lörps ja iltaa :D

Mikä boogie? :D Myö tultiin vähän aikaa sitten kyliltä, meijän pienin oli jotenkii ihan hyytynyt niin nyt pittää vähän seurailla sitä. Toivottavasti ei ise mikään kovin hirvee tauti. Veikkaan että nuo lääkkeet ei oo korvatulehdukseen auttanu... Mutta katsellaan :) Tännää ollaan käyty kaupoilla ja hirveesti meni taas rahhaa. Nooh, mutta nyt ois ens viikolle ruokaa, ei tarvii ku jotakii täydennyskiä leipään ja sen sellaseen :) Ja cittarissa kävin vaihtamassa pojalle uuven onepiecen ku edellisen vetskari oli rikki. Ei ollu samaa kokoa niin piti ottaa yks isompi... voi harmi ku se alkuperänen oli kuitenkii just sopiva ja uudessa on vähän kasvunvaraa XD hihhihhih :D   Joo, mutta siis mitäs muitten rauhaan? :)

17.3.2012
riu
riu

Ainii ja pitää muistaa tarkentaa et mun kielellä juopottelu=yhtäkuin 2-4lonkeroa ja juoruilua kavereilla/pubissa. :D Ettei tule turhia väärinkäsityksiä. :D

17.3.2012
Sralla
Sralla

Mulla onki Riusta sellanen ikinuori mielikuva. :)

Ja mie olen just sellanen et jos nukun iskäviikonlopun kotona, ni olen kahta väsähtäneempi maanantaina, mut jos olen ollu viikonloppuna reissussa/tanssimassa/juopottelemassa/festaroimassa, ni olen maanantaina ihan täynnä virtaa. :D Kattotaa sitte että muuttuuko se vanhemmiten. :) Mut toivon että minust kasvaa Aira Samulin!

17.3.2012
Sralla
Sralla

Nonii, 0,5 omppu kumottu. Nyt jos kumoais ittesä peiton alle! ;-)

17.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

kas vieläkö täällä valvotaan? Myökii kotiuduttiin tovi sitten uuden lääkekuurin ja kebabin kanssa. Voe ku on hyvvee :D Toivotaan että uuvet lääkkeet toimii poikaan :)

Mie olin männä viikonloppuna kapakissa ja voi jesta että oli kivvaa :D Hyvin jaksoin nuorempien mukana :D Seuraavan kerran nuoriso ois menossa ens viikonloppuna, ite aattelin että jos sitä vaikka autolla kävis ku ei nyt kuitenkaan mahottomia jaksa :D

17.3.2012
riu
riu

Metalli, Onpa nuo "baari-illat" itelläki hyvin pitkälti viime vuosina ollu tossa paikallisessa kavereiden kanssa käyntiä .. että ei ehkä enää mitää semmosta hillitöntä bilehilehommaa.. Toki paikallisessaki joskus tanssitaan! Ja lauletaan karaookkea jne.. xD

17.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

Hehehhehehe saatiin tossa illan naurut aikaseks. Tässäpä teille linkki, suosittelen lämpimästi vaikkei Henna Kalinainen niinkään kiinnostaisi.

http://www.sub.fi/uutiset/viidakontahtoset/60508/henna-kalinainen-esittelee-uuden-jussi-rakkaansa-katso-video

Kyseinen Jussi on mun lapsukaisen kummisetä. :D Kunnon joke! :D

17.3.2012
RJ89
RJ89
3 years, 5-month-old toddler

tiksa :DDDDD Kävisköhän tuo itellekki noin..

Oon tässä pikkuhiljaa kotona kohotellu "kuntoa" kalsarien merkeissä.. kerran juonu melkeimpä 4 annosta (nollakolmosia ja nollavitosia) yhtenä iltana ja tuli jo noista melkonen krapula xDD Ei uskalla aatellakkaa vielä jotain baari-iltaa.. eikä muutenkaa tämän mahan kanssa.

17.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

Sois jännä nähä, miten se suu menis, ku ite vetäsis samanlaiset koomat.

17.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

Meidän junnu ei vetäny ees 120ml nannia, ku meni nukkuun.. Toinen yö uudessa omassa huoneessan ihan issekseen edessä, sas nähdä, meneekö yhtä hyvin, ku eka. Tänään oltiin ulkoilutapahtumassa vauvan kanssa ja lenkkeiltiin ja mummoloitiin päälle. Isäntä viettänyt ensin (kaverin) varpajaisia ja sitten krapulaisia, joten oon tässä vuorokauden ajan ollut yksinhuoltajana! xD On sillä raukalla ollu huono olo, voi voi! :D Mä tempasen kohta saunaan ja otan siiderin!

17.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

Iltoja. Minä vietin tämän päivän kestovaippoja ommellen. Enkä yhtään kappaletta saanut valmiiksi asti. Tai no yhden kyllä mutta heti sen valmistuttua totesin, että kuminauhat feilas joten pääsen sen purkamaan ja laittaa parempilaatuiset kumpparit. Ei siis ikuna kannata ostaa lidlin kuminauhoja! Ne on ihan susia.

17.3.2012
misukka
misukka

Iltaa iltaa! :)

Boogie on kyllä melekosen hyvä! Sain meinaan just kuulla että täällä mein paikallises on ihan mahti bileet ens viikonloppuna, just sillon ku suunnittelin läksäreitä! :D Mun ei siis tartte huudella vieläkään omasta lähöstä ku koko kylä on paikalla kumminki, ilman mun kutsuaniki. :)

Poju sammu unille alta aikayksikön oli niin naatti. Meni voimat raasulla ku käytii kaupassa. :( Ja wuhuu, mie olen vissii aika hyvä muuttaja... Mulla on nyt kaks pahvilaatikollista ja yks jätesäkki pakattuna mukaa lähteviä, ja roskiksee on menny/menossa kolme jätesäkkiä ja moooonta roskapussia. :D Ihan hyväs suhtees sinänsä... :)

17.3.2012
Sralla
Sralla

mrsmetalli, voi että mie sitte rrrrrakastan tuota taitoo! X)

17.3.2012
riu
riu

ahaa, sitä juhlaa siis :D Aika monta vuotta samalla jääkaapilla, onnea kovasti! :)

Pienellä oli kuumetta jo viime viikolla, tiistaina sai lääkekuurin korvaan ja nyt sitte nostaa taas kuumetta... vaikka ei kaikella logiikalla pitäs. No, mie meen puolen tunnin päästä näyttämään lasta lekurille ja kahotaan miten käy. Pakko edelleen kehua miten hyvin julkinen terveydenhuolto toimii lasten osalta!

17.3.2012
riu
riu

se oli maarutsella enneuni! :D Okei, miinus se henkilökunnan alennus... :D Hih hauska uni, toivottavasti toteutuu :)

Mitkäs pilleet teillä oli tännää? synttärit? Meilläkii on sauna tulilla, kahotaan nyt saunomisjärjestys ku tuo minimii on tosiaan puolikuntonen :)

17.3.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...