ei ruennu aamuketjua kuulumaan :D 

mä juon tässä aamukahviani, hissukseen ja rauhassa.. hoidokki tulee vasta tunnin päästä mut ikinä ei tiiä monelta tuo oma herää ni yritän keretä ennen sitä... vähän meinaa olla etova olo mutta jospa tuo menis ohi, yh!

ihme etten tämän kipiämpi eilisestä salista oo.. eilen tuntu et huomenna on jumissa mut eihän ollukaan.. tosin tosi hissunkissun mä siellä teinki, ei paljo uskalla repiä..

19.3.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...