Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

millainen mielikuva

teillä on musta? tuli vaan mieleen että kun olen kirjotellu tänne useesti jtn niin musta on tuntunut että mut on useasti ymmärretty väärin. haluan rehellisen mielipiteen. en sitten mitään itsesääli juttuu koska en sitä hae tai en ryve itsesäälissä. mulla on ollu miehen kanssa enemmän riitoja ku poika syntyi ku yhessä vuodessa ja mulla saattaa nyt olla vähä enemmän "tunteita" pinnassa imetyksenkin myötä jonka syystä haluan myös tietää mitä musta täällä päin ajatellaan.

13.3.2012
immortal
immortal

Ei oo kyllä mullekaan jääny mitenkään negatiivinen kuva susta :)

Ja joo, jokainen voi miettiä ulosantiaan ja toisaalta myös sisälukutaitoaan ja miettiä ennenku vetäsee sen herneen nenään että voisko tuon tulkita jollain toisellakin tapaa :) taijos toisella on selkeesti huonopäivä, niin suodattaa sen toisesta korvasta sisäön ja toisesta ulos, niinku yleensä neuvotaan muita tekemään ;) sen sijaan että provosoituis siitä.

Mut kaikki on aina helpomkin sanottu ku tehty ja se oma mieliala vaikuttaa niin paljon siihen miten minkäkin kommentin just sillä hetkellä tulkitsee ja pystyykö suodattaan vai jääkö sitä kaiveleen.

13.3.2012
Mummy83
Mummy83

no mutta se on hyvä että en oo saanu täällä aikaseks sellasta käsitystä ittestäni et oon vaik tyyliin täys kuspää :D

13.3.2012
immortal
immortal

noen  mie ainakaan muista hermostuneeni sinnuun kertaakaan:D tai aatelleeni muutakaan negatiivista siusta.

musta se on normitilanne täällä että jos  koko foorumi on täynnä raskaana olevia, juuri synnyttäneitä, imettäviä, lapsettomuudesta kärsiviä, unikoulua pitäviä tai teininatsien hampaissa kärvistelevistä, niin väkisinkin hampaita kiristelee aina joku ja joskus tunteet saatta purkautua ja kipinöiitä lennellä ilman syytäkin:D

mutta ei. en ole sinnuu kertaakaan kyllä  siihen kategoriaan laittanut että  miksihän tuokin tuosta taasvalittaa tms.. anna tunteitten olla pinnassa jos ne on, ei niitten hautaaminen ainakaan auta:)  this is just life, and we are all living it!

13.3.2012
Blanco
Blanco

no sen mä tiiän itekki että olen liian suorasanainen ja "livenä" sanon mitä ajattelen ennen ku ajattelen mitä sanon se on mulla huonotapa. olen joutunut siitä monesti naamatustenkin vaikeuksiin mutta lähes tottunu siihen xD

13.3.2012
immortal
immortal
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...