D-tipoista!!

Eli siis neuvolasta saatiin devisol D3 tippoja, neuvolatäti suositteli et alotetaa ensi 1tippa/pv sit seuraavana 2tippaa/pv, 3tippaa jne.. (täysannos siis 5tippaa/päivässä) ja sitte ku alkaa menee täydellä annostuksella niin seurailee vähä sitä et muuttuuko vaavi itkusemmaksi. No nyt on tänää 4 päivä menossa sillä 5 tipalla. Viime iltana itkeskeli ja selvästi oli ilmaa mahassa. (parina iltana/yönä on aikasemminki kiukunnu ku on ollu ilmaa, mut ei oo ollu peräkkäisinä) Rauhottu sit kuitenkin nukkumaan, jossain vaiheessa yöllä heräs ihan yhtäkkiä, hirvee huuto ja itku, siitä itkun sävystäki kuulu et nyt sattuu massussa. Nyt sit aamustakin huutanu suoraa huutoo. En sit tie onks ilmaa mahassa vai oliko vaa seuranpuutetta ku jätin sitteriin siksi aikaa et saan vaatteet ittelleni päälle ym. Syliin kun otti niin rauhottu heti. Neuvolatäti sano et noi öljypohjaset tipat saattaa aiheuttaa vatsavaivoja, että sitten jos tuntuu et toi aiheuttais niin ostaa apteekista jotain vesipohjasta, ei kuulemma niin paljoa aiheuta niit vatta vaivoja?? Mimmosia kokemuksia muilla on, että kuinka kauan aikaa ootte kokeillu jotain tippoja ja todennu että ei sovi? Oonko liian aikasin liikkeellä jos jo ryntäilen apteekkiin, vai kokeilenko noilla vielä muutamat päivät?

13.3.2012
kaUnis
kaUnis

Meille ei käyny nuo öljypohjaset, oisinko 2 viikkoa kokeillu mut kovin oli itkunen.. Jekovittia annan, karmelle maistuu mut pojan suurta herkkua, ei voi käsittää :D

4.4.2012
Felize
Felize

Toi Jekovit vaan on ihan karmeen makuista!!! Se sisältää alkoholia ja mun mielestä maistuu just siltä! Meillä siis kun täysimetys ja annan tipat lusikalla pelkästään, en siis sekoittele maitoon niitä. Ei öljypohjaisistakaan ole vatsavaivoja onneksi tullut, mutta ajattelin kokeilla eri merkkejä. Maistakaa ihan huvikseen niitä...

Ihan mielenkiinnosta, mitä tippoja nyt annat vauvalle kun alkuperäisestä viestistä on kulunut jo muutama viikko?

4.4.2012
hookoo
hookoo

nuo neuvolan antamat öljypohjaiset tipat on aiheuttanut mun siskon vauvoille jokaiselle mahakivut..eli ne vesipohjaiset kyl varmasti kannattaa ostaa,meille antoi neuvola jo suoraan ne vesipohjaiset...samalla pojalle menee myös maitohappobakteerit,jota kyllä suosittelen antaan pikkusille :)

25.3.2012
TiiaM1
TiiaM1

Meillä Rela +D3 tipat oli nou nou, Jekovitit on toiminu hyvin. :)

13.3.2012
RJ89
RJ89

No meillä on onneksi tortaina nyt neuvola niin täytyy siellä puhuu ja kysellä niistä tipoista mitä se sano et sieltä apteekista, nyt en muista niiden nimee. Jos vaik samalla reissulla hakis sitte uusia..

13.3.2012
kaUnis
kaUnis

No jos oireet on noinkin selkeet ni hakisin uudet tipat apteekista. Meillä on käytetty Multitabsin D-tippoja.

13.3.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...