anoppi

ihmisillä on varmaan oikeitakin ongelmia ja kai tässä pitäisi vaan olla tyytyväinen ettei asiat ole pahemmin mutta tuo anoppi on niin jääräpäinen  ja että piip..miten voin sanoa kauniisti ja SELVÄSTI että älä prkl osta enää niitä vaatteita!!? :D poikamme on 3kk ja 30 vaatetta on varmaan jo tullu.. kuulostaa ehkä pieneltä määrältä mutta meillä on itsellä valehtelematta jokaista "kokokymmentä" n 150 vaatekappaletta/koko ja tämä luku on vain parhaat karsittuna eli n 100 heitettiin takasinpäin siskoille mistä nämä on tullu lahjaksi.. hauskaa tässä on se että anoppi ei ostanut ristiäislahjaa koska ei keksinyt mitään?! siinä vaiheessa löin kyllä päätä seinään että kyllä vaan muuten keksit kaikkea muttet nyt kun esim kultasepän liikkeet on täynnä lahjatavaraa.. itse ostan vain harvoin enää vauvallemme vaatteita juuri siksi ettei mahdu kaappeihin ja hienoja on jo tarpeeksi ja ylikin... tuntuu jotenkin epäreilulta etten voi itse ostaa ja sanon muillekin (oma suku jne), että ostakaa vain juhlapäiviksi... ja anoppi ostaa noin kerran viikossa jonkun kirpparivaatteen vaikka olen pari kertaa sanoneet että meillä on kyllä toooosi paljon vaatteita ja hän on nähnyt kaappimme.. ei mulla mitään kirppiksiä vastaan ole itsekin sieltä ostan paljon mutta on se nyt eriasia ostaa tutan body uutena.. ja ongelmana on myös se että meillä on täysin eri maku.. on niin vaikeaa näyttää innostuneelta (toki hymyilen+kiitän jne) kun vaate on ihan perus mitä on jo kaapit täynnä ja anoppi hihkuu että nämä verkkarit on niiin nätit ja näissä on ihan oikeat taskutkin!! "heh kiitos, näitä löytyy jo viidet ja pari annettiin takasinpäin siskoille"-fiilis paistaa kyllä läpi.. minä itse tykkään esim muumivaatteista/H&M/lindex tyylisistä hauskoista ja söpöistä vaatteista, anoppi taas ostaa semmoisisa isomman lapsen tyylisiä, ei niin vauvamaisia kun taas itse ostan, kun vielä voi pukea semmosiin =) viesti ei mene kauniisti perille ja en vaan osaa niellä tätä asiaa koska anoppi tekee siiis paljon muutakin mistä en pidä tämä on vaan 1/100 joten jos nielen tämän niin pitää niellä muutkin, mistä sitten joskus pää räjähtää joten se ei nyt onnistu :D tuntuu tyhmältä että minä äitinä peräännyn ja annan muiden ostaa vauvalleni vaatteita kaapit täyteen kun itse jään kaupassa huokailemaan että voi kun olisi söpö mutta liika on liikaa ja muut innoissaan ostelevat.. olen semmoinen ihminen joka rakastaa shoppailua mutta en osaa olla käyttämättä lahjoja joten en voisi heittää anopin vaatteita kaapin pohjalle/kiertoon yms koska musta sekin on tyhmää.. äääh mikä sille anopille menisi kallooon kun ei tähänkään mennessä mene sen hössötyksen läpi mikään.. x) onpa taas murheet mutta en voi kiihtymiselleni pikkuasioissa mitään sellainen olen ollut aina ja siitä on vaikea päästä pois :D

16.3.2012
AMP91
AMP91

voi kun on hankalaa... tosiaan äitini makuasioissa on sekin puoli että hän oikeasti tietää mitä tarvitsemme (ja kuuntelee) koska hänen lapsillaanhan kaikki tavaramme ja vaatteemme ovat olleet, eivät anopin lapsilla joten äitini muistaa mitä siskoni lapsillaan aikoinaan oli, eli ne ovat myös minulla nyt.. oma äitini myös ostaa todella harvoin meille mitään niin tuntuu tosi tyhmältä kieltää kun hän ostaa korkeintaan kerran kuussa yhden vaatteen ehkä koska tietää että niitä riittää.. eriasia on synttärit tms..joten hmm...

18.3.2012
AMP91
AMP91

voihan anopit ja anoppien vaatemaut X) Meillä anoppi osti esikoiselle ihan hirveitä mekkoja venäjältä, oikein semmosia hörhellyksiä... Yksikin oli semmonen persikan värinen rimpsulla missä oli puhvihihat, pitsiä miehustassa jne. Niin ku 80-luvun häämekko, mutta persikan värisenä ja vauvan koossa X) Juu ei pietty kertaakaan, kaapissa säilytin ja kavereille näytin että miten ruma voi olla mekko :D Mutta nyt asiat on parantunut, anopin maku on kehittynyt pienellä ohjauksella ja lähiaikojen vaatteet on ollu suorastaan kivoja :) Meillä kun se on kerenny ostamaan jo 8,5 vuotta vaatetta niin oon iloksenii saanu havaita kehityksen :D Ehkä siekii voisit pyytää anopilta jotakii tietyntyyppistä vaatetta? Sanot vaikka että ens kerran vois olla kiva joku siun makuun sopiva vaate, sille löytys käyttöö :)

17.3.2012
riu
riu

Voin kyllä kuvitella miltä tuntuu kun kaapit pursuaa "vääriä" vaatteita. Meille kans tulee jonkin verran, ei onneksi paljon ja oon ahdistunu siitä et ku en haluu niitä lapsien päälle laittaa ku ei jotenki sovi mun silmääni mut poiskaan en kehtaa laittaa. Ja totinen tosi on se, että antaja ei varmasti muist amitä kaikkea on tullut tuotua, että sinänsä voi ihan hyvin laittaa eteenpäin ilman tunnontuskia.

Maamosella olikin huippulahjatoive. Just mietin, että noinkohan ehtisi vielä esittää vauvan synttärilahjatoiveeksi kestovaippoja :D Ku kaikille kyselijöille oon vaan tuskaillu et ku ei me oikeesti tuolle mitään tarvita. Leluja on röykkiöittäin, vaatteita samaten. Pitäs vaan toive ehkä esittää hyvin tarkkana, et tämän merkkisiä esimerkiksi tuolta tilaten :)

16.3.2012
misukka
misukka

ää mun libero lähettelee uudestaan mun viestejä kun vaan päivitin sivun oho x)

mutta juu tuo kierrätys on muuten iha hyvä mutta juuri sitten sitä mietin että anoppi voi ihmetellä mihin omat vaatteet katoo :D ja ensimmäinen syy on se että mun mies ei pidä reiluna että sen äitin ostamat menee kiertoon ja mun äitin ostamat ei (meillä taas on tosi samallainen maku) joten... :/ kai niitä sit voi kerran pitää anopin aikana ja si unohtaa vahingossa kaapin pohjalle x) tuntuu niin julmalta vaan en tiä miks :D äh.. miks ei aikuinen ihminen voi vain ymmärtää puhetta kun vihaan turhia ostoja ja täysiä hyllyjä..

16.3.2012
AMP91
AMP91

Oikeesti työnnät ne vaikka Uff.n laatikkoon tai varaat kirpparipöydän ja myyt pois,niin minäkin teen kaikelle turhalle rojulle mitä meille tulee=)Onneksi myös meiltä kysytään että mitä tarvitaan ja annetaan rahaa esim.kenkiin tai haalareihin ja saan ostaa mieleiset=)

16.3.2012
huiskutin
huiskutin

heh tuosta sain ainakin hyvän idean että kutsumpa anopin+apin seuraaviin juhliin viestillä lahjatoiveiden kera! :D

16.3.2012
AMP91
AMP91

Hih, voin kuvitella miltä tuntuu. Luojalle kiitos meillä ei oo moista ongelmaa! Oon ite niiiiin kova ostamaan kaikkia ihania ja söpöjä vaatteita tolle ukolle, että ei kyllä sopisi kaappeihin.. :D

Mut mä tekisin juurikin niin että kylmästi vaan kiertoon. Tai "unohtaisin" kaapin perälle ja sieltä sitte pieneksi jääneenä kiertoon. Ja teksin juuri niinkuin Onnellinen laitto, että noi Diakoni, Hursti yms. systeemit ensin läpi ja sitten vasta muut. Meilläpäin esim. SPR heittää ROSKIIN vaatteita ja tavaraa kun ovat olleet tarpeeksi kauan myynnissä eikä mee kaupan.. :o Siis ihan käyttökelposta tavaraa. Mun kummitäti toi meille läjän DISNEYN kirjoja kun olisivat muuten menny roskiin..

16.3.2012
RJ89
RJ89

heh tuosta sain ainakin hyvän idean että kutsumpa anopin+apin seuraaviin juhliin viestillä lahjatoiveiden kera! :D

16.3.2012
AMP91
AMP91

ja vieltä se etten tietenkään tarkoita että VAIN minä äitinä saan ostaa ,mutta anoppi voisi rajoittaa tätä ostelua kun niin muutkin tekevät, jolloin tulee sopivasti vaatteita kaikilta ja osaan niitä paremmin arvostaa =)

16.3.2012
AMP91
AMP91

vatteita on siis siskoilta kaapeissa 90 kokoon asti ja lisää odottaa heillä..

16.3.2012
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...