Kaamee, hirvee yskä :(

tuolla meidän 9kk...ei siihen taida olla mitään lääkettä? :(  tuntuu että ihan tikahtuu tukehtuu koko poika. nukkuu paljon, ei kuitenkaan kuumetta. mä jo oletin että ois menny tänään ohi (siis jo 4.s päiv) tai ainakin parempaan päin mut ei, paheenee vain :( siis ihan limasta tuo yskä. kylvetys oli hetken helpotus. (eikä johdu sit siitä kakasta, alkoi jo aikasemmin)

18.3.2012
Boco
Boco

jos keuhkoissa rohisee niin se rohisee kokoajan,se ei katkea missään välissä...jos pelkkä lima rohisee niin silloinhan se hiljenee välillä..ainakin yleensä..

25.3.2012
TiiaM1
TiiaM1

mä tiiänkin tuon kurkunpääntulehduksen kun tosikolla se viime talvena oli, mut ei tää sitä ole. eilen sit käytinkin lämpösessä suihkussa ja hieman tuo helpommin räkä irtos mut nyt sama jatkuu :( rohisee tuo kyllä paljon, mistä sen erottaa, että onko normaalia liman irtoamis rohinaa vai onko keuhkoista? kuumetta meillä ei siis ole ja tyyppi jaksaa normaalisti touhuta. ehkä on hieman herkkähipiäisempi eli jos homma ei toimi kuin herra tahtoo niin kaamee mekastus päälle...tuo hengitys tosiaan kulkee ehkä hieman paremmin kuin esim toissa päivänä, vaikkakin rohisee.

me ei siis eilen lopusissaan käyty siel lääkärissä kun ite olin mahataudis. nyt on viikon ollu tuota räkä/yskätautia. milloinhan viimestään lääkäriin? päivystykseen jos soittaa niin sanotaan että jos lapsi on suht pirteä niin voi seurata kotona tilannetta. mut jos tarve vaatii, osaan kyllä vaatia lääkäri ajan. toisaalta, mein paikkakunnalla näyttää menevän hommat niin että kun soittaa päivystykseen menee vastaajaan ja soittavat sit 10-11 aikaan takasin ja silloin on jo kaikki päivystysajat menny (päivystys siis tk:ssa klo 15:sta asti) tuon jälkeen aluesairaalassa iltaisin ja vkonloppuisin johon ei aikaa tarvita vaan ottavat tulojärjestyksessä.

21.3.2012
Boco
Boco

Boco,rohiseeko keuhkoissa?? ettei ole reppanalla tullu keuhkoputken tulehdusta? kun keuhkot rohisee niin ne ei missään välissä lakkaa rohisemasta,jos rohina on hetkittäistä niin se on vaan lima joka rohisee kurkussa..kokemuksen rintaäänellä..

20.3.2012
TiiaM1
TiiaM1

eikö kurkunpään tulehduksessa ole enempi oireena että happi ei kule juuri ollenkaan,ja rohisee? siskon muksulla ainakin jo 3vuotiaana viimistään ollut paljon tuota,ovat hengittäneet kyllä suihkuhöysyjä ja pakkas ilmaa...mulla oli vauveli 2kk kauheessa flunssassa ja lääkäri määräsi sauna tai suihku höyryhengitystä,että eikait ikä vaikuta etteikö lämpimiä höyryjä sais hengittää,kunhan ei vaan ole vauvalle liian kuumaa..

20.3.2012
TiiaM1
TiiaM1

tuota kurkunpään tulehdusta määkin pelkään...pitää huomen ottaa puheeks lääkäris kun käydään tuon shithappeningin takia siellä jos vaikka jotain rohtoa sais...

19.3.2012
Boco
Boco

Meillä ollu nyt viikon verran valkosipulia vauvan sängyn päädyssä eikä ole mitenkään häirinnyt meidän muiden unia vaikka koko huone haissut valkosipulille.

meillä tuo vauva kans röhisee ja korisee. Pitäis viiä höyryhengittelee ni helppais. Mut ku oon niin saamaton.

19.3.2012
misukka
misukka

kuullostaa tutulta kallikali :( meillä on vaan nuo perinteiset kikat aika ongelmallisia...sängynpäätyä on turha nostella koska pyörii ihan vimmatusti sänkyssä ja usein nukkuu poikittain. ja tuo sipuli, ois kans varmasti tehokas mut mietin että kuinka sit huone lemuaa että saako muu väki nukuttua? :) vickiä pitää muistaa sipasta paidan helmaan, olin ihan unohtanu tuon :)

19.3.2012
Boco
Boco

normi sipulia sängyn sängyn alle auttaa yskään ja valkosipulia sängyn yläpuolelle niin auttaa nuhaan..kosteaa rättiä huoneeseen,höyryhengitystä niinku edellä jo mainittiinkin :) sängynpäädyn jalasten alle vaik puh,luettelo niin voi yskäkin vähän rauhoittua,nuhaan erittäin suuri apu.. vikkiä vähän rintaan tai vaatteelle :)) paranemisia! :)

19.3.2012
TiiaM1
TiiaM1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...