Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Onnellinen! :)

Vitsit, kiitti oikeesti siitä palasokerivinkistä jonka joskus palstalla jaoit! Ehotit sitä uuniin, mut mie olen hinkannu niillä melkeen koko kämpän! :D Siis aivan mainiosti irtoo teipistä jääneet liimat ovista sun muista! Ja kaikki muuki takertunu lika. :) Meil vaihtuu kyl saippuavilla kokonaa palasokeriin. :)

16.3.2012
Sralla
Sralla

Hih, johan pomppasi vanha ketju etusivulle. :D Mie olen vaan ruokasoodaa tupsauttanu purkista sen verran ku sattunu tuleen.

Tuliki Onnellista ikävä, hää taitaa olla niin kiireinen bisnes nainen nykyjään, et on meitin unohtanu vallan. :)

14.6.2013
Sralla
Sralla

no oon nähny Prismassa niitä isoja purkkeja siellä alla..jotain 500g-1kg tais olla :). Kannattaa kattoo onko vielä :). 5-8 € oli muistaakseni hinta :). nyt pitääkin vkl kokeilla tota pyykki hommaa :D

16.3.2012
jeini
jeini

joo meillä lähti maalatuista seinistä jotkut vanhat kynien jäljet kun asuttiin vuokralla niin edelliseltä asukkaalta jäänyt. eikä mun mielestä sillein naarmuta kun joku teräsvillasieni.

täytyykin tuo kahveenkeitin muuten nyt putsata ja testata.

16.3.2012
mustikka88
mustikka88

Aivan varmasti Jeini! :) Myö ei omisteta kahvinkeitintä, mut valkopyykin sakaa nakkaan aina ruokasoodaa ni tulee ihanan valkosta. :) Saaks ruokasoodaa muuten jostanisompina pöniköinä? Ku tuntuu tyhmältä niis pikkupurkeis ostella, kun sitä kumminki menee aika helkutisti...

16.3.2012
Sralla
Sralla

Juu se on kyl loistavaa tavaraa..ite käytin sitä aiemmin vain lieteen mutta nyt kokeilin myös uuniin..:). ni ja sit hieno sokerikin käy kun hinkkaa rätin kanssa ja sit ruokasooda toimii yhtähyvin. Ite puhdistan kahvinkeittimen ruokasoodalla. Eli laitan soodaa kannuun,vettä päälle ja sit kaadan koko roskan vesisäliöön ja keitin päälle. Sit vielä pelkällä vedellä pyörittää keitintä parikertaa..kyllä muuten lähtee karmee määrä ruskeeta möhnää koneesta vaikka parin viikon välein sen tekee..

16.3.2012
jeini
jeini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...