Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Räkänenä

Mulla olis taas kysymys. :D Milläs mä kuukaa saan tuon rään tuolta minimiehen nenästä ulos? Ei paljon niistäjä (pulloniistäjä) auta.. Tuntuu siis olevan vähän syvemmällä kun ihan "perusräkä". :D Hän kiittää taas. :)

15.3.2012
RJ89
RJ89
2 years, 5-month-old toddler

Joo, oon tosta suihku/sauna hommasta kuullutkin. Täytyy ehkä käydä saunassa tänään, ukko kun oli ekaa kertaa sunnuntaina lauteilla. :) Ja jotakin suolajuttujakin täytynee kipasta hakemaan. 

Ugh, kiittää vinkeistä! 8)

16.3.2012
RJ89
RJ89
2 years, 5-month-old toddler

ja kylpy irrottaa myös ku pistää kylppärin lämpöseks että tulee höyryä.. meillä on tuo kylppäri sen verta vilponen ni on saunan avulla se lämpö ja höyry sinne saatu mut saahan sen kuumalla suihkullakin.. toinen kylvettää vauvan ja toinen käy samaan aikaan kuumassa suihkussa ni siinähän sitä tulee :)

16.3.2012
ninnup
ninnup

7kk ikäselle saa varmaan paremmin laitettua jo sumutetta, meillä ainaki anto paremmin sumutteen ku tipat laittaa.. mar sumute ni siin on keittosuola ja kosteutus samassa (samaa ainetta ku bepanthenissa ni kosteuttaa).. yks suihkaus/ sierain ni pehmittää hyvin mut joskus ku tuntuu tosi tiukassa olevan joku tuolla syvemmällä ni oon laittanu 2 suihkausta/sierain ni lähtee tosi hyvin ihan valumalla ni on paperilla voinu ottaa.. sit hätätapauksissa fridalla, siitä ku nousee järkyttävä meteli ku sillä ottaa mut joskus on pakko

15.3.2012
ninnup
ninnup

Jaahans, täytyypäs lähteä kaupoille. :) Ja suolatipat? Ei kerro mitään.. :o Sängynpääty on aina nostettu, mut ehkä pitäis nostaa enemmän ku yksien puhelinluetteloiden verran..

15.3.2012
RJ89
RJ89
2 years, 5-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...