ensimmäinen hauvavauva on pihalla!

aivan mahtavaa! koko yö valvottu ja soiteltu päivystävälle lääkärille ja kyselty apuja ja neuvoja. sitten kun kamppeet on pakattu ja koira on autossa ja hirveellä kiireellä lähetään lekuriin, niin pentu syntyy jo pihatiellä:D   ensimmäisellä  bussipysäkillä sit uukkari takas kotia. aivan mahtavaa! toivottavasti loput syntyy vähän helpommin:)

18.3.2012
Blanco
Blanco

käsitin että emo saa sen napanuoran vuodon tyrehtyyn nuolemalla.  ite en kyllä moista lähteny tekee:D

luin myös kikoista joilla sen saisi ihan pyyhepainelluksella tyrehtyyn, mutta tiedä häntä montako kikkakakkosta siihenkin sit on ja mikä on seoikein tapa sen emon oman tavan jälkeen.

ompas meillä nyt paljon piippareita:) vinkulelut pitävät omaa ruokavikinäänsä pesässä ja hännät vispaa:))

18.3.2012
Blanco
Blanco

kuudes pentu on poika:) nyt on sit tasajako!

juu, normaalisti emo hoitaa napanuorat ja kaikki. tämä meidän hauva vaan tykkää keskitttyy  enempi istukoitten syömiseen jotta tahtoo jäädä napanuorat katkomatta:D

kun mulla iso koira synnytti, niin viidestä pentueesta vain yhtä pentua piti avittaa, muutoin ne sujui kaikki itestään eikä tarvinnu puuttuu. tämä on vähän uutuudenjäykkä vielä kun tavallaan "ensisynnytys" :)

18.3.2012
Blanco
Blanco

kolme tyttöä ja kaksi poikaa:))!

18.3.2012
Blanco
Blanco

kolme tyttöä ja yksi poika:D!!

18.3.2012
Blanco
Blanco

tämän  hetkinen saldo on kaksi tyttöä ja yksi poika:)

tämän  haukunkanssa on  pitänyt olla erityisen tarkka kun edellinen tiineys sujui vaikeasti eikä pentu oisi itestään ulos mahtunu, jnoten päivystyssektiolle  meni. nyt ähels niin pitkään tota ekaa ja kerran imas takas sisäänki jotta oltiin siksi jo taas menossa ammattilaisten luo:D

vaan tällä hetkellä tilanne hyvä. oon mie yhen joutunu ulos avittaan  ja jokaiselta napanuorat sitoa ja leikata, joten olipa onni jotta syntyivät tänään eikä työpäivän aikana!

18.3.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...