CB:n digitestin periaate?

eli miten se homma toimii. avasin testin, utelias kun olen :) ja löysin ekaksi siistin patterin joka sopii mein kelloon...mut asiaan... löysin myös kaksi testiliuskaa ja ennen kuin kerron mitä ne näytti, niin osaisko joku selittää mitä ne tarkoittaa`?

16.3.2012
Boco
Boco

juu, siinä toisessa liuskassa se "haamu" oli kyllä ihan selvä, siis tuollainen kuin tuossa alemmassa. mut toisessa liuskassa ei ollut mitään. jännäksi vetää.

16.3.2012
Boco
Boco

mites muuten,boco? xDDD

16.3.2012
satumamma
satumamma

mä käsitin tuosta tekstistä et siihen liuskaan aina tulee jonkilainen hailakka viiva lh:n takia (haamujen haamu) se toisiks alin kuva..
siin alimmassa kuvassa on viiva sillon ku se testikin tunnistaa positiiviseks ja raskaushormonia on riittävästi.. mut siinä myös sanotaan että vaikka se testi sanos ettet oo raskaana ni voit silti olla, hormoonin määrä voi vaan olla vielä niin vähäinen ettei testi tunnista..

16.3.2012
ninnup
ninnup

"ei varsinaissuomen murteella olevia" 

xD


16.3.2012
Boco
Boco

ja pöh :/ mä niin toivoin sinulle selvää raskaana tekstiä siihen

16.3.2012
satumamma
satumamma

mä kerran avasin kans, siinä oli ei raskaana tekstistä huolimatta suht tumma viiva se,joka normi testissä on se testiviiva..

muutaman päivän päästä antoi toinen testi plussan..

toisen kerran avasin kun oli kovat oireet ja tuli teksti ei raskaana, se "testi"viiva oli sininen,mutta tosi haalea, ja silloin en ollut raskaana.. en lähe  noita ei varsinaissuomen murteella olevia linkkejä availeen kun ei kielitaito riitä kovin pitkälle :)

 

mut omasta kokemuksesta voin sentään kertoa :)

16.3.2012
satumamma
satumamma

siis ei raskaana-teksti tuli siihen näyttöön. mut sit ku avasin niin siinä toisessa liuskassa oli 1tumma viiva ja toinen vähän vaalempi ja jos vertaa normi liuskatesteihin niin siinäkohtaa mis yleensä on kontrolliviiva niin oli se vahvempi ja sitä rataa. toisessa liuskassa mikä siel oli, niin oli kontrolliviivan kohdalla samanvahvuinen viiva kuin tos toisessa oli ns testiviiva, eli haaleampi, mut sit toista viivaa ei oikeastaan ollut. mä koitin guuglettaa mut sain niin epämäärästä tietoo etten tiiä mihin uskon. eli toisaalla sanottiin että niihin liuskoihin tulis AINA kaksi viivaa mut kolme jos on raskaana. mut toisaalla sanottiin että ne liuskat vastaa ihan perusliuskoja joista toinen on herkempi ja toinen ei niin herkkä (josta siis se osaa laskea ne viikot). en tiedä, nyt on niin hoppu että ei ehdi enempää tietoo ehtimään.

tässä linkissä jotain juttua mut en ehdi/osaa suomentaa, hjelppiä siis...

http://www.amandabears.com/digital-test.html

16.3.2012
Boco
Boco

JA NYT KYLLÄ HETI HETI KERROT ET SE oli  "raskaana", eikös vaan?? *sydän sydän sydän*

 

*peukuttaa ja rukoilee*

16.3.2012
satumamma
satumamma

toinne liuska mittaa raskaushormonin määrän,että ootko raskaana vai et--siitä tulee teksti joko raskaana tai ei raskaana.

toinen mittää määrän tarkemmin,joka taas määrittelee raskaudne keston.. eli jos se määrä on vähäinen,mutta riittää tekstiin" raskaana", se antaa sen viikot 1-2, jos taas vähän enempi, se antaa sen 2-3 ja jos oikein paljon jo, se antaa sen 3+

 

ja noi viikothan on siis hedelmöityksestä mitatut arvot ja viikot,eli tuo 3+ on sama ku raskauden neuvolassa laskettava kesto 5+

16.3.2012
satumamma
satumamma

Eipä oo hajua, mut mielenkiinnolla ootan mitä se näytti :)

16.3.2012
Felize
Felize

nostan tän etusivulle tällä kommentilla.. empä oo kyllä noin tarkkaan testiä tarkistanu, ois pitäny ku rupes jännittää mitä mielenkiintosta se on nyt sieltä löytäny :D

16.3.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...