Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Hei tylsäää-äää-äää! :D

Kauheen hiljasta on taas... :P Onko täällä ketään linjoilla?

15.3.2012
Monster
Monster

onko täällä vielä joku? 

mies lähti öiselle koneen asennus reissulle lankomiehen kanssa.. poika nukkuu omassa sängyssään, saa nähdä kuin kauan, pakko oli laittaa ku ei ois muuten päässy ees vessaan täältä.. oli kyllä aivan kanttuvei koko jätkä, ihme että nukahti noinki helposti eikä menny ihan ylikierroksille ja alottanu riehumista niinku yleensä.. yleensä nukkuu 3 unet yhteenä n. 4-5 tuntia ni tänään nukku aamulla 1-1,5h ja kauppareissulla kotimatkalla ehkä 10-15min, iltaunille ei ruennu vaikka yritin. sammu ku saunalyhty vellin jälkeen.. havahtu ku nostettiin omaan sänkyyn mut ei mitään tajuntaa ollu vaikka silmät aukes.. 

katselen seinfeldia ja ajattelin rueta neulomaan aikani kuluks.. facebookkikin on ku aavekaupunki, ketään missään..

15.3.2012
ninnup
ninnup

jonna.. mein ukko rallatti jotain pyllypakaraa äsken täällä :D mieluummin kuuntelisin sitä jaakko kultaa XD

15.3.2012
ninnup
ninnup

mites mä taivaltaja löytäsin sen sun blogin ku yks päivä olin menossa lueskelemaan mutta hitot mä enää muistanu mikä se osote oli..

15.3.2012
ninnup
ninnup

noniin.. meniki vähän pidempään ku piti yrittää saada toi penska unille.. no yritykseks jäi, lie kuin mielenkiintonen ilta vielä luvassa.. huhhuh.. 

käytiin prismassa isoilla ostoksilla ja huhhuh ku meni taas rahuskaa.. nooooo onkos tässä nyt vielä kaks viikkoo ku rahaa tulee :/ muutama ropo jäi.. mietin jo että perunko ton fyskan mut ei hitto soikoon on semmoseks äityny tuo lukko tuolla rintarangassa että pakko ois mennä tai mamma ei liiku kohta yhtään mihinkään :( luulis onneks tuon evään nyt jonku aikaa riittävän, maitoo ja semmosta joutuu täydentämään kyllä mut liha ainaki riittää sinne rahoihin asti.. 

lauantaina on sit mammadeitit.. oivoi, pitipäs neki tähän samaan konkurssiin sopia :/

saimpahan onneks ne kuvat tilattua.. piti lauantaina käydä tiimarista kattoo niitä koristuksia albumiin mutta saahan nähdä rahtiiko sit mitään ostaa.. pitää laitella joulutonttujen kuvia, niitä on valmiina tuolla askartelulaatikoissa XD

15.3.2012
ninnup
ninnup

Ai niin. Ja kaiken muun harmistuksen lisäksi esikko ei pääse liikkariin ja siellä olis just tänään ollu kivaa puolapuilta hyppimistä ja sekös veti pienen miehen ihan maihin. Ja iteltäki jää tanssitunti väliin ton pienen lämpöilyn takia.

15.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Minä taidan vaatia iteltäni tällä hetkellä vähän liikoja ko yritän suunnitella kestovaipasta semmosta housumallia. Eli et vois vetää niskaan niinku housut mut olis kuitenki taskuvaippa sivunepeillä. Ei tahdo noi mitotukset luonnistua ollenkaan.

Lauantaina olis paikallisen kestovaippayhdistyksen ompelupäivä ni aattelin sinne mennä vihdoin ompelee noi mun kestot kasaan. Jos tässä sais ton suunnitelman futaa ni pääsis sit leikkaa jo kankaat valmiiksi ni ei tartte ku surauttaa läjään. Ja sit meillä ehkä riittäis hetkeksi noi kestot taas.

On nyt pari yötä menny kohtalaisen vähillä unilla ku vauva ollu korkeessa kuumeessa. Tänään eka päivä ku ei oo tarvinnu antaa Panadolia eikä Buranaa. Pari päivää meni silleen et aina 5 tunnin välein nousi kuume yli 39 asteen et piti olla jotain antamassa ku ei raasu jaksanu olla yhtään. Ja yöt ollu ihan mahtavia ku vähän väliä kitinää ja huutoo. On saanu pomppia rauhottelemassa, vaihtamassa vaippaa, antamassa Panadolia tai Buranaa, juottamassa vettä tai muuten vaan pyöräyttämässä ympäri. Huoh.

Ja sit tietty ton kaiken huvin lisäksi esikko näki pahoja unia eli seki kiipes hetkeksi viekkuun hakee läheisyyttä ennen ku painu takas omaan punkkaan ja hetkeä myöhemmin tuli valittaan pään särkyä ja kaverilla kuumetta 39,3. Eli se miun maanantaina alottama tauti on nyt mulla ollu jo pari päivää rasittava puoli astetta lämpöä koholla pitävä, vauvalla kolmas kuumepäivä menossa ja esikolla eka kuumepäivä.

Ja loistavasti lapset nukku ristiin päikyt ettei ite saanut yhtään silmiä ummistaa. Vauva nukku 9-11, sit syötiin mikä kenellekin kelpasi, sit esikko meni nukkuu 12-13.30 ja vauva taas unille välipalan jälkeen 14-16.

15.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

minä ihan kohta liityn seuraanne.. kunhan oo keitelly nuo tutit ja tuon äsken ostetun putelin :D

15.3.2012
ninnup
ninnup

:D heh.. joutuuhan siellä Ronin kanssa käymään..ja toivotaan että siellä aitauksia täyteltäs..:). mut onhan ne tommosista pikku ihmisistä tosi jees :)

15.3.2012
jeini
jeini

no mie olin käyny siellä about 10 vuotta sitten..ja nyt oli hävinny kaikki elukat..ihan ketutti lyllertää ison mahan kanssa siellä ympyrää ja mitään ollu..:(

15.3.2012
jeini
jeini

nii ei siel ollu enää kun pari apinaa ja etin sitä matelija taloo siellä..mut siellä oli pari kälystä kyytä,joku lisko ja hemmetisti rottia..(siis erimaiden pikku sopuleita..mut kaikki näytti samalta..)

15.3.2012
jeini
jeini

Määkin haluun korkeesaareen! :D

Mutta aattelin oottaa kesää ja sit mennään useemmaks päiväks mun siskon luo hälssinkiin, eli jos kävis sillon sit! ;) Onhan siellä keväälläkin kaikkee toimintaa ja ainakin apinatalot ja matelijatalot ja semmoset vissiin?

15.3.2012
Monster
Monster

taivaltaja..me käytiin viime kesänä ja olin tosi pettyny..sieltä oli hirveesti lähteny elukoita pois ja hirveesti tyhjänä aitauksia..sillon ne pykäs sinne jotain aitausta vielä, mut mitähän ne siihen laittaa..kun oo eläimiäkään..

15.3.2012
jeini
jeini

Oikee asenne taivaltaja! ;) Mie oon säästäny itselleni pienen kupillisen sipsejä, että saan illalla syödä, kun tyttö nukkuu, tarettee sitä itsensä palkita siitä, että päivästä on selvitty! :D

Laitoin äsken kant uuniin ja kohta juurekset perään. Tyttö ilmoitti "ei riisiä", eli kai se on sit perunaa.. Jos tekis ees muussin, niin ei tartte erikseen soossia! ;D Eli pottuja kuoriin, huoh!:/

15.3.2012
Monster
Monster

Roni kiittää..:). Se on jo parisen viikkoa ottanu sitä konttaus asentoa ja "ketkuttaa" lattialla itteensä eteenpäin..nyt keksi sitten siitä istumaan mennä..voi kun on hienoo..onpahan taas paaaaljon uusia juttuja näytettäväks tiistaina 6kk neuvolassa :D.

15.3.2012
jeini
jeini

Oi onnea Ronille uudesta taidosta! :) Se on muuten ihanaa, meillä ainakin neiti rupes viihtyyn paljon paremmin, ku oppi istumaan, niin näki ympärilleen mitä tapahtuu, eikä tarttenu kokoaika viihdyttää. :)

Mie olin kans hurjan ahkera tänään! Olin koulussa 8-12, sit tulin kotiin ja imuroin, pesin lattiat, pyykkäsin ja tiskasin aivan valtavan tiskivuoren ennenku hain tytön hoidosta kolmelta! :D Ai ja siinä jossain vaiheessa kerkesin käyttää koiran hölkkälenkilläkin! :D

15.3.2012
Monster
Monster

Heippaa.. :). Olin tehokas ja kävin parin tunnin lenkillä..kilsoja varmaan joku 8-10 :). Vaikee arvioida kun oli niin paljon ylämäkiä ja hirvee hiekka velli joka paikassa..mut haba kasvo kun noita vaunuja lykki siellä menemään ja koira kiskoo eri suuntaan :). Roni nousi äsken ihan ite omin päin istumaan!! vähän etukenossa vielä mutta nousi :D. vautsi vau..:). Ja eipä mulla muuta..pelailen fb:ssä :)

15.3.2012
jeini
jeini

Pitäs lähtee laittaan ruokaa uuniin (kanaa ja uunijuureksia) mutta en osaa päättää, keitänkö kaveriks pottuja vai riisiä! :D Ehkä riisi ois kivempi, kun on noi juurekset kuitenkin ja juureshan se on vissiin perunakin (?) niin ei ois sitä samaa höttöö kaikki. ;)

15.3.2012
Monster
Monster

Hehee, mie otin jo hätäavuks dvd:n kun oli niin kaoottista touhua täällä! xD Tyttö on ihan rakastunut tohon seikkailija Doraan, niin ostin sille sit dvd:n ja se toimii joka tilanteessa. ;D

Noi versilätäköt on niin ihania! Hain tytön hoidosta tänään ja kotimatkaa on noin 400m ja eikö tuo vaan saanu kenkänsä kasteltua sillä matkalla ihan tyystin! :D

15.3.2012
Monster
Monster
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...