mitä mieltä olet lapsen, alle 1v hoidosta

joka on joka toinen viikko aamu aikaisesta iltapäivään ja joka toinen viikko iltapäivästä puoleenyöhön??? eikö tuossa iässä rytmin sekoittaminen ja muuttaminen ole aika hankalaa jos ei jopa kohtalokasta :(

13.3.2012
Boco
Boco

Meilläkin lapset piti hakea 22.00 mennessä ja jos ei ehtinyt,niin sitten jäätiin yöksi.

2vanhinta lasta oli minulla aikoinaan vuoropäiväkodissa ja kyllä ihan ovat tasapainoisia lapsia=)

Itse pyrin siihen että haetaan lapset viim.20.00 ja jos ei onnistunut niin olivat yötä.

14.3.2012
huiskutin
huiskutin

Toivottavasti työnantajalta löytyy joustavuutta sun tilanteeseen :) pidetään peukkuja.

13.3.2012
Mummy83
Mummy83

heh, monella pilkahti tuo "molemmat vuorotyössä" mut mä kun oon viikot "leskenä"... huomenna käydään luottamusmiehen kans pomon juttusilla, se on joko mulle päivävuoro+2 vkoa virkavapaata tai sitten saa erottaa mut. jompi kumpi tulee meneen läpi, jos toi pomo nyt ymmärtää oikein niin osaa valita tuosta sen itselleen paremman vaihtoehdon.

tosin mun tilanteeseen liittyen voin vedota siihenkin kun on toi esikko "sairas" ei sitä voi yksin illaksi kotiin laskea...

13.3.2012
Boco
Boco

Mä oon onnellinen että mulla on se tylsä 8-16 työ, niin ei tarvi miettiä näitä. Miehellä vuorotyö joka loppuu 24.

Ikävältä tsestä tuntuis viedä lasta yöksi tarhaan, mutta aina ei oo vaihtoehtoja ja joissain aloilla se aan on semmoista. Ja kuitenkin jokainen varmaan on onnellinen siitä, että tarvittaessa saa apua vaikka keskellä yötä jos hätä koittaa tai arvostaa sitä työn jälkeä mikä näkyy aamulla, kun yöllä työnsä tekevät on työnsä tehny.

Ei se uravalinta saa olla este lapsien teolle, joskin itse toivoisin että työnantajat osaisi katsoa inhimillisemmästä kulmasta asioita ja joustaa niin että perheissä joissa molemmat vanhemmat teke vuorotyötä, sais sumplittua niin ettei lasten tarttisolla yötä hoidossa.

Joskinymmärränkyllä senkin, että vanhemmat haluais tehdä samaa rytmiäniin että olis vapaalla yhtä aikaa ja olis aikaa nauttiasiitä perhe-elämästä. Näin omasta näkökulmasta sekään herkkua ole, että yhteinen aika on puolitoista päivää viikossa...

13.3.2012
Mummy83
Mummy83

ikävältä kuulostaa, mutta jos on pakko niin sit on.  enmie ainakaan ole kuullu yhenkään lapsen kuolleen tai saaneen peruuttamattomia seurauksia siitä että vanhemman vuorotyön vuoksijoutunut oleen vuorohoidossa:)

13.3.2012
Blanco
Blanco

niin ja mainitaan ny viel, että ymmärrän kyllä, että kaikilla ei mahdollisuutta kotona ole olla!!!

13.3.2012
surkelo
surkelo

no ei kyllä hyvältä mun mielestä kuulosta.. :p itse en ainakaan raaskis viedä lasta hoitoon, jos hänen tarttis siellä viettää tuommosia päiviä.. musta tuntuu jo pahalta aatella sitäkin, että pitääs lapsi herättää vaik 5aamulla, viedä hoitoon ja että se ois siel koko päivän.. varsinkin alle 1v, en raaskis ees viiä tuota meijän 3,5v:täkään vielä.. onneksi on ollut mahdollista olla kotona lasten kanssa, niin ei tartte tommosia miettiä!!!

13.3.2012
surkelo
surkelo

Itse en henk. koht. veisi lastani vuoropäiväkotiin. Mutta joidenkin on pakko syystä tai toisesta. :/

13.3.2012
RJ89
RJ89

Tarkoitatko vuorohoitopäiväkodissa?

Lapsenhan "pitää" tottua vanhempiensa työrytmiin, ei kai siinä sen enempää.

13.3.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...