Pyllypyykki

Tossa yks päivä aloin miettimään että mitä järkeä on kiikuttaa tuota 10kg mötkälettä yhden käden varas heilumaan ja huitomaan tonne hanan alle kakkapyllyä pestäkseen kun sen voi tehdä puhdistuspyyhkeellä? Kysymys kuuluu, pesetkö vedellä vai pyyhitkö puhdistuspyyhkeellä kakkapyllyn?

15.3.2012
RJ89
RJ89

ninnup, mä repesin ihan täysin. :D Ei ehkä sais, mutta toi kuulostaa niin siltä mitä oon ite ollu joskus 22 vuotta sitten. :b Jännityksellä odotan minkälainen mussukka tää meidän hulivili tulee olemaan. :b

Mutta siis joo, meillä ei räpelletä palleja pesun aikana, vaan yritetään syödä lavuaaria.. Eihän se muuten haittais, mut meillä on vähä laiska siivoja. ;D Ja nyt toi kaveri on oppinu myös pomppimisen jalon taidon (hyppykiikusta on siis ollut apua :D) ja pomppii minkä ehtii sielä altaassa, not hyvä.

Tästä ketjusta viisastuneena kokeilen näitä kikkakolmosia, josko joku toimis. :)

16.3.2012
RJ89
RJ89

Meillä pestään veellä, reissussa kosteuspyyhkeellä. Jäbä tahtoo vaan hamuta sinne jalkoväliin kokoajan, sit on kakkaset räpylät, lelu käteen pesun ajaks :D

16.3.2012
Felize
Felize

minä kans pesen esikon pyllyn sillein että laitan sen istumaan altaan reunalle, vauvan pyllyn putsaan liinoilla hoitopöydällä kun tuhat ihomakkarapoimua niin helpompi saada puhtaaks, siinä vaiheessa oon siirtyny vedellä pesuun kun tulee housuvaipat käyttöön tai lapsi ei pysy enää hoitopöydällä. tosi jos liinat on vähissä tai loppunut niin pesen altaassa.

16.3.2012
mustikka88
mustikka88

Ninnup teillä taitaa olla luottavaisempi lapsi. Meillä kun poika pitää itse tiukasti kiinni minusta ettei äiti vaan tiputa ja onneks muutenhan ne kädet olis siellä pesualueella.

16.3.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Mäkin istutan vauvan altaan reunalle. Pidän toisella kädellä kainalosta kiinni ja toisella kädellä pesen. Vauvan kädet on mun käden päällä ja kainalossa joten ei pääse sotkemaan. Vartalollani tuen lasta ja estän putoamasta. Mä en ole koskaan joutunut kannattelemaan tätä tapaa aikaisemmin vauva oli kokonaan lavuaarissa.

16.3.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Minä oon istuttanu vauvan siihen altaan reunalle siitä lähtien ku ei enää kokonaan altaaseen mahtunut. Eikö kaikki teekään niin?

Ja nykyään ko kakkoja jää sinne haaruksiin ni pöntölle istutan ja bideellä kökkäreet pois, niinko taivaltajallakii.

15.3.2012
misukka
misukka

Oh! riu, tänks voor ö tip! 8)

15.3.2012
RJ89
RJ89

veellä, ilman muuta! Btw, sen lapsen voi istuttaa myös siihen lavuaarin reunalle niinku avaralle pöntölle konsanaan :D

15.3.2012
riu
riu

Vedellä aina kun mahdollista. Muuten sitten pyyheillä. Pienenä käytettiin pyyhkeitä kotonakin kun joka vaipassa oli kakkaa.

15.3.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Vedellä on pesty kummankin lapsen kohdalla. En käyttänyt kosteuspyyhkeitä.

15.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Vedellä. Ja meidän mötkäle on jo 12,5kg enkä edes harkitse puhdistuspyyhkeitä. Vedellä homma hoituu paljon helpommin vaikka punttia saakin hetken kannatella.

15.3.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...