pienen vauvan korvatulehdusoireet?

epäilen että mun 3kk pojalla ois korvatulehdus :( mutta minkäslaisia oireita teidän vauvoilla on ollu kun alle 6kk on todettu korvatulehdus? että kuvittelenko vaan vai iskikö sillä vain murrosikä..

19.3.2012
AMP91
AMP91

Mulle sano neuvolasta sillon joskus, että voi mennä ohi ilman lääkkeitäkin. Mutta jos oikeesti kipuilee kunnolla ja selkeesti näkee että ei oo hyvä olla niin itse ainakin veisin lääkäriin. Eipä se oo kivaa kun muut kattoo vierestä ku ite kärsii.. :D

20.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 6-month-old toddler

Meillä ei ole enää noin pieni mutta sunnuntaina saatiin korvatulehdus-diagnoosi. Ja meillä oireina kuume joka nousi uudestaan, paineli käsillään pitkin päätä ihan takaa otsalohkoon ja poskille saakka, ei erityisen itkuinen vaaka-asentoon laitettaessa mutta ylipäätään yöt oli ihan mahdottomia tosin samassa rytäkässä meille on tulossa hampaita ja kaveri kääntyi useampia kertoja kontilleen sängyssä eikä osannut laskeutua alas. Että päättele siitä sitten miksi huutaa.

Ja pari päivää aiemmin mies sanoi, että pojan hengitys haisi pahalle. Itse en moista huomannut.

20.3.2012
misukka
misukka

Meillä kaikilla ihan vauvana ilmenneet korvatulehdukset ja jolloin ei vielä putkia ole ollut, on ilmenneet erittäin voimakkaana, useiden tuntien kipuhuutona yöllä ja kuumeen nousuna. Sekä tissiä ei ole syöty makuu-asennossa, koska on ollut kivuliasta. Epäselväksi ei kyllä ole jäänyt mistä on kyse.

Voi saada influenssan, vaikka olisi rokotteen ottanutkin. Vaikka olisi pneumokokkirokotteen saanut, saattaa sairastaa useita juuri ko. tyypin pahoja pneumokikki-bakteeritulehduksia..kokemusta on.Voi vaan todeta, että paska mäihä.

Jos vauva on tuskainen, kivulias, saatika kuumeinen/lämpöilevä (voisin uskoa, että nostaa kuumeen, jos on ensimmäinen tulehdustila elimistössä), tai vaikka räkäinen/limainen näiden lisäksi tai muuten epäilet korvatulehdusta, niin luonnollisestihan viet pienen lääkäriin.

Kyllähän korvatulehdus voi itsestään parantua, mutta silloin kun lapsi oireilee kovasti ja todetaan ärhäkkä välikorvantulehdus, niin ei se kipulääkkeellä pelkästään parannu. Lievät punoitukset saattaa korjaantua noinkin.

20.3.2012
tyttö
tyttö

ja voiko muuten korvatulehdus mennä itsestään ohi? =) :D

20.3.2012
AMP91
AMP91

mites kun poika sai nyt sen korvatulehdus rokotteen ja jos onkin ollut se tulehdus niin miten tämä vaikuttaa asiaan? tiedän että tämä rokote suojaa vain yhdeltä tyypiltä mutta jos sattuu tämä olemaan niin miten rokotus mahtaa vaikuttaa jos on kyseinen sairaus päällä? =)

20.3.2012
AMP91
AMP91

Mulle sanottiin kun soittelin neuvolaan juurikin tämän asian tiimoilta jokunen aika sitten, että sekin voi olla "oire" kun ei maito mene alas (ainakin näillä pullolapsosilla), se imeminen ei kuulemma tunnu hyvältä kun on tulehdus korvassa. Et kaippa se rintaruokinnassa olevallakin on sama asia, imetäänhän sitä tissiäkin. :b

Meidän korvatulehdusoireet ei oo menny vieläkään ohi, kestänyt nyt siis n. 2kk, mutta tulehdusta ei oo. Tekee ilmeisesti ylhäälle hampaita.

Jos oikeen kovasti askiarruttaa niin rimpauta neuvolaan, kyllä ne sielä jotain ainakin arvailee. :)

19.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...