Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Vesihaude maidolle matkalla

Käväisimme autolla pienen reissun, koska pieni neitimme on vielä niin pieni mietin,että kuinka ja miten syötän korvikkeen hänelle auto matkan aikana.Imetyshän kyllä onnistuu paikassa kuin paikassa, mutta jos ongelmana on, että maitoa ei välttämättä ole niin paljon kuin lapsi tarvitsee.Ja tässä tapauksessa ajo kohdistui toiseen suuntaan yö aikaan jolloin huolto asemat ei ole kaikki avoinna, että pääsisi tekemään "huolto töitä" sisätiloihin syönnin aikana, joten koska en tiennyt paikkojen aukiolo aikoja eli huoltoasemien ja niiden ja ajomme yhteensopivuutta niin varasin autoon mukaan termospullon johon keitin vedenkeittimellä veden ja sitten otin mukaan muovirasian missä voin pitää pullolle vesihaudetta.Ja kun maito oli saatu lämpimäksi vesihauteessa, kaadoin veden takaisin termospulloon.Vesi ei kerennyt jäähtyä kokonaan, mutta koska pullossa oli vielä jäljellä kuumaa vettä ei se siittä jäähtynyt ja näin minulla riitti lämmin vesi loppuun asti eikä tarvinnut mietti mistä ja miten saan lisää kuumaa vettä. Toki en kuumaa vettä käsitellyt lapsen lähellä vaan lapsi nukkui kaukalossaan sillä aikaa, kun äiti kokkasi vieressä.Sitten, kun lapselle oli maito valmiina, olimme valmiita pysähtymään mikäli toiset kanssa matkustajat olivat happihypyn tarpeessa ja näin ollen saatoin ottaa lapsen kaukalostaan ja syöttää hänet ja koska muut olivat happihypyllä autosta ulkona, saatoimme auton istuimen päällä suojaa käyttäen vaihtaa vaipan, sillä puhdistuspyyhkeet olivat mukana.Ja ja näin matka voi jatkua, pienellä maha täynnä ja kuiva puhdas vaippa.Ja sitten, kun päädymme hyvin varustetulle huoltoasemalle voimme pestä pyllyn ja hengähtää kuin kotona.

16.3.2012
Kemilli
Kemilli

me on kerran lämmitetty pullo auton puhaltimen päällä.. hetkeks kuumemmalle ilma ja siihen pullo ni lämpes, muuten oon kyllä antanu ihan huoneenlämpöstä matkoilla tai pitäny pulloo kainalossa tai jalkojen välissä jonku aikaa et pikkasen lämpii.. ei siinä istuessaan muuta tekemistäkään ole ni pullo kainaloon vaan.. aakkosasemia on onneks joka paikassa ja siellä on otettu lapsiperheet aika hyvin huomioon ja ovat usemmiten läpi yön jopa auki ni luotan kyllä niihin aika lujasti :D

16.3.2012
ninnup
ninnup

eikö ois helpompi ottaa siihen termariin just lämmin vesi ja korvike jauhetta tuttipulloon mukaan ja sitten kaataa se vesi sinne pulloon vaan ja antaa vauvalle? ei tarvii alkaa lämmittelee ja kikkailee :). Näin olen meillä reissuilla tehny kun taivaltaja laittoi aiemmin vinkkiä yö syötöstä niin siitä koppasin itelleni sopivan tavan evästää matkalla..

16.3.2012
jeini
jeini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...