Tosta oman teksin poistamisesta...

Pakko marmattaa...Se on sanonko mä mistä.Joutas pois koko namiska,ku ketjuista ei saa mitään tolkkua kun puuttuu kommentteja välistä..Ja siis sanonpa nyt suoraan,että varsinki semmoset jossa pikkusenkaan tulee eriävää mielipidettä,niin jo ollaan poistamassa sitä omaa kommenttia..   Sen ymmärrän jos tulee kirjotusvirheitä,että ne poistetaan ja korjataan,mutta se ett ne kommentit poistetaan siks,että tuli ilmaistua se oma mielipide asiaan ja joku antaa siihen oman mielipiteen joka nyt poikkeaa täysin omasta.. Menee jo aikalailla omien sanojen syömiseksi tommonen,että ei sitten jätetäkkään sitä omaa mielipidettä sinne..

18.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

No,minulta mushun ei tarvi pyydellä anteeksi,kun et ole mulle pahaa mieltä edes aiheuttanut.

18.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Joo,mutta kun niitä ketjuja on useampia mitä eilenkin luin.Että pelkän lauseen peruusteella ei voida tulkita,mitä toinen tarkottaa. Oon kyllä pistäny useasti merkille,että täällä tartteis tehä kilometri tolkulla selitystä mitä tarkotat ja ajat takaa,että sitä ei tulkita niin ett nyt tuo ihan varmasti tarkottaa meikäläistä..Ja maininta siitä,että tää on yleisesti,eikä just jotain tiettyä nikkiä kohtaan. Sillon jos haluaa kohdistaa asiansa tietylle on parempi alottaa ketju jossa otsikossa nikki jota asia koskee.

18.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

mä en tajuu???????? väliäkö, jos ja kun niitä tekstejä poistaa, omapahan on asia.

18.3.2012
Boco
Boco

Miks pitäs mainita nimi jos kirjotusta ei osoita juuri tietylle? Ihan kuules yleisesti otin asian esille,enkä ajatellu ainuttakaan nikkiä kun ketjun aloitin. Enkä aijo nytkään osoittaa tähän ketjuun kirjottamia kommentteja kellekkän sen kummemmin. 

 

Mä aijon ainakin jatkossa myös olla tätä mieltä,että on ihan typerää  poistaa ne kommentit,jos ne ei miellytä kaikkia. Se kun menee niin,että joka ikisestä kommentista voidaan kääntää asia päälealleen ja soppa on valmis.Kirjotitpa sitte kuinka nätisti sen mielipiteesi..

18.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Näin juuri mushu:)

 

Helppoahan se on sanoa,että mä seison sanojeni takana mutt sitte vedetäänki ne sanat takas, antaa aika ristiriitasen kuvan kirjottajasta.

18.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

tipihii: Ihan täysin ymmärrettävää tuo.

 

Lähinnä tää nyt tuli siit mieleen,että oon pistäny merkille ett aika äkkiä ne kommentit lähtee pois jos huomaa,ettei ne kohtaa muita kirjottajia..Tai joku sanoo pikkusenkaan omasta mielestä ikävästi siit kommentistaan. Eihän sellanen oo keskustelua,että vedät sanas takas..Eilenkin lueskelin yhtä ketjua ja siit tosiaan ei ota selkoa,kun poistettu kommentteja välistä..

18.3.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

olen ihan samaa mieltä :D mutta hyvä se on mulle jolle tulee kokoajan niitä kirjoitusvirheitä x)

18.3.2012
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...