Päivälörppää

En mie ennee tähän aikaan kehtoo aamulörböniketjuun kirjotella. Meikkis köhii ja vahtailee lämpötiloja, siinä ne melkein normissa on tänään pyöriny. Mut vauva sit sai sen mun tautini, sillä pukkas jo melkein 39 asteeseen lämmöt eikä osannu sit nukkuakaan aamupäikkyjä ni tuikkasin Panadolia kitusiin, vänä hesdelmässosetta nassuun ku ei normi ruoka uponnu alkuunkaan ja kaupan tekijäisiksi tissi suuhun. Taisi uinahtaa tuonne punkkaan ennätysajassa. Ei inahdustakaan kuulunu ku oven kiinni perästäni laitoin. Nyt mie meen ny popsii oman osuuteni sopasta. Josko ruoka maistuis vähän paremmin ko eilen.

13.3.2012
misukka
misukka

taas jäi osa tekstistä pois, huoh

13.3.2012
mustikka88
mustikka88

joo maalari oon. vaikken

13.3.2012
mustikka88
mustikka88

No nyt se myräkkä löyti tiensä meillekin. Pääasiassa tulee hissuksiin lumiräiskäletta, mut sit ko tuuli humahtaa ni sit humahtaa ja kunnolla.

Kuume nostaa iltaa kohti hitusen päätään. Piti perua iltameno ettei tule lapsiperheitä ihan kauheesti tartutettua.

13.3.2012
misukka
misukka

joo täällä keski-suomessakin tuli rakeita ja tuiskua vaakaan päivällä. ja semmosta hyvin vaihtelevaa keliä, että onnee vaan miehelle kun menee pihapukille vaihtamaan niitä auton osia :D

just sain makaroniloodan uuniin, ellisestä laatikosta onkin aikaa mukavasti, siitä jotenkin yhessä vaiheessa söi ällötykseen asti niin nyt ollu taukoa.

13.3.2012
mustikka88
mustikka88

Päivää! miun piti alottaa kuntosalilla käynti tänä aamuna, netistä etin pohjan ohjelmalle ja muokkasin siitä omanlaisen ja meninkin sinne ja sit mulle sanottiin et siellä on joku seniorivuoro! PLÄÄH! No onneks sain kuopuksen äitille huomisaamukskin hoitoon kun esikko on kerhossa, niin pääsen sit huomenna alottaa.. 

täällä paistaa aurinto täydeltä taivaalta.. mut ihan hirvittävä tuuli on niin ei ulos pääse. kuopus kun pistää kauheen metakan pystyyn jos tämmösellä myrskyllä sen ulos viepi.. 

meillä muuten herätää joka aamu aina vaan aikasemmin.. ennen herättiin tuolla 8 pintaan, nyt tähän asti on herätty tuolla seittemän jälkeen, niin tänä aamuna oli herätys jo varttia vaille 7! tossa ois yks joutava pimennysverho, oiskohan siitä apu?

13.3.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Ai niinki liki ku Espoos sattaa rakeitaki. Me asutaan Nummelassa, ei ihan keskustassa vaan just Lohjan harjun toisella puolen ni ei tietookaan mistään sateista.

13.3.2012
misukka
misukka

Missäpäin nuo myräkät oikein on? Täällä on 4 astetta lämmintä, arska helottaa ja tuulee kyl mut ei mitenkään ihan mahdottomasti. Lumet sulaa katolta, jatkuvasti räystäältä tiputtelee.

Alppiruusut pitäis käydä suojaamassa. Mies sano jo eilen et ne tuolta lumen alta jo pilkottaa.

13.3.2012
misukka
misukka

kattelin tossa työ ja opiskelupaikkoja. miks tuolla kotipaikkakunnalla nyt on työpaikkoja kun en enää asu siellä. voi voi.

meinasin ainakin hakea opiskelupaikkaa nuoriso-ohjaaja koulusta tai koulunkäynti ohjaaja koulusta mutta kun en tiiä kummasta, haenko molempiin? kun paikkoja siellä varmaan ainakin on riittävästi.

vai ettiskö sen laatoittaja oppisopimuspaikan, vaikeeta kun ei tiiä niin ei tiiä. tykkään noista raksahommista niin paljon mutta ois niin kiva olla myös nuorten kanssa. vaikeeta vaikeeta, unelmatyö olisi vaikka maalausalan opettajana :D

13.3.2012
mustikka88
mustikka88

Päiviä!! Täälä nukutaan, pikkumies vaunuissa partsilla ja isompi ukkeli kuorsaa sohvalla!
Ruokaa täytis alkaa väsäileen ja siivotakki pitäis jaksaa.. :s Jos ton tontun tosta sohvalta kohta potkis ylös. Vaavin pyykit pitäs viikata kaappiin, tai sitten annan olla vielä huomiseen tossa. :D Laiskottaa!! Kohta varmaa alkaa nälkäinen huuto kuulua itkuhälyttimestä, on meinaa poika syöny viimeksi puol 9 aikaa ku heräiltiin.. Itellä alaselkä huutaa hoosiannaa, tai ainakin huutais ja kovaa jos sillä olis suu. Pakko varmaan nappaa kohta särkylääkettä jos helpottais. Täällä on ulkona iha hirvee keli, aamullaku käveltiin kauppaan ni sai pidellä päästäkiinni ettei lähteny tuulenmukana ja rakeet hakkas naamaan :DD Taitaa edelleen sama tuuli jatkua mutta rakeet on muuttunu lumipyryks  :s Eikse kevät tuukkaa? Aamul ku verhoja avasin nii kuulu linnun lauluu ja aurinko paisto, yhtäkkii muuttu sit iha hirvee keli. :(

13.3.2012
kaUnis
kaUnis

suti: mua rupes naurattaa toi et 13 kilosta eri heijaa ku vauvaa ko toi meidän vauva painaa jo 12,5kiloo :D Tai ainaki meidän vaa'an mukaan.

Aika karseita noi kakan tunkemiset leluihin. Lapsesta taitaa olla vaan hauskaa ku on pehmeetä ja lämmintä

13.3.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...