mitähän kuluttajaviranomaine​n sanoisi tästä?

Tuntuu kuin mua olisi tänään huijattu... Ostin tänään pojalle yhdestä urheiluliikkeestä uudet toppahenselihousut pojalle. Ne olivat erikseen alerekissä hintaan 39,90, oransilla tarralapulla. Tuon hintalapun alla oli toinen oranssi hintalappu 49,90. Tämähän saa mut kuvitteleen, että alkuperäinen hinta on siis ainakin yli 50 eur... Kotona sitten tulin ajatelleeksi, että mikähän se alkuperäinen hinta olikaan, ja otin molemmat oranssit laput siitä pahvihintalapusta pois. Voi perkule sentään, hinta oli 39,90. Eli ei ne sitten missään alessa ollutkaan. Vaan myivät samalla hinnalla, millä koko alkutalvenkin. No housut tuli tarpeeseen, mutta periaate. Mun ymmärräyksen mukaan ei kuluttajaa saa johtaa tuollatavalla harhaan. Onko jollakin parempaa tietoa? Annanko vaan olla, vai pitäisikö laittaa kauppaan palautetta. On kuitenkin iso ketju, ja kauppoja on useammassa kaupungissa Suomessa. ja kansainvälinen myös...    

17.3.2012
Suppu
Suppu

Pistin ystävällisen, mutta tiukan viestin firman nettisivujen kautta. Katsotaan mitä vastaavat minulle.

Siis nuo housut tulivat tosiaan tarpeeseen, ja olin niistä valmis tuon hinnankin maksamaan. Mutta kyllä ihmetyttää tapa myydä tuotetta alerekissä kahdella oranssilla tarralapulla varustettuna ja kuitenkin täysin samasta hinnasta kyse... Eli oisin mielummin ostanut ne normaalihintaan 39,90, kuin että minulle luodaan tuotteesta kalliimpi mielikuva.

 

 

 

17.3.2012
Suppu
Suppu

jaa-a, no se hinta mitä sie maksoit oli kuitenkii siinä ihan selkeesti? Miun mielestä siinä ei taija olla mittää varsinaisesti lakia rikkovaa, mutta ainahan sitä voi kysästä siun oman kunnan kuluttajaneuvojalta :)

17.3.2012
riu
riu

nostellaan, kun ei taaskaan näy etusivulla...

17.3.2012
Suppu
Suppu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...