Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Päivälörppää

En mie ennee tähän aikaan kehtoo aamulörböniketjuun kirjotella. Meikkis köhii ja vahtailee lämpötiloja, siinä ne melkein normissa on tänään pyöriny. Mut vauva sit sai sen mun tautini, sillä pukkas jo melkein 39 asteeseen lämmöt eikä osannu sit nukkuakaan aamupäikkyjä ni tuikkasin Panadolia kitusiin, vänä hesdelmässosetta nassuun ku ei normi ruoka uponnu alkuunkaan ja kaupan tekijäisiksi tissi suuhun. Taisi uinahtaa tuonne punkkaan ennätysajassa. Ei inahdustakaan kuulunu ku oven kiinni perästäni laitoin. Nyt mie meen ny popsii oman osuuteni sopasta. Josko ruoka maistuis vähän paremmin ko eilen.

13.3.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

taas jäi osa tekstistä pois, huoh

13.3.2012
mustikka88
mustikka88

joo maalari oon. vaikken

13.3.2012
mustikka88
mustikka88

No nyt se myräkkä löyti tiensä meillekin. Pääasiassa tulee hissuksiin lumiräiskäletta, mut sit ko tuuli humahtaa ni sit humahtaa ja kunnolla.

Kuume nostaa iltaa kohti hitusen päätään. Piti perua iltameno ettei tule lapsiperheitä ihan kauheesti tartutettua.

13.3.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Mustikka muute, mikä sulla on ammattina nytte? Ooksääki maalari? :)

Nea oon kateellinen ku saat viedä kirpparikamoi myyntiin. :D Munki piti tässä kuussa, mut kun se auto jäiki sinne Länsi-Suomeen, ni ei nytsitten pysty. :( Täytyy kaikki kamat kuskaa muutossa, mut onneks tulevan kämpän vieressä on kirppari ni sinne onki sit helppo viedä. :) Ei tarvii ajellaa tota 35km yhtee suuntaa matkaa niikö täällä. :D Mut silti, inhottaa roudata turhaa kamaa muutossa. :/

Myö saatii lattiatpesastua ja tavarat nosteltua takas paikoilleen. Lepuskoiki tuli kaks pellillistä, puolet jo syöty. :D

13.3.2012
Sralla
Sralla

joo täällä keski-suomessakin tuli rakeita ja tuiskua vaakaan päivällä. ja semmosta hyvin vaihtelevaa keliä, että onnee vaan miehelle kun menee pihapukille vaihtamaan niitä auton osia :D

just sain makaroniloodan uuniin, ellisestä laatikosta onkin aikaa mukavasti, siitä jotenkin yhessä vaiheessa söi ällötykseen asti niin nyt ollu taukoa.

13.3.2012
mustikka88
mustikka88

juu-u.. tossa äskentuli jotain lumen ja rakeen sekotusta vaakasuoraan kuuron verran..lakkas hetkeks ja auronko paistoi..nyt alko taas työntää lunta..ihme keli..ja tuulee puuskittain ihan kunnolla..

13.3.2012
jeini
jeini

Päivää! miun piti alottaa kuntosalilla käynti tänä aamuna, netistä etin pohjan ohjelmalle ja muokkasin siitä omanlaisen ja meninkin sinne ja sit mulle sanottiin et siellä on joku seniorivuoro! PLÄÄH! No onneks sain kuopuksen äitille huomisaamukskin hoitoon kun esikko on kerhossa, niin pääsen sit huomenna alottaa.. 

täällä paistaa aurinto täydeltä taivaalta.. mut ihan hirvittävä tuuli on niin ei ulos pääse. kuopus kun pistää kauheen metakan pystyyn jos tämmösellä myrskyllä sen ulos viepi.. 

meillä muuten herätää joka aamu aina vaan aikasemmin.. ennen herättiin tuolla 8 pintaan, nyt tähän asti on herätty tuolla seittemän jälkeen, niin tänä aamuna oli herätys jo varttia vaille 7! tossa ois yks joutava pimennysverho, oiskohan siitä apu?

13.3.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Ai niinki liki ku Espoos sattaa rakeitaki. Me asutaan Nummelassa, ei ihan keskustassa vaan just Lohjan harjun toisella puolen ni ei tietookaan mistään sateista.

13.3.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

no ainakin täällä espoossa tuulee ihan törkeesti ja välillä sataa(vettä,rakeita), ja aurinko paistaa :)

13.3.2012
jeini
jeini

Missäpäin nuo myräkät oikein on? Täällä on 4 astetta lämmintä, arska helottaa ja tuulee kyl mut ei mitenkään ihan mahdottomasti. Lumet sulaa katolta, jatkuvasti räystäältä tiputtelee.

Alppiruusut pitäis käydä suojaamassa. Mies sano jo eilen et ne tuolta lumen alta jo pilkottaa.

13.3.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Heiii :). Tänään pilkisti poitsulla ensimmäinen hammas :D. Se hyvissä ajoin alottaa sitten :). Viime neukussa sano että ei tälle oo hampaita tulossa vielä piiiiitkäääään aikaan..no on siitä JO 3 viikkoo.. vissiin sit tosi pitkä aika.. luulin että puhuttiin kuukausista :D.

Välillä paistaa aurinko,sit sataa vettä, tuulee ihan älyttömästi..voi olla ettei viitti tonne ulos lähtee tänään kyl.. käyn sit koiran kanssa kahdestaan illemmalla :).

jajaja..eipä tässä mitään tekemistä ole :)

13.3.2012
jeini
jeini

täällä on pesty urakalla nyt vaippoja-löysin ne kadoksissa olleet ihan pienet imsevimset, ne on nyt pyörimässä. ja plokkasin tyttövauvna vaatelaatikot läpi, nyt on poikien ja tyttöjen pienet katsottu pesuun (50-60cm) ja ne lentää noiden vaippojen perään.loput vaatelootat saa pojat kantaa takasin varastoon odottamaan sukupuolituomiota :) viimeset pakkauksen vaatteet ripustin äsken kuivuun tyttöjen kanssa :)

 

mistä mää löydän pehmoteddyvaunulelun?? niitä muistan nähneeni aiemmin useammassakin kaupassa-nyt ei osu yhtään nettikauppaa silmään missä' olis.. täytyyhän babybearin saada vaunuihin pehmonalle lelu..

13.3.2012
satumamma
satumamma

Suti! :DDD

Mullakihuusi aamulla alaselkähoosiannaa, mut laitoin siihen ton kipusydämen minkä eilen sain, nii ei muutse oo kipee enää. :) Tiedä sit oiskokipu menny muuteki ohi... Noo testaillaan sitä nyt muutama viikko ennenkö voin todeta et toimiiko vaiko eikö. :)

Myö ollaan jo hajotettu tiskivuori, viikattu puhtaat pyykit kaappeihi, ja ripustettu uudet kuivumaaja imuroitu. Sitte tuli pappa kylään ni pidettiin taukoa. Käytin tilaisuuden hyödyks ja viipotin yksinää kauppaa nii sain tuotua kauheen kasan pahvilaatikoi. :) Nyt vois vielä pesasta lattiat ja tehä ne perunalepuskat. :)

13.3.2012
Sralla
Sralla

kattelin tossa työ ja opiskelupaikkoja. miks tuolla kotipaikkakunnalla nyt on työpaikkoja kun en enää asu siellä. voi voi.

meinasin ainakin hakea opiskelupaikkaa nuoriso-ohjaaja koulusta tai koulunkäynti ohjaaja koulusta mutta kun en tiiä kummasta, haenko molempiin? kun paikkoja siellä varmaan ainakin on riittävästi.

vai ettiskö sen laatoittaja oppisopimuspaikan, vaikeeta kun ei tiiä niin ei tiiä. tykkään noista raksahommista niin paljon mutta ois niin kiva olla myös nuorten kanssa. vaikeeta vaikeeta, unelmatyö olisi vaikka maalausalan opettajana :D

13.3.2012
mustikka88
mustikka88

Päiviä!! Täälä nukutaan, pikkumies vaunuissa partsilla ja isompi ukkeli kuorsaa sohvalla!
Ruokaa täytis alkaa väsäileen ja siivotakki pitäis jaksaa.. :s Jos ton tontun tosta sohvalta kohta potkis ylös. Vaavin pyykit pitäs viikata kaappiin, tai sitten annan olla vielä huomiseen tossa. :D Laiskottaa!! Kohta varmaa alkaa nälkäinen huuto kuulua itkuhälyttimestä, on meinaa poika syöny viimeksi puol 9 aikaa ku heräiltiin.. Itellä alaselkä huutaa hoosiannaa, tai ainakin huutais ja kovaa jos sillä olis suu. Pakko varmaan nappaa kohta särkylääkettä jos helpottais. Täällä on ulkona iha hirvee keli, aamullaku käveltiin kauppaan ni sai pidellä päästäkiinni ettei lähteny tuulenmukana ja rakeet hakkas naamaan :DD Taitaa edelleen sama tuuli jatkua mutta rakeet on muuttunu lumipyryks  :s Eikse kevät tuukkaa? Aamul ku verhoja avasin nii kuulu linnun lauluu ja aurinko paisto, yhtäkkii muuttu sit iha hirvee keli. :(

13.3.2012
kaUnis
kaUnis

suti: mua rupes naurattaa toi et 13 kilosta eri heijaa ku vauvaa ko toi meidän vauva painaa jo 12,5kiloo :D Tai ainaki meidän vaa'an mukaan.

Aika karseita noi kakan tunkemiset leluihin. Lapsesta taitaa olla vaan hauskaa ku on pehmeetä ja lämmintä

13.3.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

paranemisia teille! täällä oli hetki sitten järrrrjetön lumimyrsky, nyt on ainakin hetkeksi lakannut ja tuulin pikkasen laantunu

 

noi fb kirpparit on pahoja ;D no ei vais, aika hyvin oon pysyny poissa, no 2 paitaa oon (hello kittyä) tytöille ostanu, ja nyt vauvalle playskoolin toukan. jumppalelua etsin vielä, yhtä tarjottiin jo :) sit alkais oleen kaikki-paitsi se vaunulelu juttu puuttuu vielä..

13.3.2012
satumamma
satumamma
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...