Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Pyllypyykki

Tossa yks päivä aloin miettimään että mitä järkeä on kiikuttaa tuota 10kg mötkälettä yhden käden varas heilumaan ja huitomaan tonne hanan alle kakkapyllyä pestäkseen kun sen voi tehdä puhdistuspyyhkeellä? Kysymys kuuluu, pesetkö vedellä vai pyyhitkö puhdistuspyyhkeellä kakkapyllyn?

15.3.2012
RJ89
RJ89
2 years, 5-month-old toddler

ninnup, mä repesin ihan täysin. :D Ei ehkä sais, mutta toi kuulostaa niin siltä mitä oon ite ollu joskus 22 vuotta sitten. :b Jännityksellä odotan minkälainen mussukka tää meidän hulivili tulee olemaan. :b

Mutta siis joo, meillä ei räpelletä palleja pesun aikana, vaan yritetään syödä lavuaaria.. Eihän se muuten haittais, mut meillä on vähä laiska siivoja. ;D Ja nyt toi kaveri on oppinu myös pomppimisen jalon taidon (hyppykiikusta on siis ollut apua :D) ja pomppii minkä ehtii sielä altaassa, not hyvä.

Tästä ketjusta viisastuneena kokeilen näitä kikkakolmosia, josko joku toimis. :)

16.3.2012
RJ89
RJ89
2 years, 5-month-old toddler

Meillä pestään veellä, reissussa kosteuspyyhkeellä. Jäbä tahtoo vaan hamuta sinne jalkoväliin kokoajan, sit on kakkaset räpylät, lelu käteen pesun ajaks :D

16.3.2012
Felize
Felize

minä kans pesen esikon pyllyn sillein että laitan sen istumaan altaan reunalle, vauvan pyllyn putsaan liinoilla hoitopöydällä kun tuhat ihomakkarapoimua niin helpompi saada puhtaaks, siinä vaiheessa oon siirtyny vedellä pesuun kun tulee housuvaipat käyttöön tai lapsi ei pysy enää hoitopöydällä. tosi jos liinat on vähissä tai loppunut niin pesen altaassa.

16.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

luottavaisesta en tiedä mutta vähän turhanki sekopäinen tietyissä asioissa.. ku sais jollain järkee päähän tuolle.. ensi ku otat pöntön kannen päällä vaipan pois ni kekkuloi yhdellä jalalla varpaisillaan siinä mun käsiä vasten keikkuu et yltäs räplii joka paikkaan.. ollaan kokeiltu myös lattialla vaipan ottoo mut ku vaippa on pois ni poika karkaa salaman nopeesti pöntön ja seinän väliin hakee vessaharjaa ni kaakelit on sonnassa.. mielummin ne kädet ku se seinä XD

suihkuunki ku mennään ni ekana konttaa kovasti suihkun alle ja sit luisuu mahallaan ympäriinsä siellä.. huoh.. sohvalle ku oppi kiipemään ni tulee kuperkeikalla alas, osaa tulla jalat edellä kyllä mut ku kuperkeikat on paljon kivempiä ni piti torpata tuo sohva patjalla ettei se pääse sinne jne.. 

edessä loistava tulevaisuus :S

16.3.2012
ninnup
ninnup

Ninnup teillä taitaa olla luottavaisempi lapsi. Meillä kun poika pitää itse tiukasti kiinni minusta ettei äiti vaan tiputa ja onneks muutenhan ne kädet olis siellä pesualueella.

16.3.2012
alexsandra
alexsandra

alexandra, tyyli sama meillä, itse pesu vaan tapahtuu suihkulla.. silti se saa ne kätensä sinne jalkoväliin vaikka kuin motitan ne

16.3.2012
ninnup
ninnup

Mäkin istutan vauvan altaan reunalle. Pidän toisella kädellä kainalosta kiinni ja toisella kädellä pesen. Vauvan kädet on mun käden päällä ja kainalossa joten ei pääse sotkemaan. Vartalollani tuen lasta ja estän putoamasta. Mä en ole koskaan joutunut kannattelemaan tätä tapaa aikaisemmin vauva oli kokonaan lavuaarissa.

16.3.2012
alexsandra
alexsandra

Minä oon istuttanu vauvan siihen altaan reunalle siitä lähtien ku ei enää kokonaan altaaseen mahtunut. Eikö kaikki teekään niin?

Ja nykyään ko kakkoja jää sinne haaruksiin ni pöntölle istutan ja bideellä kökkäreet pois, niinko taivaltajallakii.

15.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Pyyhin enimmät puhdistuspyyhkeellä ja sitten käytän hanan alla.

15.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

riun tyyli meilläkin ollu käytössä jostain puoli vuotiaasta ku jätkä yritti aina ponkasta kintuillaan lavuaarin toisesta reunasta kaakeliseinään.. pari kertaa liki onnistukin, onneks isäntä oli rivakka tajuamaan ja sai kopin ennen ku kolahti.. nyt oon yrittäny pitää jätkää silleen mahdollisimman kaksinkerroin että just oma käsi mahtuu olemaan siin välissä.. eli pylly sen verran "syvällä" siellä lavuaarissa etti sais niitä käsiään sinne jalkoväliin mutta tuo houndini saa aina ne näppinsä sinne kakkapalleihin silti.. oisko siihen jollain joku kikka?

15.3.2012
ninnup
ninnup

Oh! riu, tänks voor ö tip! 8)

15.3.2012
RJ89
RJ89
2 years, 5-month-old toddler

veellä, ilman muuta! Btw, sen lapsen voi istuttaa myös siihen lavuaarin reunalle niinku avaralle pöntölle konsanaan :D

15.3.2012
riu
riu

vedellä ku en oo vielä keksiny kätevää keinoo putsata muuten.. mulla on käden kipuraja ilmeisesti 9 kiloo ja mein jäpi liki 11 et oon tässä jo jonku kerran vedet silmistä tirskuen pyllyä pessy tuossa lavuaarilla.. se vaan ku ei pysy paikallaan et vois pyyhkeellä pelkästään putsata ja pöntöltä pönkäs aiemmin ittensä kaarelle.. täytyy kokeilla uudelleen tota pönttöjuttua jos ne nyt antas.. 

parastahan on että ne kädet täytyy usein saada työntää sieltä etukautta niihin kakkasiin palleihin ku kikuleita on nii kiva räpeltää, huoh.. sit on joka paikka sonnassa..

15.3.2012
ninnup
ninnup

Kyllä se 15kg vielä nousee lavuaariin. :) Reissussa kosteuspyyhkeet, mut koen ne hankalemmiks ku lavuaaripesun. Vaik kieltämättä ottaa kupoliin jos tulee neljännet kakat päivässä...

15.3.2012
Sralla
Sralla

Aina vedellä

15.3.2012
jeini
jeini

Vedellä olen minäkin tykänny pestä ja käytän myös vauvasaippuaa kakkapyllyn pesussa.

Mutta minne tahansa lähen niin pitää olla kosteuspyyhepaketti varulta mukana, tai no ei nyt ihan jos vaan käy vaikka lenkillä, mutta muuten. Jotenki ällöttää ne kaupan vessan käsienpesualtaat niin paljon etten edes lapseni takamusta sinne tarjois :D

15.3.2012
Omenahillo
Omenahillo

Vedellä ja painoo lähemmäs 15 kg :D Reissun päällä tai mummolassa käytetään pyyhkeitä... Mummolassa ei siis juoksevaa vettä, kun kaivossa ja sitä ei jaksa alkaa lämmitteleen. :D

15.3.2012
Monster
Monster

Vedellä aina kun mahdollista. Muuten sitten pyyheillä. Pienenä käytettiin pyyhkeitä kotonakin kun joka vaipassa oli kakkaa.

15.3.2012
alexsandra
alexsandra

Vedellä on pesty kummankin lapsen kohdalla. En käyttänyt kosteuspyyhkeitä.

15.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Vedellä. Ja meidän mötkäle on jo 12,5kg enkä edes harkitse puhdistuspyyhkeitä. Vedellä homma hoituu paljon helpommin vaikka punttia saakin hetken kannatella.

15.3.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...