lörps ja iltaa :D

Mikä boogie? :D Myö tultiin vähän aikaa sitten kyliltä, meijän pienin oli jotenkii ihan hyytynyt niin nyt pittää vähän seurailla sitä. Toivottavasti ei ise mikään kovin hirvee tauti. Veikkaan että nuo lääkkeet ei oo korvatulehdukseen auttanu... Mutta katsellaan :) Tännää ollaan käyty kaupoilla ja hirveesti meni taas rahhaa. Nooh, mutta nyt ois ens viikolle ruokaa, ei tarvii ku jotakii täydennyskiä leipään ja sen sellaseen :) Ja cittarissa kävin vaihtamassa pojalle uuven onepiecen ku edellisen vetskari oli rikki. Ei ollu samaa kokoa niin piti ottaa yks isompi... voi harmi ku se alkuperänen oli kuitenkii just sopiva ja uudessa on vähän kasvunvaraa XD hihhihhih :D   Joo, mutta siis mitäs muitten rauhaan? :)

17.3.2012
riu
riu

kas vieläkö täällä valvotaan? Myökii kotiuduttiin tovi sitten uuden lääkekuurin ja kebabin kanssa. Voe ku on hyvvee :D Toivotaan että uuvet lääkkeet toimii poikaan :)

Mie olin männä viikonloppuna kapakissa ja voi jesta että oli kivvaa :D Hyvin jaksoin nuorempien mukana :D Seuraavan kerran nuoriso ois menossa ens viikonloppuna, ite aattelin että jos sitä vaikka autolla kävis ku ei nyt kuitenkaan mahottomia jaksa :D

17.3.2012
riu
riu

Hehehhehehe saatiin tossa illan naurut aikaseks. Tässäpä teille linkki, suosittelen lämpimästi vaikkei Henna Kalinainen niinkään kiinnostaisi.

http://www.sub.fi/uutiset/viidakontahtoset/60508/henna-kalinainen-esittelee-uuden-jussi-rakkaansa-katso-video

Kyseinen Jussi on mun lapsukaisen kummisetä. :D Kunnon joke! :D

17.3.2012
RJ89
RJ89

Iltoja. Minä vietin tämän päivän kestovaippoja ommellen. Enkä yhtään kappaletta saanut valmiiksi asti. Tai no yhden kyllä mutta heti sen valmistuttua totesin, että kuminauhat feilas joten pääsen sen purkamaan ja laittaa parempilaatuiset kumpparit. Ei siis ikuna kannata ostaa lidlin kuminauhoja! Ne on ihan susia.

17.3.2012
misukka
misukka

mrsmetalli, voi että mie sitte rrrrrakastan tuota taitoo! X)

17.3.2012
riu
riu

ahaa, sitä juhlaa siis :D Aika monta vuotta samalla jääkaapilla, onnea kovasti! :)

Pienellä oli kuumetta jo viime viikolla, tiistaina sai lääkekuurin korvaan ja nyt sitte nostaa taas kuumetta... vaikka ei kaikella logiikalla pitäs. No, mie meen puolen tunnin päästä näyttämään lasta lekurille ja kahotaan miten käy. Pakko edelleen kehua miten hyvin julkinen terveydenhuolto toimii lasten osalta!

17.3.2012
riu
riu

se oli maarutsella enneuni! :D Okei, miinus se henkilökunnan alennus... :D Hih hauska uni, toivottavasti toteutuu :)

Mitkäs pilleet teillä oli tännää? synttärit? Meilläkii on sauna tulilla, kahotaan nyt saunomisjärjestys ku tuo minimii on tosiaan puolikuntonen :)

17.3.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...