joku helppo kanaruoka kiitos! :)

oon kyllästynyt tekeen aina riisiä ja kermaista kanakastiketta, haluis vaihtelua. Mieluiten helppo resepti, ja uuniruoka olis lottovoitto. :)

18.3.2012
Halitintti
Halitintti

oi nam, Tammi09 tuo alempi ohjeesi kuullostaa sen verta herkulliselta, että taidanpa tänään ostaa tarveaineet :) plus pientä ekstraa,, ananasrenkaat viel siihe lisiks :D

27.4.2012
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

ja siis ite tykkään ihan hurjana kun broiskun fileeseen leikkaa taskun ja täyttää sen, miun suosikki on vuohenjuusto, mutta vois laittaa vaikka pestoo tms. Soppii ilman kermaa ja kermalla, voi syyä riisin tai vaikka perunan kaa jne. Ja on tosi noppee ja helppo :)

18.3.2012
riu
riu

mie oon tehny valkosipuliperunat pohjalle ja sitte pannun kautta käyttäny broiskun suikaleet, sipulia, paprikaa, herkkusieniä jne mitä nyt sattuu löytymään. Ne siihen perunoitten päälle, juustoraastetta pintaan jos siltä tuntuu ja uuniin :)

18.3.2012
riu
riu

monster, toi kanalasagne kuulostaa hyvätlä... tehdään ilm. samalla tavalla ku normilasagneki? Hitsi ku ei oo lasagnelevyjä kaapissa 8-(

18.3.2012
Halitintti
Halitintti

kaupassa myydään semmonen maustepussi,jossa tulee mukana paistopussi..

esim.kananrintafileet sinne pussiin,sinne ne mausteet ja pyöritellään tasasesti fileisiin.Sit vaan uuniin,,hyvää tulee ja ei oo ees mausteista.Meil tykkäs lapset,esikoineki joka ei pahemmin tykkää kanasta totes,että on todella hyvää.

Makuina nois pusseissa ainakin tos meidä lähi k-kaupassa oli paprika ja barbeque.Ja tota paprikaa tein viimeksi. Toinen mauste oottamassa seuraavaa kertaa varten,tosin se käytetään sitte possulle.

18.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...