Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Uimahalli/kylpylä

Mitä mieltä olette voiko vähän reilu 1v lähteä mukaan kylpyläreissuun? Onko vesi vielä liian viileätä tuon ikäiselle?

14.3.2012
äiskä2010
äiskä2010

Kiitoksia vastaukistanne! Ei muuta kun siis polskimaan! :)

14.3.2012
äiskä2010
äiskä2010

Sinne vaan :) Lastenaltaissa on lämpösempää vettä yleensä kuin aikuisten altaissa. ja siis kylpylöissä ylipäätänsä kuin tavis uimahalleissa.. :) Saunaan lämmitelee välillä:)

14.3.2012
Felize
Felize

antaa mennä vaan, me käytiin tytön kanssa ihan järvessäkin kesällä uimassa hän täytti heinäkuun lopussa vuoden. kyllä sen ikäinen tarkenee jo hyvin. ja välillä käytte saunassa lämmittelemässä.

me käytiin turun caribiassa kun esikoinen oli 6kk ja joka altaassa melkein käytiin mutta siellä taitaa kaikki altaat ollakin +32 astetta. se väsyttää lapsen kyllä ihan piippuun :D

14.3.2012
mustikka88
mustikka88

ja monessa kylpylässähän on nykyään se "kuumavesiallas" +37 astetta.. nokian edenissä oli poreallas mut monessa muussa missä on käyty ni ihan tavallinen matala-allas et se nyt ainaki on lämmintä jos sattus olemaan semmonen ;)

14.3.2012
ninnup
ninnup

nii lastenallas ja porealtaat usein on +35 ja ne toiminta-altaat +32 ja kuntouinti sit +28.. nettisivuilta varmaan löytyy tai voi laittaa sähköpostia tai soittaa sinne kylpylään jos ei oo tietoja.. 

me totutettiin kesän aikana pikkuhiljaa tuohon +35 kylpyvedellä mut poikahan oli paljon pienempi.. suihkussa käy edelleen (nyt 1v) tossa +35 asteisessa..

14.3.2012
ninnup
ninnup

minusta voi, käypihän monet vuoden ikäset jo järvessäkin uimassa, kylmempihän se on ja moni tuttu käyttää säännöllisesti ihan noissa uimahalleissa uimassa. eihän ne lapset kovin kauaa välttämättä jaksa siellä olla ku kylmä tulee mut ottaa pyyhkeet mukaan sinne allasosastolle ni voi lämmitellä välillä..
jos väsyy tai hermostuu ni vuorottelette jos on useempi lähdössä et yks lähtee sit pienen kanssa aiemmin pois.. 

me oltiin kylpyläreissulla ku poika oli 5,5kk lastenaltaan vesi oli sopivaa, isoissa altaissa vilposampaa.. meillä vauva pelkäs sitä hälyä ku siellä suhisee ja kohisee ne vesijutut mut jonki aikaa jakso olla mut ei kauaa.. pyyhkeet, kaukalo ja maitopullo oli mukana ni lämmiteltiin ja juotiin lämmin maito siinä ja lähdin sit pojan kans huoneeseen aikasemmin ku muut jäi uimaan.. siellä oli paljon pienempiäkin sankareita sillon ja niillä oli ihan rattaat siellä allasosastolla et sai laps ottaa vaikka tirsat välillä

14.3.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...