Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

auttakaa ja kertokaa viisaammat (kela)

eli siis kun sain Kelalta päätöksen, jossa on siis näistä kotihoidontuista yms.. mä oon kahen lapsen (lapset 3,5v ja 2v) kotona, toukokuussa on kolmannen lapsen laskettu aika.. tuossa kun on noista hoitorahoista, eli siis kun kaikista alle kouluikäisistähän saa sen 63€/kk, eikö? no mutta, mulla lukee lapussa, että "Lasten kotihoidon tuen hoitorahasta on vähennetty 23.4.12 lukien teille myönnetty vanhempainpäiväraha. Vähennyksen jälkeen hoitorahaa ei jää maksettavaksi" eli siis miksei? tuolloin 23.4 alkaa mun ä-loma, miten se vaikuttaa siihen, että en saa alle kouluikäisestä sitä hoitorahaa?? vai oonko ymmärtäny väärin? plääh, tympii niin nämä kelan jutut, ku ei noista ymmärrä mitää.. siel saa hypätä tämän tästä, jos meinaa asioista jotain selkoa saada!

15.3.2012
surkelo
surkelo

meillä sama kun anskulla, puolison tulojen takia esikoisesta 1v.7kk ei saada mitään.

15.3.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

niin se vaan menee ikävä kyllä :( oli melkonen shokki itellekki ku meillä tuli tuo päätös sillon ku äippärahaa hain :/

ninnup: ei se minimi  mitää merkkaa.. mä saan äippärahan minimin ja en yhtää mitää esikoisesta.. puolison tulot vaikuttaa

15.3.2012
ansku90
ansku90

joo tuo kotihoidon tuki yhtäaikaa äitiys- ja vanhempainrahan kanssa toteutuu vissiin pääasiassa sillon jos saa sen minimin.. kelan sivuilla oli esimerkki että sai minimin ja sitten oliko kahdesta lapsesta kht:n niin se kht:n osuus oli 121e sen minimin 575e (tmv summa) päälle en muista tarkkaan miten se laskukaava meni mutta ei siitä maksettavaa juuri jää..

15.3.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...