Lapseni söi kissankakkaa :(

ja kissalla edellispäivänä todettu mahdollinen suolinkaistartunta, jonka eläinlääkäri lääkitsi. tuon tapahtuman jälkeen kissa kurasi joten oletan että silloin vasta kissan elimistö puhdistunut. huomenna soitto neuvolaan mitä tehdään mut hjelppikää mua tähän hätään.  kissa on pentu ja todennäköistä on että vaikka sen madotin tullessa taloon, loiset on jääny elimistöön. :(

18.3.2012
Boco
Boco

käytiin päivystyksessä. ja ne vaan toitotti että ei ole mitään hätää koska kissa on sisäkissä. eivät meinanneet tajuta että tuolla on siis varmasti ollut loistartunta koska eläinlääkäri todennut. noh, sitten kun sain ne tajuun niin sanoivat että huomenna soitto päivystykseen koska tänään lääkäri ajat ruuhkautuneet.

19.3.2012
Boco
Boco

Boco, oletko saanut nyt uudelleen soittoa terveysneuvonnasta?

Toivotaan, että lääkkeen nimi on jo uudestaan tiedossasi, ja asia menee lapsen kannalta kaikin puolin hyvin!

19.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

HÖH...soittivat terveys neuvonnasta ja antoivat lääkkeen nimen joka annetaan nyt ja sit 2 vkon päästä (mainitsi myös ettei suolinkaisepäily ole tavaton ongelma) noooh... minä painelin sitte pää kolomantena apteekkiin ja olin siinä ajassa unohtanu lääkkeen nimen :/ mein apteekki hlökunta on tosi pätevä mut kuvailusta huolimatta ei tienneet lääkettä joka ois suolinkaisiin ja ilman reseptiä saatavilla (reseptilääke oli kyl tiedossa). oon tässä nyt sitte koittanu soitella sinne terveysneuvontaan uudelleen mut taas jono ja luvattiin vastaajassa että 11.20 soittavat, mut mitään ei kuulu :( tää on taas näitä päiviä jolloin toivoo oikeesti että ois 7 kättä ja 2 päätä...kohta pitäis mennä itse lääkärille.

19.3.2012
Boco
Boco

soitin tänään viel eläinlääkärille ja myrkytyskeskukseen jossa olivat samaa mieltä ettei tuosta häätölääkkeestä ole vaaraa lapselle, sitä kun ei kissaankaan laiteta kuin 0,2ml niin jos sitä on ulosteeseen saakka päässy niin on niin olemattoman pieni määrä. neuvolasta en saanutkaan sit mitään ohjetta....se on tää mein kunta :/ soitto siis oman paikkakunnan terveysneuvontaan jossa siis jonot ja soittopyyntö jätetty.

19.3.2012
Boco
Boco

no tuosta ei kyllä se eläinlääkäri maininnu mitään. mut sitä nyt ei normaalisti suun kautta annettu vaan pistos. en tiiä.

18.3.2012
Boco
Boco

niin juu, mikäli sikäli tuo ei ole ollenkaan harvinaista. monikaan ei tule ajatelleeksi että kun lapsi laittaa suuhunsa ulkona hiekkaa tai muuta, niissä voi olla myös suolinkaisen munia ja myös kasvikset jotka on lannoitettu ulostella (ulkomaiset pääosin) saattavat hyvin pitkälti noita munia sisältää...suolinkainen on aika yleinen juurikin lapsilla ja 10% tartunnan saaneista ei edes tiedä tartunnasta...

18.3.2012
Boco
Boco

sinänsä tuo kissankakka ei ole syötynäkään vaarallinen mutta jos se sisältää loisia niin tunkeuduttuaan muualle elimistöön kuin suoleen, aiheuttaa terveyshaittoja. päivystyksellisesti ei nyt voi mitään tehdä. huomenna soitto neuvolaan jossa saa lähetteen kakkakokeisiin. tuo tieto siis päivystyksestä. ja soitin myös eläinlääkäriin, loishäätö mikä kissalle laitettiin tehoaa aika nopeasti, ripulointi on merkki jo siitä että kuolleet loiset tulevat ulos. eli jos meillä on käyny tuuri, on noi iljetykset ehtiny delata ennen nautittua aamupalaa :/

18.3.2012
Boco
Boco

tarttuu ihmiseen. voi eii, minäkin soittaisin päivystykseen. ja huomenna heti apteekkiin hakemaan lääkkeet. no onneks se on pentu eikä pihakissa, pihakissat kantaa vielä kaiken näköstä muuta vaarallista.

18.3.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...