Menkat raskauden jälkeen koska?

Mulla ois nyt 10kk synnytyksestä ja menkat alkoi heti jälkivuodon loputtua mutta jatkuivatkin sit melkein 2kk tiputellen kunnes loppuivat. Käytin minipillereitä marraskuun puol väliin eli niidenkin lopettamisesta on jo 4kk mutta ei vaan ole menkat alkaneet. Mietin että onko nyt ihan normaalia? Ja nyt on jo toinen kerta kun useamman päivän ihan järkkyjä kipuiluja alavatsassa. Vauva on yhä imetyksessä mut imetys kertoja on vain 3 päivällä ja sellasta tissuttelua yöllä kolmisen kertaa. Voiko siis yhä johtua tosta imetyksestä?

16.3.2012
sarsku2
sarsku2

nostoa

21.7.2012
AMP91
AMP91

Kiitos paljon vastauksista! Mie siis kovasti haluaisin uutta raskautta ja testejä on tullut tehtyä tässä muutama. Viimeisin varuiks maanantaina ja negahan se oli. Ihmetyttää vaan lku noitten alavatsa kramppien ja kipujen lisäks just velloo ja on lieviiä raskausoireita. Kait se ois sit pakko pikkuhiljaa jos ei kivut lopu ni varailla gynegologille aikaa :(

17.3.2012
sarsku2
sarsku2

Mulla imetys on toiminut kyllä täydellisenä ehkäisykeinona, varsinkin kun yöimetyksiä on ollut paljon ja pitkään. Neljä imetystä takana ja kaikkien imetysten jälestä 4-8 vk päästä alkaneet menkat ja ovikset (jotka tunnen).

Mulla on ainakin kaikista jälkivuoto kestänyt melkein 2kk..siten että muutaman viikon jälestä ollut pieni tauko ja alkanut taas uudestaan..kyse ei siis menkoista ole ollut.

17.3.2012
tyttö
tyttö

Mä en osaa tähän sun kysymykseen mitään vastauksia antaa, mutta itsellä n. 1kk synnytyksestä, jälkivuoto haaleni semmoseks "ruskeeks" limaseks. sitä muutama päivä ja sitte alko kirkkaampi ja runsaampi vuoto tossa maanantaina. Neuvolassa ku puhuin ni sano että saattaa olla jo kuukautiset. Mitään kuukautiskipuja ei oo kyllä ollut. Mut se taitaa olla tosi yksilöllistä että kuinka ne jää pois imetyksen aikana.

17.3.2012
kaUnis
kaUnis

Ja mulla tuli sillon syksyllä aivan järkyttävät alavatsakivut noin viikkoo ennen niitä ekoja menkkoja! Siis se oli ihan tuskaa ja mulla epäiltiin jo umpparia ja kaikkee, mut sit viikkoo myöhemmin tosiaan tuli ne menkat.

16.3.2012
Monster
Monster

No meillä neiti 2v ja vasta tossa syksyllä alko menkat, eli neitin ollessa noin 1,5v ja siis imettäny oon kokoajan. Ois saanu jäädä edelleen tulematta! :P

16.3.2012
Monster
Monster

Hyvinki voi johtua imetyksestä..tiedän naisia joilla menkat olleet vuodenkin pois kun ovat imettäneet.. Itellä vauva 6 kk ja menkat ei oo vielä alkaneet, imetyksen lopetin kuukausi sitten.

16.3.2012
Kallikali
Kallikali

imetys vaikuttaa. itellä alkanu menkat vasta kun on imetyksen lopettanu niin joskus kuukauden päästä siitä. joillakin voi mennä kauemmin ja joillakin vähemmän aikaa.

16.3.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...