uskotko

maailmanlopun saapuvan 21.12.2012 tai 12.12.2012? tuli vaan mieleen kun katon maailmanlopusta dokumenttia paraikaa jimiltä. mä en oikein koska sitä on ennustettu jo kauan eri vuosina mutta sitä ei ole tähän mennessä tapahtunu. mutta toisaalta miks ei onhan nyt ollu paljon noita avaruusmyrskyjä ja luonnon katastrofeja. entä uskotko ufoihin?? mä en tähän mennessä ole uskonu olen ollu tosi skeptikko niitä kohtaa mutta miks ei vois olla? miks me oltais ainoot ulkoavaruudessa? miks siel ei vois olla muuta elämää? näitä kun mietin hetken nii saattasin toisaalta vähän ehkä uskoakkin. mutta se kuullostaa kuitenki mahdottomalta. mutta ei kuitenkaa koska mikä on luonu tänne uuden elämän aina maailmanlopun jälkeen jos ei bakteerit, eläimet ja mahdollisesti ihmiset??

17.3.2012
immortal
immortal

En. Uskon, että se tulee silloin kun ihmiset sitä vähiten osaa odottaa. Ei minään ihmisten keksimänä ajan kohtana...

17.3.2012
ämppis
ämppis

En usko miekään mualimanloppuun. Onhan tässä pitkälti siihen, että aurinko ottaa ja possahtaa :) Muutama miljoona  vai miljardi vuotta. Aika se ja sama oli kumpi vaan, tuskin täällä enää silloin asustetaan.

En kiellä mahdollista elämää muualla avaruudessa, onhan se suorastaan todennäköistä että jossain on elinoloiltaan maapalloa muistuttava planeetta. Jupiterin kuukin kärsii tällä hetkellä jääkaudesta, vasta "vähän" aikaa sitten kuulemma ollut vesipeitteinen kuten Maa.

17.3.2012
misukka
misukka

En usko. :D

17.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

no en usko että maailmanloppu tulee :D Sitä nyt on ennusteltu pitkin ja oikin, ei oo vielä näkyny. Avaruusmyrskyä ja muita on ollu kautta aikain, ennen niitten olemassaolosta ei vaan tiietty mitään :)

Ja mikä ettei ainakii jotakii muutakii elämää universumissa, en sitte tiiä että onko se sen "älykkäämpää" ku mitä ihmiset :D

17.3.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...