CB:n digitestin periaate?

eli miten se homma toimii. avasin testin, utelias kun olen :) ja löysin ekaksi siistin patterin joka sopii mein kelloon...mut asiaan... löysin myös kaksi testiliuskaa ja ennen kuin kerron mitä ne näytti, niin osaisko joku selittää mitä ne tarkoittaa`?

16.3.2012
Boco
Boco

juu, siinä toisessa liuskassa se "haamu" oli kyllä ihan selvä, siis tuollainen kuin tuossa alemmassa. mut toisessa liuskassa ei ollut mitään. jännäksi vetää.

16.3.2012
Boco
Boco

"ei varsinaissuomen murteella olevia" 

xD


16.3.2012
Boco
Boco

siis ei raskaana-teksti tuli siihen näyttöön. mut sit ku avasin niin siinä toisessa liuskassa oli 1tumma viiva ja toinen vähän vaalempi ja jos vertaa normi liuskatesteihin niin siinäkohtaa mis yleensä on kontrolliviiva niin oli se vahvempi ja sitä rataa. toisessa liuskassa mikä siel oli, niin oli kontrolliviivan kohdalla samanvahvuinen viiva kuin tos toisessa oli ns testiviiva, eli haaleampi, mut sit toista viivaa ei oikeastaan ollut. mä koitin guuglettaa mut sain niin epämäärästä tietoo etten tiiä mihin uskon. eli toisaalla sanottiin että niihin liuskoihin tulis AINA kaksi viivaa mut kolme jos on raskaana. mut toisaalla sanottiin että ne liuskat vastaa ihan perusliuskoja joista toinen on herkempi ja toinen ei niin herkkä (josta siis se osaa laskea ne viikot). en tiedä, nyt on niin hoppu että ei ehdi enempää tietoo ehtimään.

tässä linkissä jotain juttua mut en ehdi/osaa suomentaa, hjelppiä siis...

http://www.amandabears.com/digital-test.html

16.3.2012
Boco
Boco

Eipä oo hajua, mut mielenkiinnolla ootan mitä se näytti :)

16.3.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...