Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Huoli hauvasta. :(

Käytin tota meidän hauvaa tänään eläinlääkärissä, kun epäilin silmätulehdusta. No ei ollu silmätulehdusta, mut jotain muuta on. Ei ollu lääkärikään varma mitä, mut nyt on lääkitys silmähermon tulehdukseen ja ens tiistaina mennään käymään, niin kattoo onko lääkkeet tehonnu, vai mitä tehdään. Vesipäätäkin epäili vähän, mut katotaan nyt eka tää.. Sano et jos ei oo kumpaakaan noista, niin sit joku silmän kerroskuvaus ja lähin paikka on 300km päässä missä tekevät semmosta. Lopuks sano, et toivottavasti ei oo mitään niin vakavaa et joutuis lopettaa.. kiva juttu..

14.3.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

no herran tähden mikä lääkäri! toivottavasti lääkkeet auttaa ja kaikki menee hyvin.. 

noita eläinten kuvauksia ja hoitoja ei oo joo ihan lähialueilla aina välttämättä.. veljen koira piti käyttää 5 kertaa 600 kilsan päässä hammaslääkärissä ku oli purennassa joku häikkä ni jo sillon pentuna n. kuukauden välein että tekeevät niille hampaille jotain että kasvas suoraan.. ei ollu lähempänä semmosta joka noita tekis tai lie koirien hammaslääkäriä lainkaan :D

15.3.2012
ninnup
ninnup

ainiin.. lääkäri anto hirveesti toivoa. sano et "onneks nuo teidän lapset on noin pieniä, niin eivät vielä ymmärrä!" jos jouduttais lopettamaan, niin varmasti ymmärtäisivät kaivata, vaikkei vielä pitkään ookkaan ollu..

14.3.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

sitä toivotaan tosiaan. eka lääke meni suht helposti alas. kolmannesta lenkinpalasta ei enää huomannu sitä :D katotaan miten käy, kun nyt pitää antaa antibioottia 2krt vuorokaudessa ja kortisonipillerin puolikas eka kolmena aamuna peräkkäin ja sit joka toinen aamu. TOISTAISEKSI. Ei siis ollu lääkärikään varma miten kauan niitä joutuu nyt sit syöttää sille, jos ne ees tehoaa.. :/ Onneks tuo vauva on kuitenki ihan hyvävointinen, et ite en siihen vesipäähän ainakaan usko..

14.3.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

toiv kuuri helpottaa!!

14.3.2012
satumamma
satumamma
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...