Mikä ihme näitä käsiä vaivaa :o

mienen jaksa kaikkea alusta kertoa ku on ollu näiden kätösten kanssa jo vuosia jos jonninmoista ongelmaa, on reumaattista kipua, on rannekanava oireyhtymän kaltaista oiretta ja ties mitä...testit ja kokeet on noihin yleisempiin tehty ja mitään ei ole löytynyt. on siis tutkittu niskakin, mutta ei sielläkään mitään.  vuosi on ollut nyt niin että aika ajoin käsi (tarkennettuna peukalo ja sen tyvi, kämmen selkä ja ranne) on kipeytynyt ja monesti ihan ilman rasitusta. kipu kohta menee kipuvun jo hellittäessä mustaksi. kipu on siis asteikolla 4-10 niin (jos synnytyskivut on 10) 7. mut se ei ole kauheen pitkä kestoista, korkeintaan pari kolme päivää, ja kipu menee ohi yhtä nopeesti kun tuleekin. muita "teknisiä" oireita on se että tuona kipukohtaus aikana en voi avata kättä kunnolla, en voi käyttää pihtiotetta, enkä puristamaan nyrkkiin...eli en siis voi kivutta tehdä mitään :( särkylääke vie terän kivulta mutta ei poista sitä kokonaan. syy miksi tästä kerron niin on se ETTÄ MUA ALKAA OIKEESTI OTTAAN PÄÄHÄN!!!! :( lääkärit ei voi mitään, ei ne keksi enää mitään mitä tehtäs...ei tosin ole verisuonia kuvattu eikä viipalekuvia mut ei ne kuuntele ku koitan niitä ehdottaa. ja kun mä sairasta jo ennestään autoimmuunisairautta niin todennäköistä on että tämäkin oireyhtymä ois autoimmuuni. mut mein lääkärit kun ei muutenkaan tiedä tästä mun sairaudesta paljoakaan niin ne ei varmaan voi alkaa tutkimaankaan, en tiedä. tämäkin sairaus mikä mul nyt on niin sen lähin erikoislääkäri löytyy upsalasta :/ raivostuttavaa :( ois edes joku reuma tms että löytys hoitokeino!!!!

16.3.2012
Boco
Boco

jaa olihan tuolla verisuoniepäily sulla itellä.. voi ku mä tietäsin yhden kauheen hyvän lääkärin täältä mehiläisestä joka varmaan tukis sut eteenpäin mut ku oot liian kaukana.. ilman sitä tyyppiä en ois mäkään varmasti päässy mihinkään mut neurologille mut viimein ohjattiin ja sehän sen vian löyti vaikkei päässä ollukaan :D yritä päästä sinne ja ole topakka muru

16.3.2012
ninnup
ninnup

mitäs kokeita sulle on tehty? 

kerroinki joskus tän mun tarinan ja mietin vaan ku mun tätä vaivaa ei löytyny nimittäin normikokeilla.. ultraamalla sit löyty epäily ja tarpeeks noheva kirurgi sen viimein sit paikallisti ihan vaan stetoskoopilla.. hermoratatutkimukset, magneetit kaikki käytiin läpi.. tää ku yleensä on hermoperänen tää mun juttu mut mulla hermot vastas tosi nopeesti ja oli hyvät arvot kaikki ni selvis et oliki verisuoniperänen ja se aiheutti sen saman tuskan ku hermoperäisenäkin, luulotautiseks yrittivät leimata ku ei löytyny vikaa ku ettivät hermoperästä ja sitähän ei ollu.. 

kuulostaa nimittäins hermosäryltä tuo et jos hermoradat on tutkittu ni voisko olla et vika siellä kuitenki on mutta verisuoniperäisenä, monestihan siin samassa nipussa menee myös verisuonet missä menee hermo..

16.3.2012
ninnup
ninnup

kerran mulla on laitettu kortisooni piikki tuohon peukalon tyveen. mutta se vain pahensi tilannetta ja siitä alkoi särkylääkekierre koska se kipu vaivas päivittäin. burana 800 syön kun kipu on aktiivinen. oon kans miettiny että vois olla joku krooninen tulehdus koska kipuaikana tuntuu että kylmä tekee höpöä. tosin senkin olen huomannut että kylmä laukaisee kivun :o siksi tätä aluksi reumana tutkittiinkin.

16.3.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...